emmabarremyr

Emma Barremyr

Plåtning och sushi

Hej vänner ♥

I fredags var det tredje gången jag var hos Jakob i Stockholm och plåtade träningsbilder till mina sidor i Veckorevyn. Sist jag var här var i juni, och då såg min dag med Veckorevyn ut såhär! Alltså, jag måste nästan nypa mig i armen för att fatta att detta är MITT JOBB! Tänk att först få sjunka ner i en sol för att bli ompysslad med smink och håruppsättning och sedan stå framför kameran en hel dag med Jakob! Det är bara SÅ HIMLA roligt, och jag är så glad och tacksam som fått den här chansen ♥

En dag i Stockholm är ett härligt avbrott i min vardag hemma! Att plåta hos Jakob är så himla kul och oftast bjuder dagarna där på många skratt, speciellt när bilderna blir som på bilden nedan! Jag skulle försöka mig på en omvänd ryggresning på bollen. Golvet var alldeles för halt och jag fick inte till övningen då jag bara gled framåt. Det slutande med att jag fick sätta tejp i händerna för att kunna hålla mig någorlunda på plats, men den släppte ganska fort och jag flög framåt med blå tejp under händerna, haha!

2.2

 Bild lånad av Jakob

Till lunch käkar jag och Jakob alltid sushi på Sushi Room som ligger i närheten av studion. Det har blivit en härlig tradition och sushin där är verkligen grym!

Såhär såg 10-bitars-menyn ut som vi åt i fredags! Mums!

IMG_0388 IMG_0390

 

Under dagen plöjde vi sammanlagt igenom 24 övningar och sen var det dags för mig att hoppa på tåget hem till Karlstad igen. Det blev en snabbvistit i Stockholm över dagen bara, och sen var jag hemma igen lagom till fredagsmys!

Underbar fredag ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats