Emma Barremyr

Armhävning med rotation mot en sten

Hej vänner ♥

 

En sten är ett grymt träningsredskap!

Jag har turen att ha en perfekt träningssten/ bergshäll utanför mitt hus, och när jag och Carro fotade sist passade vi på att knäppa några träningsbilder tillsammans med den stenen/ bergshällen. Ni vet, det behöver inte vara svårt att träna, en sten kan vi alltid få tag på, ellerhur?

Armhävning med rotation.

Mot en sten. Det går självklart att göra den på marken också, men blir lite lättare med en sten. Desto högre sten, desto lättare. Det är en övning som tränar bröst, men även bålen väldigt mycket. Genom att göra en rotation blir det också en del balans och det kommer du märka när du gör den.

Så, ut och njut. Träna och ge din kropp kärlek ♥

 

DSC_4029 DSC_4030 DSC_4032

FotoCaroline Dahlén

 

Stå med händerna mot stenen. Tänk lite bredare än axelbrett mellan händerna. Spänn mage och rumpa samt håll en rak linje kroppen. Sänk långsamt kroppen mot stenen genom att böja på armarna och pressa tillbaka, utan att böja i höften. I slutpositionen vrider du kroppen, genom att lägga över kroppsvikten till den ena armen och samtidigt lyfta den andra armen upp mot himlen. Kom tillbaka och upprepa samma sak åt andra sidan.

 

Tips!

Här hittar du fler övningstips till hemma-/ utomhusträning!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats