Emma Barremyr

En kväll vid Visten

God morgon mina solstrålar ♥

Förra året köpte Pelles familj en sommarstuga vid sjön Vitsen som de under året gjort ett nybygge av! Det nya huset står nu klart och det har blivit så HIMLA fint! Stugan ligger precis vid vattnet med stora fönster från tak till golv för maximal utsikt över sjön. Inom kort kommer de bygga ett trädäck runt hela huset och i framtiden planeras även en brygga ut i vattnet!

Vi har inte haft tid att vara så mycket vid Visten i sommar, men igår slutade Pelle tidigare från jobbet och vi packade därför picknickväskan och åkte dit!

 

IMG_8915 IMG_8916

 

Vi placerade våra rumpor i solstolarna och njöt länge av solens strålar, det meditativa vågskvalpet, några svalkande dopp och den fina utsikten!

 

IMG_8923 IMG_8921 IMG_8922

 

Själva huset är som sagt klart och insidan är så himla fin. Pelles bröder är båda snickare och kan minsann sin grej. På den här platsen och i det här huset ser jag fram emot att tillbringa många dagar, kvällar, nätter och morgnar i framtiden med familjen Ehrencrona!

 

IMG_8929 IMG_8926

 

Till middag köpte vi med oss sushi från Happy Kitchen – Karlstads bästa sushirestaurang!

Och det är så himla gott med sushi! Jag älskar också att äta med pinnarna, sitta och plocka länge med maten, doppa och njuta av alla smaker!

Bästa take-away-maten om du frågar mig!

 

IMG_8931

 

Jag plockade även med mig kokosvattnet från Renée Voltaire som jag fått hem för smakprov. Jag har aldrig varit något stort fan av just kokosvatten, men det här var faktiskt riktigt gott – det godaste jag någonsin druckit och jag slumpade i mig flaskan fort! En riktigt bra törstsläckare i värmen som dessutom återställer vätskebalansen i kroppen!

Det här kokosvattnet behåller troligen smaken mycket bättre på grund av att det är förpackad i glasflaska!

Kokosvattnet finns att köpa här!

 

IMG_8936

 

Som balsam för själen ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Paula

  Ååååh, jag älskar Visten! Min faster och farbror har ett ställe där som dom är i från typ maj till september och jag har haft turen att få komma och hälsa på ungefär en vecka varje sommar och det är ju verkligen paradiset. Så fint och framförallt ganska dålig mottagning så det är skönt att få koppla bort världen lite.

  1. Emma

   Åh, vilken tur du har som får vara där en vecka om sommaren! Håller med om att det är ett litet paradis, speciellt såna där fina sommardagar/ kvällar 🙂

 2. marie

  Men jösses vad underbart! Är säker på att ni kommer få njuta av många fina stunder där ute 🙂

  Stor kram <3

stats