Emma Barremyr

Vackra Hornstrandir

God morgon vänner ♥

Hoppas att ni mår bra och att ni har haft en helt underbar helg!

Jag vill bara kika in här och ge er en liten uppdatering om vandringen vi gjort de senaste dagarna innan vi åker vidare mot nya äventyr länge österut i landet. Vi kom tillbaka med båten till Isafjördur igår kväll efter helt fantastiska dagar ute på Hornstrandir. Vi har haft så himla tur med vädret och har fått uppleva en helt otrolig vandringsled!

Vi har sovit på på häpnadsväckande vackra platser, ätit massa god mat, träffat underbara likasinnade människor, stått inför utmaningar, skådat vyer utan dess like, andats fjälluft och levt för dagen! 

Alldeles, alldeles underbart!

Men nu ska jag inte hålla på och tramsa om hur vackert, fantastiskt och underbart det varit, för det finns det ändå inga ord för, utan ni får själva se några bilder, så kommer en mer ingående berättelse om alla vandringsdagarna lite längre fram när vi kommit hem från resan 🙂

 

IMG_7831 IMG_7883 IMG_7903 IMG_7945 IMG_7950 IMG_7957 IMG_7984 IMG_8015 IMG_8023 IMG_8031 IMG_8060 IMG_8065IMG_8090

 

Är för stunden oändligt tacksam för allt vi fått uppleva, för vädret och för kroppen som orkar och är så stark ♥

 

Själen mår så gott just nu, och efter en natt på hotell är vi nu redo för nya äventyr! Idag ska vi hämta upp en bil här i Isafjördur och köra till Mývatn för ett stopp och sedan ska vi vidare till Borgarfjörður. Vi kommer sova i tält ändå till nästa måndag så jag kommer förmodligen inte ha tillgång till något internet förrän dess, men man vet aldrig!

Kanske hörs vi, annars får ni ta hand om er så länge ♥

 

Stor kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats