Emma Barremyr

Vinnarna i tävlingen!

Hej vänner ♥

 

Nu är tävlingen i samarbete med NOA Relaxation avslutad och tre vinnare är dragna! Tusen tack till alla er som deltog och TACK för alla idéer för att stressa ner/ koppla av! Ni kom alla med fantastiska tips såklart och jag skickar ut en kram till er alla för fina kommentarer och tips!

 

Tre tjejer är lyckliga vinnare och priserna som lottades ut var en månadsförbrukning av NOA Relaxation samt två st 3-pack NOA Relaxation. Eftersom tipsen är så bra vill jag dela dem mer er alla här på bloggen, här kommer vinnarna och deras tips!

 

En månadsförbrukning av NOA Relaxation går till Louise:

Mitt bästa tips är att stanna upp och fundera vad som faktiskt är viktigt. Att sortera bort onödigt som tar energi. Att vara duktig på att säga nej ifall man inte hinner och inte låta sig utnyttjas. Det allra bästa är att gå ut i skogen och ta in tystnaden, ingen musik eller något som distraherar. Skogen är så rogivande och är ett ställe som är stressfritt, alla borde prova. Men viktigast av allt är att kunna erkänna för sig själv att man är i en stressig period och att man inte glömmer bort sig själv och ändå försöker få in det man tycker om så att inte livet springer förbi en. En kopp The eller promenad på kvällen kan ibland räcka för att hitta lugnet inom sig. Att bränna ut sig är aldrig värt, bara en själv som får en lång väg tillbaka till ett funktionellt liv. Den som lär sig att varva ner trots att pulsen är hög runt omkring sig kommer lära sig att njuta av livet även när det är som tyngst.

 

De två som vann ett varsin 3-pack var Gabriella och Elin, och deras tips mot stress såg ut såhär:

 

Gabriella:

När jag behöver varva ner sätter jag mig på en plats där jag känner mig riktigt bekväm och trygg. Nu i sommar är det på klippan nere vid vattnet vid mamma och pappas hus, och på vintern kan det vara i soffan lutad mot massor av kuddar och under en filt. Dit tar jag med mig en kopp te eller en mörkchokladbit och min dagbok. Jag blir ofta stressad av att ha mycket som snurrar i huvudet och genom att skriva av mig blir jag lugnare och får utrymme för fler härliga tankar istället

 

Elin:

Som hotellstäderska har jag rätt långa och stressiga dagar. Så när jag kommer hem har jag två saker jag brukar göra när jag ska stressa ner. Antingen åker jag till gymmet och gör av med all dålig/stressig energi i kroppen. Sen tar jag en lång, varm dusch där jag gärna tvättar håret, slänger på en hårinpackning, rakar benen och peelar kroppen. Sen drar jag på mig en badrock och sätter mig i sängen med en kopp te och kollar på en bra serie.Eller också hoppar jag på cykeln och åker till stallet. Det finns inte många saker som är bättee än att få frisk luft och på köpet krama lite hästar. Det hade varit grymt att få testa dryckerna från Noa Relaxation då jag inte har något espressohouse i närheten.

 

IMG_7508

 

 

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats