Emma Barremyr

Tapas till förrätt!

Hej vänner ♥

Här kommer ett fredagstips!

När vi var hemma hos mina päron i Torsby sist hade mamma plockat ihop ett tapasbord till förrätt. Jag gillar verkligen tapas, det är något mysigt med att sitta och plocka, prata och mysa runt bordet tillsammans. När en är många som ska äta och vill lyxa till det är ju tapas perfekt att ta till som förrätt. Varför har jag aldrig tänkt på det förut?

Nu var det mammas idé, och jag gillade den skarpt! Vill därför rekommendera er att testa!

Det som är så bra med tapas är ju att det går att variera och du kan ställa fram precis det just du gillar 🙂

På vårt bord stod sallader gjorda på spenat, tomat, gurka, avokado och paprika, ett fat med kallskuret och melon, oliver, jordgubbar, ostar, päron och en torkad nöt-och fruktkaka.

Fantastiskt gott!

IMG_6965 IMG_6950 IMG_6957

 

 

Den där nöt- och fruktkakan känner jag att jag vill prata lite mer om. Vilken fantastisk uppfinning hörrni! Den här som vi åt bestod av torkade fikon, mandlar, hasselnötter mm och passade utmärkt till ostarna som vi åt! Det söta nödiga blev så gott till den salta smaken från osten! Vi hittade dessa på Ica om någon undrar 🙂

 

IMG_6960 IMG_6962 IMG_6967 IMG_6969 IMG_6973 IMG_6980 IMG_6987

 

Mums!!!

 

Varmrätten bestod sen av en stek som serverades med kokt potatis, brunsås och gelé. Fantastiskt god husmanskost minsann!

 

Önskar er alla en trevlig helg! Ta hand om er själva och njut av sånt som ni mår bra av! Det är ni värda ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats