Emma Barremyr

The healthy box maj

Hej vänner ♥

Nu är det hela 1 år sedan jag fick hem första boxen från The Healthy box. En gång i månaden kommer boxen hem, och och oj så många härliga boxar jag fått njuta av under året som gått!

Det är alltid så himla roligt att få kila ner till Coop och hämta ut en paket som går i hälsans tecken, men ändå inte ha en aning om innehållet. Jag kan knappt vänta med att slita upp det tills jag kommer hem utan brukar börja dra upp tejpen för att tjuvkika på innehållet medan jag går den korta biten till lägenheten. Haha, någon som känner igen sig?!

Den här gången var det dock Pelle som hämtade ut paketet och jag fick en härlig överraskning innan läggdags igår kväll! Boxen innehöll många nyheter (för mig), och det enda jag egentligen provat tidigare är aloeveradrycken!

IMG_6914

 

Inlägget är ett samarbete med The Healthy Box!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Hej Emma!
  Tack för en jättehärlig och inspirerande blogg!
  Jag märker så väl att jag mår mycket bättre när jag tränar och äter bra, och vill så gärna hålla igång och springa mer än någonsin i sommar 😀 (både längre joggingturer och intensiva intervaller)
  Har du några råd för vad man ska tänka på för att träna även utomlands? Jag ska nämligen till Spanien för att jobba i fyra veckor, och är riktigt taggad för att springa i den spanska naturen. Men så är det ju det här med värmen bl.a. Man vill ju inte ligga med solsting hela resan (vilket alltså går emot allt vad hälsa innebär, inte sant?) Jag vet ännu inte hur mina arbetstider kommer att se ut, men om schemat tillåter sticker jag gärna ut på morgnarna. Men vad har du för tips?
  Tack på förhand. 🙂
  Ha det så bra! Kram

stats