Emma Barremyr

15% rabatt på Maria Åkerbergs sortiment

Hej mina fina bloggläsare ♥

Ni vet ju hur otroligt mycket jag älskar Maria Åkerbergs produkter, ellerhur? I stort sett hela mitt badrumsskåp innehåller produkter därifrån, och jag tycker de är toppenbra med finfina ingredienser som är snälla mot huden! Huden äter upp det du ger den, och därför är det viktigt att det är bra saker 🙂

Den här helgen vill jag och Piggabutiken ge er ett toppenerbjudande på Maria Åkeriers grymma produkter!

Med koden ”MajEmma” får ni 15 % på hela Maria Åkerbergs sortiment. Om ni dessutom handlar för mer än 995:- så får ni en necessär med reseförpackningar värde 250kr på köpet! Perfekt nu ju inför sommaren när många ska ut på resor! Nästa helg är det dessutom mors dag, kanske mamsen blir glad av en fin present från Maria Åkerberg?

Jubileumserbjudande

Erbjudandet gäller fram till söndag!

 

Inlägget presenteras i samarbete med Piggabutiken.se.

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marinda

    Hej fina Emma!
    Tack för en underbar blogg, får mig alltid på bra humor! Men jag har en fråga…
    Jag är verkligen trött hela tiden, trots att jag sover 8-10h per natt. Jag äter väldigt rent och näringsrikt. Ingen gluten, mjölk eller raffinerat socker. Jag äter mycket acai, gojibär och andra superfoods och tar även vitamintillskott. Jag har ingen hunger heller, jag får bara ont i huvudet och får sura uppstötningar HELA TIDEN. Jag har ett BMI på prick 20, men dock ingen mens. Mina föräldrar säger bara att jag är stressad. Vad ska jag göra? Träningen känns inte alls lika kul, inga endorfiner efteråt utan jag känner mig bara låg….

  2. Matilda

    Jaaaa, hurra! Precis när mina produkter börjar ta slut. 🙂 får lägga in en beställning imorgon. Kram!

stats