Emma Barremyr

HOTELLFRUKOSTEN!

God morgon ♥

Hotellfrukost är ju bland det godaste en kan äta!

Hela grejen med att kunna plocka ihop massa goda tallrikar, äta länge, njuta, prata och tja, starta dagen på det allra mysigaste sättet jag kan tänka mig är så himla bra!

Att jag äskar det vet ni vid det här laget, ellerhur? 🙂

I söndags passade jag och Pelle på att njuta av en extra lång och stor frukost eftersom vi på lördagen missade den när vi var uppe så tidigt (vi lämnade hotellet halv sex och frukosten öppnade inte förrän halv åtta, haha! Så typiskt Italien). Jag måste erkänna att det gjorde lite ont i hjärtat att missa en morgon med hotellfrukost, men som tur var så smakade den medhavda picknickfrukosten himla bra när vi satte oss uppe vid kyrkan i Brunate och samtidigt njöt av det vackra utsikten!

På söndagen tog vi sen en skön sovmorgon och högg sedan in i den italienska frukostbuffén!

Mums!

IMG_0212 IMG_0209 IMG_0208 IMG_0211

 

Naturell yoghurt med fruktsallad, torkad frukt, nötter och kokoschips, glutenfritt bröd, apelsinmarmelad, phiadelphiaost, mozzarella, tomat, vindruvor, jordnötssmör, ost, salami, skinka, ägg och cappuccino!

En riktigt bra start på dagen som sedan följdes av slappa timmar vid poolen 🙂

 

FODMAP-behandlingen blir det inte riktigt att jag följer just nu som ni kanske märker. Lite dumt blev det med resa nu eftersom jag precis skulle börja lägga till livsmedel för att ta reda på vad det är jag reagerar på efter 8 veckor med elimineringsfasen. Nu blev det som det blev med det, och jag tänker att jag fortsätter med det när jag kommer hem igen sen. Magen har reagerat, men jag är osäker på vad och det är just det här som är så dumt. Jag har lärt mig vilka livsmedel som innehåller hög FODMAP, men när det blir flera saker på en gång är det svårt att veta vilket livsmedel det är som ger symtomen, eller om det är alla?

 

Hoppas att ni får en riktigt härlig tisdag mina vänner, och varför inte passa på att boka en frukostdejt på hotell med vännerna/ familjen/ killen till helgen? 🙂

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Hej! Åh vad underbart det ser ut 🙂 jag ska själv till Italien om en vecka så jag drömmer mig bort med dina bilder. Jag undrar lite hur du upplever maten i Italien? Jag har själv känslig mage som inte klarar speciellt mycket socker eller gluten öht. Skulle vara kul med ett inlägg om all mat du ätit på resan! 🙂

  2. Sandra

    Hej Emma vilken mysig frukost! Tycker du gör helt rätt som prioriterar resans upplevelser framför FOOD MAP. Inte för att jag vill att du ska ha ont i magen eller dylikt utan för att jag tycker du gör rätt! Hade gjort precis likadant själv! Ha det bäst där nere nu!

stats