Emma Barremyr

FÖRSTA GLASSEN!

Hej världens bästa bloggläsare ♥

Jag anlände till ett varmt och soligt Milano nu sent under eftermiddagen! Efter en promenad släpandes på en tung resväska från centralstation var jag sjöblöt i svett när jag till slut anlände till lägenheten som killarna (Per och Henrik) bor i, och där jag också ska bo nu. Det är en fin och ljus lägenhet på femte våningen i ett hus mitt centrala Milano. Balkongen är enorm och jag tror jag kommer trivas bra här!

Efter en snabb dusch och ombyte till shorts och linne gav vi oss ut för att äta glass jag och Pelle! Premiärglassen för den här gången och vi får se hur många kulor jag får ihop på de tio dagarna jag är här nu, haha!

Glassen var gudomligt god och idag blev det smakerna yoghurt + ricotta med nutellakräm!

Alltså åååååh!

IMG_6563 IMG_6562

 

Efter att ha varit vaken sedan 01.00 inatt är jag nu riktigt trött efter en lång resdag! Jag och Pelle har köpt hem lite anipasti som vi ska äta till middag och sen blir det nog en tidigt kväll (iallafall för mig då jag behöver sova ikapp lite). Vi drar tydligen iväg tidigt imorgon bitti, så jag hinner knappt landa här innan vi ska iväg! Vart vi ska vet jag ju inte än, men jag vet att vi ska vandra både lördags och söndag, så det ser jag fram emot! Wiiiieee, älskar överraskningar 😀

 

Hoppas ni mår bra ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats