Emma Barremyr

Det kallas löparglädje

God morgon ♥

I lördags sprang jag för första gången på evigheter en hel mil. Det var en lugn mil i prattempo tillsammans med Pelle och gissa om jag njöt? Jag har dragits med en benhinneinflammation väldigt länge, men som sedan årsskiftet blivit bra. Nu har jag sedan dess tränat väldigt försiktigt, ökat distansen långsamt och i lördags blev det alltså äntligen dags att testa milspåret på vackra Skutberget igen!

Vilken glädje det var att få trippa fram i skogen med världens bästa livskamrat! Frisk luft, en grön och vacker skog, nya löpartights, bra sällskap, pigga ben, och en härlig stund i nuet! Väldigt många bra saker på en och samma gång! Att sen få avsluta det hela med att faktiskt KLARA hela milen utan smärta var liksom bara helt fantastiskt!

DET KALLAS LÖPARGLÄDJE!

Att det gick så bra hade säkert också med mina nya löpartights att göra. Det sägs faktiskt att prestationen förbättras i nya träningsläger. Kan ni känna igen er i det?

Craft har lanserat en kollektion med kompressionskläder som går under namnet Delta Collection. Tightsen finns i både lång och kort modell och överdelarna i linne samt t-shitrs med långa och korta ärmar. Byxorna som jag sprang in i helgen var så sjukt sköna! De hade en hög midja med bred resår (ett måste för mig, annars åker de ner) och satt sådär tight som jag vill att löpartights ska göra, inte så mycket för att jag tror på någon ”effekt” av just kompressionen, utan för att det är så jäkla SKÖNT när byxorna sitter åt ordentligt. Att springa i slappa byxor är ungefär som att springa i oknutna skor om du frågar mig – inte så skönt. Dessutom var ju tightsen otroligt snygga!!!

Är ni nyfikna vet jag att kläderna finns hos Intersport (även i webbutik)!

IMG_6352 IMG_6351 IMG_6347

 

Vad har ni pysslat med i helgen?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lina

  I helgen har jag cyklat mtb. 23 km i torsdags, 26 km i lördags. Fått in lite styrketräning mellan varven. Ätit gott, vilat och njutit har jag också gjort.
  Berätta gärna hur det går med din mtb! Jag som frälst nybörjare är nyfiken! ☺️

  1. Emma

   Åh så härligt, vilken perfekt helg! Nästa vecka åker jag till Italien i tio dagar, efter det planerar jag ett inköp vad gäller cykel. Återkommer då och lovar det kommer uppdateras här på bloggen 🙂 Njut av dina cykelturer så länge! Kram

 2. Linda Assarsson

  Min helg innehöll härligheter som morgonjogg, långa frukostar, scones, choklad, en halvmara med massa andra tjejer på Djurgården, sol, brunchbjudning, pizza på balkongen 🙂

 3. Ann-Christine Reimer

  Intressant! Jag har nämligen funderat på det här med kompression när man springer. En tanke som slog mig när jag köpte ett par Lulumon i Los Angeles. De är så sköna, väldigt bra kvalitet. Ska köra spinning med ett par knälånga i eftermiddag har jag tänkt.

stats