emmabarremyr

Emma Barremyr

HJÄLP från dig som kan det där med cykel!

Hej ♥

Jag behöver lite hjälp från dig som kan det här med cyklar!

Jag har bestämt mig för att köpa en MTB, men är helt ny på det här med cykel och cykelträning! Det är en djungel att dyka in i och jag behöver lite vägledning.

Vart vänder jag mig? Vilka bra cykelmärken finns det? Är det någon cykel du rekommenderar? Vad bör jag tänka på? Fina leder att cykla? Utrustning?

Det finns såklart enormt mycket en ska tänka på, och alla tips du har att komma med uppskattar jag (och säkert många andra cykelsugna) enormt mycket! Kommentera inlägget eller maila mig till emma@ptbyemma.se.

Och så kör vi en fantastisk cykelfilm på det! Jag har delat den förut, men måste dela den igen! Det här är sju minuter fantastiskt äventyr! Jag ryser!!!

 

TACK!

 

Och TACK till alla er som röstade på mig som “Årets hälsoblogg” i Life Blog Awards. Jag kom trea i tävlingen och kan inte nog förklara för er hur mycket det betyder för mig! Är så otroligt glad för alla er som stöttar och följer mig. Utan er vore inte bloggen ett enda dugg! Så en stor kram till er för alla röster ni gav mig, ni är bäst!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Klara

  Det viktigaste är nog att provcykla på något ställe och hitta vilken modell du trivs med. Jag kan dock tipsa om Specialized som är det enda märket som har satsat mycket på att ta fram en cykel anpassad efter tjejer, de ha lite andra proportioner och är inte bara en förminskad herrcykel. 🙂

 2. Linnea

  Åh STORT grattis! Du är verkligen en stor inspirationkälla och jag beundrar din syn på hälsa mycket! Kram

 3. Lina

  Hej! Köpte mig en mtb för snart två veckor sedan och det är bland det roligaste jag gjort när det gäller träning! Jag googlade och googlade och lusläste allt jag kom över och hittade tillsist en cykel i den prisklass jag tänkt mig. Jag tog mig till butiken och provcyklade. Frågade även kunnig personal i butiken. Ett hett tips är cykelbyxor! Jag gjorde misstaget att inte köpa det med detsamma. Ångrade bittert när hela häcken ömma.
  Hoppas du hittar något du blir nöjd med! Mtb är fantastiskt roligt!! Med vänlig hälsning, Lina

 4. Sanna

  Mitt tips är att gå med i Cyklade tjejer-gruppen på facebook, där finns hur mycket tips och kunskap som helst! 🙂

  /Sanna

stats