Emma Barremyr

BOKTIPS!

Hej ♥

Två av mina bloggvänner har den senaste tiden kommit ut med två fantastiska böcker!

Jag pratar om PT-Fias 10 i topp och Sally Jönssons Skippanudlarna, och jag vill varmt rekommendera dem båda! Jag tycker så mycket om båda tjejerna och vill så gärna dela deras verk med er! Böckerna är otroligt inspirerande med bra texter och fina bilder!

Här kommer lite bokinspiration till er!

IMG_6291 IMG_6302

 

Vi börjar med Sally, som lagar fantastisk mat för en billig peng och på så vis inspirerar många fattiga studenter och andra med liten matbudget (men också alla andra) att äta bra och nyttig mat! Hennes nya kokbok innehåller recept på god, nyttig, snabblagad och framför allt billig mat! De flesta rätter tar mindre än en kvart att laga och kostar mindre än 15 kronor per portion. Boken innehåller både recept på middagar med kyckling, kött, fisk och olika vegetariska alternativ, samt annat smått och gott som olika frukostalternativ, bröd, hälsosamma godsaker och bra mellanmål att ha på språng! Mycket billigt och matnyttigt med andra och ord 🙂

 

IMG_6299 IMG_6300 IMG_6301

 

Många har beskrivit PT-Fias bok som den ultimata hälsoboken, och jag kan inte annat än hålla med! Boken är fantastisk på alla sätt och vis. Jag delar verkligen PT-Fias syn på hälsa och träning och tycker att hon gjort ett jättebra jobb. I boken tar hon upp vad jag anser är hälsa på riktigt på ett enormt inspirerande sätt. Hon berättar om sina egna erfarenheter, bl.a. om sin utbrändhet, sin träningsbakgrund och delar med sig av sina godaste recept. Boken är fullproppad med tips i topplistor, inspiration, övningar, tankar och det vi kan tänkas behöva för att pussla ihop en hälsosam livsstil med sund förnuft och vardagsglädje.

 

IMG_6297 IMG_6295 IMG_6296

 

Tack Fia och Sally för att ni delar med er av det ni är så grymma på ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Emma

      Ja den var jättefin! Så fort jag är färdig med elimineringsfasen ska jag ge mig på att testa lite recept 🙂 Kram

  1. Fanny

    Kul med tips! 🙂 Ett boktips från mig, som också handlar om hälsa och välmående men på ett lite annat sätt, är Wellnessyndromet av Carl cederström. väldigt intressant! 🙂

stats