Emma Barremyr

TÄVLING! Vinn en stugvistelse på Idre fjäll

Hej vänner ♥

Jag tänkte att vi avslutar den här måndagen med en tävling!

Och PRISET i tävlingen är inget mindre än en vistelse i vår stuga på Idre fjäll 22-26 mars 2015.

Det är kort varsel, det vet jag, men kanske finns det några av er som ändå har möjlighet att vara ledig för att åka upp under veckan och njuta av att vara på fjället, åka skidor, äta gott, basta, sitta i solen och njuta av fjällets vårvinter och andas fjälluft! Vistelsen i stugan kommer alltså vara helt gratis för vinnaren och hur hen väljer att spendera dagarna är helt upp till den personen! Det finns massor att göra, eller så kan en bara ta det lugnt och njuta av ledighet 🙂

Klicka här för att komma till vinterns schema på Idre Fjäll!

Stugan har sovplatser till 12 personer, 2 toaletter med dusch, 1 bastu, ett stort kök och allrum och en stor balkong med vacker utsikt i västerläge. Vinnaren kan därför välja att ta med familj eller vänner

 

För att delta i tävlingen!

 

På vår facebooksida finns även massa bilder om du är nyfiken på att kika in stugan!

 

idre13-701x525 idre32-701x525-2 idre30-701x525

 

Stugan ligger i Dähliebyn, mitt i backen med närhet till både Pernilla Wiberg hotell (som har godaste frukostbuffén på fjället), längdspår, centrum, sporthall och badhus. Ett bättre läge hittar du inte!!!

 

Tävligen pågår fram till fredag morgon kl 9.00. Därefter drar jag en vinnare som presenteras på bloggen under fredagen!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    Hej. Skulle jag vinna den här tävlingen så skulle jag njuta av varenda dag uppe i fjället. Jag skulle ta tillvara på varje dag och jag skulle vilja lära mig åka slalom bättre och ta en lektion om den möjligheten finns så att jag får in grunderna bättre och sedan kan åka massor med slalom. Då jag tycker det är sådan frihet och roligt, och roligare skulle det bli om jag fick lära mig lite mer grunder. Kvällsåkning vore roligt att prova på då! 🙂 Såg också att det fanns ridning, det skulle jag göra utan tvekan då jag hållit på med hästar hela mitt liv men slutade för två år sedan, det skulle vara en fantastisk frihetskänsla att hoppa upp på hästryggen igen. Träffa renar vore häftigt också!

    Och bland alla aktiviteter skulle jag njuta av god mat, god frukost, våffellunch, italiensk afton (älskar italienskt), 3-rätters, fonduekväll mm. Det skulle också betyda mer än bara alla aktiviteter och äta god mat för mig att få åka iväg. Då jag har anorexi sen många år tillbaka, (men nu hittat kraft att kämpa för att bli frisk&fri på riktigt och precis börjat i behandling igen). Så är det vid just såna här tillfällen, resor – som jag mår så himla bra på. Jag kan slappna av på ett annat sätt, släppa lite på kontrollen och njuta mer av livet. Och sen att få kombinera allt uppe i fjället i en härlig stuga med underbar miljö tillsammans med familj&vänner, mysiga hemmakvällar, bada bastu, åka skidor, rida, äta gott, och bara njuta. Det skulle betyda så mycket, det skulle ge mig kraft och energi i min vardag för att orka kämpa ännu lite mer mot ett friare liv. Kram Jessica

  2. Jenny

    Åh. det ser underbart ut!

    Jag skulle så gärna vilja vinna då jag aldrig har åkt skidor, men så länge önskat mig att åka på en skidresa. Jag är väldigt intresserad av skidor på tvn och skulle så gärna vilja testa på det själv. Min familj har mer satsat på utomlandssemestrar så detta hade varit en enorm upplevelse. Jag hade också utnyttjat sporthallen en del då jag är väldigt aktiv av mig och är just nu väldigt villig o sprallig i kroppen. Jag har precis kommit ut ur min anorexia och har fått lust, glädje och ork tillbaka. Därför hade detta varit ett perfekt mysigt äventyr för mig, för att fira detta, med mina nära och kära! Självklart får jag inte träna alltför hårt, utan fokus kommer vara på att äta mycket och god mat (särskilt av den goda frukostbuffén du nämner) och verkligen unna sig en skön semester där jag kommer till en miljö som jag velat vistas i länge, som en perfekt belöning till mig själv efter mina sjukdomsår!

    Kramar och hoppfulla hälsningar, Jenny!

  3. linn rydberg

    Gud vad trevligt de skulle vara. Jag har länge drömt om att lära mig åka snowboard men här nere i Skåne har vi ingen snö så det blir svårt, så om jag skulle vinna skulle jag hyra en snowboard och träna i pisterna. Jag skulle bjuda upp min familj och min moster och kuson som står mig väldigt nära. Min moster och kusin var nämligen under sportlovet nere i Alperna vilket de sett fram mot länge tyvärr, fick de halsfluss och fick spendera veckan i sängen istället. Därför skulle jag vilja bjuda med dem upp till fjällen. För jag älskar dem mycket och vet hur mycket de hade sett fram mot att åka skidor och hur ledsna de över att veckan spenderades sängliggande. Hoppas turen är med mig. Vill även återigen tacka fö en oehöert trevlig och välskriven blogg, du har så sund inställning!

  4. Simon

    Tack för en bra blogg och alla glutenfria recept, som är anledning till att jag hittade hit! Jag skulle gärna vilja ta med mina kompisar upp till Idre och spendera en vecka där med snowboardåkning, god mat å dryck och bara ha det trevligt.
    Vi åker till alperna varje år men vi kom tyvärr inte iväg i år pga olika anledningar. Det skulle göra mig och mina kompisar överlyckliga att få ställa sig på brädan och bara ha det bra i en stuga tillsammans med god mat och lite öl. En och annan bastu ska nog också hinnas med.
    Vore sjukt roligt om vi fick vinna tävlingen. Ha de gott!

  5. Elin

    Vintern har varit lång och grå,
    nu har jag spanat in ”Vår Fjällvrå”
    Tänk att få ta med familjen och vänner,
    till en stuga och göra som vi känner!
    Bara njuta och må gott,
    i fjällen – där är det flott!

  6. Annica

    Gillar på fb, Annica Beda Nilsson.

    Dessa dagar så skulle jag försöka klämma in saker som jag aldrig har vågat göra nu när man har blivit äldre.
    * Bobkväll
    * Hoppborgslandet
    * Musik i vinter- & vårkväll
    * Skotertur – Vildmarkstur med älggulasch
    * Samiskt bildföredrag

    Skulle vilja ta dit min familj så de fick uppleva detta med mig. 🙂

  7. Elias Engström

    Tjena Emma!
    Ser att alla fjäskar sig till vinst. Jag tänker köra på ren ärlighet och be om vinsten för att jag och mina polare älskar att åka skidor! På köpet får du en snyggings mailadress. Vid vinst även telefonnummer.
    Hörs!

  8. therese viktorsson

    Skulle må så bra av att komma ifrån vardagen och andas lite fjäll luft!! Då vi haft mest grått trist väder med regn och blåst istället för snö och sol behöver hela familjen ladda upp lite!! Då vi även haft mycket sjukdom och tragedier runt oss vore det även toppen att få något annat att tänka på. Vi skulle ägna resan åt alla uteaktiviteter man kan tänka sig i fjällen, från morgon till kväll!! Framför allt slalom som dottern lärde sig i slutet på förra säsongen och väntat på hela vintern att få åka men pga av sjukdom väder och tidsbrist har det endast kunna bli 1/2 dags åkning i år då vi bor långt från backar 🙂

  9. Nathalie

    Hej Emma!

    När vardagen går i ett, mobilen behövs laddas två gånger per dag, när stressen tar över och när man inte hinner med sådant som man mår bra av, ja då kan man behöva en paus. Jag kan faktiskt inte komma på något bättre samla-energi-må-bra-paus än en vecka i fjällen, i en mysig stuga, tillsammans med mina fina vänner. Kan inte komma på något bättre än att få spendera flera kvällar, med ett vin glas i handen, lite plockmat och jäkligt mycket skratt. De om något är att ladda batterierna. Det är bara att stoppa i en sladd i datorn och den laddas full med batteri. Men att ladda kroppen med energi är inte lika lätt. När vardagen är stressig kommer lätt träning, bra mat och avkoppling lite i skymundan, sådant som jag vet min kropp behöver. 
Min kropp skulle skrika av lycka om den fick chans att bara sova ut på morgonen, äta god mat, få röra på sig i form av härliga skiddagar och skratta tillsammans med tjejerna. Jag skulle vara fantastiskt tacksam om jag fick chansen att ringa till tjejerna och berätta att vi ska få samla energi ihop i en stuga i fjällen.

    Sååå nu återstår det bara att hålla tummar och tår! Kramar till dig

  10. Nellie

    Skulle vara skönt med ett litet break från all stress och alla krav man har nu innan studenten, ca 5 timmars pendling om dagen gör de långa dagarna knappast bättre ;P Därför vore det klockren avkoppling att bara ta det lugnt med frisk luft och natur.

    Jag skulle ta med min familj och någon vän, och jag skulle vilja testa åka skidor eftersom jag aldrig tidigare gjort det, men alltid velat.

  11. Erika

    Åh, vilken dröm! Skulle vara så skönt att ta med sonen på en riktig skidsemester (svårt att ha råd med sånt som ensamstående) där han fick åka längdskidor hela dagarna om han ville! Han har i år lärt sig att åka på dagis och tyckte det var så himla kul, han åker så fort han får chansen 🙂 Kanske kunde lära sig åka slalom som mamma också 🙂 själv skulle jag bara njuta av att slippa alla måsten, rehabilitera kroppen efter min operation och ta sköna skogspromenader. Badhuset skulle också bli välanvänt, bada är något både jag och sonen älskar ☺️ Håller tummarna att vi får spendera dessa dagar i underbara Idre!

  12. Madeleine

    Vilken generös och rolig tävling!

    Ifall jag vinner skulle jag ta med mig hela min familj, mamma, pappa, bror, syster (med man och barn) och morbror, precis som det var förr när jag var mindre och vi alltid åkte till Idre vecka 6.

    Vår familj skulle verkligen trivas av att återförenas uppe på de härliga fjällen med utförsåkningen i centrum som tyvärr inte har blivit av de senaste åren. Nu skulle det verkligen vara det bästa läget eftersom, tyvärr, både min syster och bror är sjukskrivna på grund av någon typ av utmattning/depression och jag vet att dem hade uppskattat en semester med hela familjen och bara göra gott för dem.

    Vi hade naturligtvis åkt utförsåkning över alla de olika fjällen, grillat korv i backen men också ätit underbara våfflor i våffelstugan! Vi hade också haft roligt tillsammans på längd nu efter min syster och hennes man har åkt öppet spår och de tycker om det och kan lära oss andra :). Det hade verkligen varit roligt att se min systerdotter, 3 år, stå på ett par skidor för första gången och förhoppningsvis kunna åka i en sele som jag själv gjorde runt i askeland!

    Sen är det självklart en kväll i bowlinghallen som gäller, en kväll i simhallen med bubbelbad samt massor av skratt, mys och mat hemma i stugan. Vi kanske också skulle kunna unna oss någon härlig tur på skotern med häftig fart.

    Kram och hoppas du har en bra fortsatt vecka! Kram

  13. Tilly

    Hej Emma!!
    Gud så kul och framförallt SKÖNT det verkar vara där uppe!
    Att få åka iväg från storstaden för några dagar skulle betyda så mycket för mig just nu, att bara gå och göra samma sak i gråa dagar vill jag komma ifrån för en stund.
    Jag har alltid velat åka snöskoter uppe i fjällen. Jag vill åka skidor, jag vill känna ruset som jag får när man åker ner för backen, jag vill krypa ner framför brasan med tjocka muffsiga kläder, eller ta av mig kläderna och krypa ner i varm badtunna.
    Ingen i min familj är lika frilufsiga av sig som mig så att få komma iväg på något hade varit helt fantastiskt, både för min kropp, själ och sinne.
    Tack för en superblogg.
    Kram
    Tilly
    /Stockholm

  14. Amelie

    Jag skulle ta med familjen och blanda lika delar aktivitet och vila. Gå på längdtur, valla sonen i barnbacken och passa på att hälsa på vänner vi träffar för sällan som bor i Idre. Titta på utsikten och känna lugnet som bara bergshorisonter ger. Åh, det skulle vara så härligt.

  15. Carin

    Oj vilken rolig tävling!
    Jag nappar direkt för jag älskar att åka skidor, det hör hela min familj också som tur är. Min sambo var i Idre varje vinter under hans uppväxt, jag däremot har nästa bara åkt i de jämtländska fjällen. Nu skulle det vara så roligt att se Idre och testa backarna där med min sambo och våra barn, 6 och 8 år gamla, så vi riskerar att snart bli frånåkta!
    Jag gillar er fjällvrå sedan den gången du skrev att vi som bloggläsare kunde få hyra er fina stuga!
    Nu håller jag tummen för att gå vinna, och att jag isåfall får ledigt från jobbet! 🙂
    /Carin i Karlskoga

  16. Evelina

    Hej fina emma! Blev helt till mig när jag såg denna tävling!!!!! Perfekta priset att vinna. Att få dela priset med dom närmsta kompisarna skulle ju vara helt underbart. Vi är ett helt underbart skönt gäng blandat med killar och tjejer som alltid får varandra och även andra att skratta! Vi var iväg på en skidresa tillsammans för ungefär 5 år sen och det var en av de roligaste veckorna i mitt liv. Att få åka skidor (som vi alla älskar) och att mysa tillsammans i en stuga och bara koppla av från stressen i vardagen skulle vara guldvärt. Glädjen och denna resa skulle kunna ge oss är oslagbar.

    Har gillat facebook sidan och nu håller jag verkligen verkligen tummarna att jag på fredag får ringa runt till mina vänner och säga att vi ska på skidresa tillsammans!

    Sköt om dig och ha en bra dag ♡

  17. Emma Dahlgren

    Den 17 mars skriver jag min första tenta i nationalekonomi. Efter att ha krigat sig igenom en lång höst med studier och en initialt intensiv tentaperiod from januari är a v k o p p l i n g det jag SAKNAR! Som student i fantastiska Lund är livet en fest, men det är svårt att trappa ner på intensiteten och att b a r a v a r a. Tid för återhämtning, tid för frisk luft, tid för samtal och tid för att andas. Om jag vann ett par dagar på Idre Fjäll hade jag packat in mina nyfunna bombastic fantastic vänner i bilen för att komma ifrån bubblan och för att få tid att lära känna varandra än mer – på det sättet som man bara gör när man inte är hemma. Vi hade gått upp tidigt och njutit av nypistade backar, grillat korv och druckit varm choklad, spelat spel och ätit långa frukostar. Vi hade unnat oss en baddag och åkt på äventyr med hund och släde. Vi hade kollat in i en brasa och samtalat i många, många timmar. Vi hade haft tid att samla energi och kraft på ett sätt som annars inte hade varit möjligt i life of CSN. Vi hade lämnat utvilade, redo för en termin och fyllda mer energi och samtal som förmodligen gjort oss än tightare och närmre varandra än vad som vi trodde möjligt var.

    Ett par SKIDroliga dagar!

  18. Peter

    Hej Emma.
    Jag är nog en av få killar som läser din blogg och har aldrig kommenterat tidigare. Känns lite billigt att första kommentaren är när man kan vinna något men jag rättfärdigar det hela med att du tidigare allt som oftast skrivit precis i min smak och kommit med tips och ideer där jag som läsare aktivt bara kunnat ta emot. En fantastisk envägskommunikation som jag trivs väldigt bra med.

    Om jag får glädjen att åka till idre skulle jag ta med min sambo samt våra fyra närmaste vänner (2 par). Tanken var att vi skulle åka för två år sedan då vi män gick ihop och köpte julklapp åt våra respektive med nedan rim

    ”Nu kommer ni för en weekend att få se många konster.
    Vi kommer alla att likna riktiga fartmonster.
    Inga undanflykter finns det för denna tripp
    utan se till att hålla alla kroppsliga delar i skick.
    Till fjällen vi nu ska och helt enkelt ha det för jävla bra.”

    Antiklimaxet med detta rim som jag var författare till är att jag slet av korsbandet två månader innan avfärd och därmed slutade att ingen av oss kom iväg. Nu är jag fullt rehabad och det skulle därför vara oerhört trevligt och skönt att äntligen få komma iväg på vår tripp.

    Kram Peter

  19. Amanda

    Vilken dröm det vore att få ta med sig ett gäng vänner och bara boa in sig i en fjällstuga. Vad jag skulle ta med förutom gott sällskap? Mysiga kläder, varma sockor, kassar full med goda varor som sedan förvandlas till fantastiska måltider, en flaska gott vin, längdskidor och sällskapsspel. Vad som inte får följa med? Datorn, jobbtankar, smink, obekväma kläder och stress. Dagen skulle börja med en långfrukost och därefter få ta dagen som den kommer.

    Min kropps fylls av värme bara av att skriva allt, det låter helt underbart att bara få släppa allt för några dagar och skratta tillsammans med sina vänner. Jag hoppas att jag och mina vänner får möjlighet att packa ner det förstnämnda och åka mot fjällen. Det vore helt fantastiskt!!

    Kram & tack för en inspirerande blogg!

  20. Ida

    Åh vad du hittat på Emma!
    Jo jag har ju missat skidåkningen totalt i år när vi knappt fått se någon snö nere hos oss, att åka uppåt i landet var inte heller något alternativ tyvärr. Vad jag skulle hitta på skulle därför helt enkelt vara skidåkning åt alla möjliga håll! Jag skulle ta med med mina älskade vänner (Emma bland andra, hihi) och våra föräldrar och kvällarna skulle vi fylla med sällskapsspel som Bohnanza och åh, bara njuta av Sverige från dess bästa vinklar och sidor!
    Framförallt skulle jag alltså ladda upp batterierna och njuta av några dagars rast från skolan med de jag älskar i vackra vyer! Vad kunde vara bättre?
    Tack förresten Emma, för allt fint du skriver, du är verkligen inspirerande och har varit en stor hjälp på flera punkter.❤️

  21. Ida

    Vilken roligt tävling! Jag skulle ta med mig min familj från norr och vänner från söder, ett blandat gäng av skidfantaster. Vi skulle börja dagarna med en frukostbuffé hemma eller på hotellet (det lat ju som ett måste). Sen utforska Sälen, ut i backen och åka manchester, prova längdspåret eller ta en skön promenad. Gräva en snögrotta och umgås i solen med en kopp choklad och tunnbrödsrulle är ett måste. Sen ta med en bastu så man blir sådär mysigt trött för att sedan avsluta kvällen med sällskapsspel och en hel del skratt.
    Gillar att det var en stor stuga då kan jag för första gången ha alla mina favoriter nära mig på en och samma gång 🙂

  22. Isabella

    Vilken höjdar tävling du håller
    Den förtjänar både paljetter och banderoller.

    En enormt mysig stuga i ett fjäll
    nästan bättre än en karusell

    Mysa och åka skidor i mängder,
    det slår allt med väldiga hästlängder.

    Dricka te och varm choklad
    kanske dansa tryckare till en fin ballad

    Jag skulle tagit med mina vänner
    dem allra bästa kompisarna jag känner

    6 st tjejer och 6 st killar så snälla
    vi är varandras glädjekälla.

    Vi skulle såklart ta hand om er fina stuga.
    Vi är faktiskt väldigt bra på att dammsuga.

    Vi älskar verkligen att åka skidor
    och vinna tävling på internetsidor.

    Vi håller nu alla våra tummar och tår
    Att vi denna resa får.

    Kram Kram!

  23. Lena Andersson

    Vilken underbar födelsedagspresent till mig själv detta skulle vara! Fyller 43 den 23e mars o skulle gärna vilja spendera den i vackra Idre fjäll :-), har varit där förut men det var längesen nu. Jag skulle ta med några nära o kära o njuta av den härliga känslan som man får efter en dag i skidbacken eller spåret! Man mår så bra av massa frisk luft :-). Hoppas på massa sol så man också bara kan sitta på sittunderlaget o njuta av en kopp kaffe o titta på alla människor som njuter av skidåkning. Bor i Jönköping o vi har tyvärr inte haft så mycket vinter här så vore kul att börja våren med ett par uppfriskande dagar i fjällvärden! Vill också bara mysa runt i mitt underställ i stugan o umgås och ha trevligt med god mat, du har ju en massa bra tips på sånt :-). Håller tummarna att jag får fira födelsedag i fjällen!

  24. Emelie

    Åh vad underbart!!

    Jag skulle ta med mig min familj (mamma pappa lillebror och vovve) dit upp, och tillåta mig själv att njuta av god mat och promenader med gott samvete. Har haft ett ganska jobbigt år, med viktnedgång och dumma dumma tankar, men har varit duktig och gott upp till normalvikt under hösten och tränar inte alls lika mycket längre, och lär mig mer och mer att lyssna på min kropp och dess dagsform. Fortfarande finns en hel del dumma tankar kvar 🙁 så jag skulle se den resan upp i fjällen som en heeling-resa. Min familj har behövt lägga massa pengar på materiella ting senaste halvåret (flytt, renovering, mitt körkort osvosv) så trots att vi så gärna vill åka någonstans nu i vinter har vi inte möjlighet, och därför skulle jag jättegärna vilja få några dagar uppe i fjällen med min familj och njuta av landskapet och mysa. 🙂

    Har gillat facebook-sidan också 🙂

  25. Susanne

    Hej Emma!

    Att få samla ihop sina finaste vänner i en stuga i fjällen, få laga god mat , vakna upp ihop och njuta av frukost, ta dagen som den kommer, åka skidor, basta, äta ännu mer god mat och bara umgås – ja det skulle ge mig så mycket energi och lycka.
    Vinsten är en stuga i Idre men för mig är vinsten så mycket mer. Det skulle betyda så mycket glädje och annat som jag värdesätter i livet. Tänk att få vakna upp med sina bästa vänner och ha flera dagar ihop där man bara gör saker man tycker om. Flera dagar där man låter mobilen vara avstängd, låta lungorna fyllas av friskluft och magen bli vältränad av gapskratt.
    Sådana här tillfällen är inte ofta man får så jag håller verkligen verkligen tummarna att jag och mina underbara vänner får spendera dagarna i Idre tillsammans!

    Tack för en underbar blogg, ha en bra dag!

    Susanne

    ( jag har gillat sidan, vi kan alla ta ledigt & ta oss upp lätt. Nu håller vi bara tummarna..)

  26. Pernilla

    Jag skulle ta med mig familjen upp till en uppfriskande helg för att ladda batterierna och njuta av omgivningen. Om vi har tur så är det skare på fjället så man kan gå upp före soluppgången och glida iväg på skateskidorna med en fullpackad ryggsäck med fika. Kanske även passa på att utveckla tekniken och ta ett par åk i backarna med slalomskidorna också. Bastubad efter en heldag utomhus är aldrig fel. På kvällarna är det supermysigt att få kvalitets tid med familjen och bara umgås med sällskapsspel.

  27. Emil

    Hej Emma!

    Kom in på din blogg av misstag då min flickvän läser den. Har aldrig kommenterat, eller läst en blogg för den delen men kunde inte låta bli att vara med i den här tävlingen.
    Min flickvän fyller år i början av April och den här veckan skulle vara den perfekta presenten att ge henne. Jag såg att stugan var för 12 personer och kom direkt att tänka på hennes två bästa vänner + deras respektive som alla älskar att åka skidor. Det skulle vara helt otroligt roligt om vi fick chansen att packa bilen och spendera en vecka uppe i Idre tillsammans. Jag vet att min flickvän skulle skina av lycka.

    Vore så tacksam om jag vann!

    Hälsningar, Emil

  28. stina

    Att få spendera en vecka i fjällen med dom jag tycker om mest på denna jord, strosa runt i underställ, dricka varmchoklad med grädde, andas friskluft är något jag skulle kunna göra allt för just nu. I min just nu stressiga vardag har jag inte fått tiden att samla energi, vilket jag gör genom att umgås med dom jag älskar. Jag tror både jag och mina vänner behöver energi i form av varmchoklad, god mat, massor av skratt, friskluft och framförallt energi i form av varandra. Dom får mig att må så bra och jag skulle skina upp om jag fick möjlighet att ta med dom och boa in oss i en stuga i en vecka. Det skulle göra oss gott!
    Så nu hoppas jag över allt att jag och mina vänner får bli dom lyckliga vinnarna!
    Tusen kramar till dig!

  29. julia

    Mina bästavänner från 8an och 9an skulle jag ta med mig om jag vore tursam nog att vinna denna resa. Vi splittrades under gymnasiet pga olika fritidsintressen och hobbys men när vi träffas så är det som om vi aldrig varit från varandra. Vi hinner inte träffa varann så ofta så det skulle verkligen bli som en reunion resa. Vi älskar allihopa att åka skidor och det skulle verkligen vara helt perfekt!!!!

    Håller verkligen alla tummar att jag har en chans att vinna. Det skulle göra mig så himla glad att få dela underbara dagar med mina bästavänner med skidåkning, varmchoklad och mys!!!

  30. Johanna Mattsson

    Varje år har jag och mina kompisar, familj eller bekanta tagit en tur och åkt skidor. Hyrt en stuga någonstans, allt ifrån Vallåsen i Halland till Abisko i Lappland. Men just i år har det tyvärr inte blivit av, mycket har gjort att vi varken har haft pengar eller ork till att boka vilket gjorde mig sjukt intresserad och motiverad att vara med i den här tävlingen. Att få spendera tid med mina vänner i en stuga på Idre fjäll skulle verkligen vara en dröm just nu. Inget kunde sitta mer lämpligt än några nätter tillsammans och bara kunna koppla av och mysa, åka lite skidor och ta en kopp varm choklad och verkligen ta en paus ifrån vardagen. Kram och ha en bra dag!

  31. Anna

    Brukar aldrig vara med i tävlingar men just den här tävlingen kan jag inte låta bli. Att få bjuda med mina älskade vänner till en stuga och spendera tid med dom, ja det finns inte ord nog som kan beskriva hur gärna jag vill det.
    Att få tid till att umgås allihopa är lite av ett pussel men när i väl är tillsammans så är det ren lycka, det spelar ingen roll vart vi är. Men att få umgås tillsammans och dessutom i en stuga, med brasa, skidåkning och bastubad – det vore en dröm!

    Jag håller mina tummar och tår att vi får packa våra väskor med mysiga kläder och spendera en vecka ihop i stugan.

    (Kan praktiskt tillägga att vi kan alla få ledigt och ta oss upp enkelt.. Vi är husrena och kommer att ta hand om stugan på bästa sätt! Har även gillat facebook sidan! )

    Ha en bra dag! Kram

  32. Ann-Sofi Jönsson

    Oj, oj! Det är massa år sen jag åkte skidor men det hade varit alldeles fantastiskt att få uppleva den svenska vintern när den är som bäst! (Bor på västkusten och här är det mest höst på vintern).
    Åka skidor, äta gott, dricka varm choklad, göra snöänglar, umgås med familj o vänner, bo i raggsockar, spela brädspel, läsa..möjligheterna är oändliga! 🙂

  33. Jonna

    Gud så kul! Vore drömmen att vinna eftersom min familj alltid brukade åka till fjällen varje sportlov, men på senare år har ingen av barnen i familjen haft lov på samma sätt på universitet eller jobb och då har det inte blivit något. Jätte synd då jag verkligen älskar fjällvärlden, snön och att åka skidor. Här i Stockholm finns ju inte så mycket snö… 🙁 Jag skulle ta med familj och någon vän och åka utför och längd (bästa som finns i ett så fint landskap), testa hotellfrhotellfrukosten och skicka iväg mamma att simma i badhuset då hon inte åker utför samt älskar att simma. Gud vad jag verkligen hoppas vinna detta! Blir alldeles pirrigt nervös, haha! Vilken drömvinst 😀

  34. Åsa Berglund

    Hej. Vilken fint erbjudande. Jag jobbar på Molkoms folkhögskola. Har där en liten klass med 8 elever i 20 års åldern som har Asberger. Ett härligt fungerande gäng!! Många av dem har aldrig varit i fjällen el åkt skidor. Hade varit toppen o få bjuda dem på några härliga vårdagar i svenska fjällen. Idre är så mysigt! En skolresa att minnas 🙂 De slutar i juni. Jag vill ge dem ett oförglömligt äventyr!

  35. Kajsa

    Vilken bra tävling 🙂
    Jag skulle, ihop med min familj och kära syster som bor alldeles för långt bort från oss, (och gärna ett par vänner eller släktingar) ta långa sovmornar följt av långfrukost då alla är samlade vid frukostbordet.
    Sen skulle jag få med alla ut i längdskidspåret ihop med kaffetermosen och mina nyttobollar 🙂
    Det skulle även bli endel skidåkning då både min familj och vänner/släkt brukar försöka åka på en skidresa så ofta det är möjligt.
    Åh va underbart det hade varit att få överraska mina nära å kära med denna resa!!

    Hade vädret vart varmare hade jag velat ta en dag å vandra men det får vänta.
    Kanske en god frukost på Pernilla Wiberg hotell som du pratat mycket gott om 🙂

    Stor Kram till dig Emma

  36. Wilma Byström

    Det var en lång tid sedan jag var iväg från vardagen med mina vänner! Därför skulle jag verkligen uppskatta några dagar i naturen. Om jag skulle få turen att vinna detta skulle jag först och främst vistas utomhus så mycket som möjligt eftersom jag älskar naturen! Jag skulle åka längdskidor, ta promenader och bara njuta av den friska luften. Jag skulle också ta del av sporthallen och badhuset! Kramkram, älskar din blogg!

  37. Rebecca

    Vilken möjlighet! 😀 Då jag endast var 2 år första gången mina föräldrar ställde mig på ett par små skidor uppe i Sälen har jag under hela min uppväxt varit såld på skidåkningen. Att åka iväg den låånga bilresan nere ifrån Blekingegränsen till Sälen & Åre har alltid varit med lycka. Idre är ett ställe jag aldrig besökt faktiskt, så det skulle vara roligt att upptäcka. Om jag skulle vinna tävlingen skulle jag utan tvekan ta med mig pojkvännen & några av våra närmsta vänner. Min pojkvän & jag hade tänkt att dra iväg någonstans tillsammans eftersom att han nyss fyllt 20år & detta vore verkligen vår grej då vi båda är aktivitetsmänniskor! Han har till & med bott 5 år i Sälen, så skidåkningsintresset är något vi delar. Jag ser i Idres schema att det finns massvis med intressanta aktiviteter att välja mellan och hinna med så det skulle absolut bli någon bowlingkväll, badkväll, afterski, restaurang & så klart hemmamys med sällskapsspel vilket hör till. Då jag är en löpare så erkänner jag att joggingskorna & isdobbarna definitivt kommer svepa med i bagaget. Vem säger nej till en morgonrunda genom ett vackert vinterlandskap? Särskilt då vi aldrig fick någon riktig vinter här nere i söder i år. Kanske är värt att unna sig en ridtur, hundspann eller skotertur också beroende på vilket som passar gruppen bäst? Sån känsla! Ååh vad man blir sugen^^

  38. Marie Andersson

    Å vad roligt med en tävling:) Idre fjäll och de underbara bilderna du visar verkar ju helt fantastiskt, kanske speciellt en fin vårvinterdag på skaren? Det skulle jag så väldigt gärna vilja uppleva! Men även längdåkning i spåren och att susa ner för underbara backar lockar mig otroligt mycket. En och annan mysig promenad, vackra vyer och sedan med en kopp varm choklad eller te tillbaka i stugan och min Idre vistelse är guld värd 🙂

    Kram Marie

  39. Jasmine Leia

    åh vilken underbar tävling! Jag skulle ta med the love of my life och bara ha det så himla mysigt med honom. Gå upp tidigt på morgonen för att gå en liten promenad i vackra vintriga mother nature för att senare gå tillbaka till stugan, äta en riktigt varm frukost med varm choklad till (ingen skidsemester utan varm choklad) och sedan åka skidor hela dagen. Jag är urdålig på skidor så det skulle vara ett perfekt tillfälle att bli bättre! Och förhoppningsvis skulle vi avsluta dagarna med att mysa i stugan och bara njuta av varandras sällskap. Det vore så skönt att komma bort från stockholm, jobb, plugg, allt ansvar och alla måsten och bara vara. Guuuud vad jag håller mina tummar nu, vore en DRÖM att vinna. Fantiserar hur jag skulle berätta för min kille och hur glad han skulle bli, haha.
    tack för en superbra blogg, du är en sån glädjespridare. massa kramar och kärlek!

  40. Jessica

    Jag skulle älska att få åka längdskidor och det mysiga ”fjället runt”, springa i frisk fjällluft och åka slalom med vänner och familj. Både min pappa och lillasyster fyller år nu i mars och detta skulle vara den perfekta överraskningspresenten att ge till dem och få dela med dem. Har många fina barndomsminnen från Idre, då jag och min lillasyster tävlat i längdskidåkning när vi var mindre, som jag skulle vilja uppleva igen. Hoppas verkligen min motivering sticker ut, skulle vara helt fantastiskt att få åka till Idre och få uppleva riktig vinter och spendera tid i fjällen! Det gör mig så lugn och varm i själen. Tack för en riktigt inspirerande blogg och trevlig tävling! Kram Jessica

  41. Petra

    Jag skulle välja att packa in familj, längdskidor och även kanske de alpina skidorna för några mysiga avslappnade dagar. Långa turer i längdspåret följt av korvgrillning, varm choklad och picknick i snön ovanpå renskinnet som så där retsams fäller mer än man önskar men samtidig ger den ända rätta feelingen.

    Alltså en sån där klassik uppladdande mini semester med dom som står än närmaste, energipåfyllning till Max.

  42. Emma

    Åh va mysigt. Skulle ta med sambon som tjatat i åratal om skidsemester:) Han skulle lära mig åka slalom men jag åker helst längd; ) men vore en härlig känsla att få komma iväg. Har aldrig varit på nått fjäll förut. Men ser så otroligt vackert ut. Bastu låter inte helt fel heller;) Vore även en fin födelsedags överaskning att få till han, fyller i början av april;)

  43. Elin

    Vilken rolig tävling! 🙂 Jag skulle framför allt ta med min sambo som förtjänar lite avkoppling efter han åkt Vasaloppet nu på söndag! Vi skulle åka skidor (han skulle få visa sina nya skills) och simma, och bara vara för själen! Ladda inför årets alla tävlingar 🙂 Skulle vara så himla roligt att få ge det till dom!

stats