emmabarremyr

Emma Barremyr

Ann-Christines favoriter i den vegetariska världen

Hej vänner ♥

För ett par veckor sedan fick jag hem en väldigt fin och trevlig bok i brevlådan!

Ann-Christines favoriter i den vegetariska världen.

Ann-Christine driver en blogg där hon bland annat skriver om sköldkörtelsjukdom, reumatism och rosacea – sjukdomar hon själv lider av och därför vill hjälpa andra med.

Boken som hon skrivit inriktar sig på mat som inte innehåller gluten eller mjölkprodukter. Det är allt från soppor till sådant som är lite sötare. Bland recepten finns även några som innehåller fisk och skaldjur – trots bokens titel. Hon berättar om maten hon äter för att må så bra som möjligt och samtidigt ger hon lite tips på produkter som gemene man inte riktigt brukar känna till – macapulver, spirulina, vetegräs, bipollen, pofiber, fiberhusk och annat som hon stoppar i sig och varför hon stoppar i sig det.

Recepten, som är 37 till antalet, och tankarna om mat varvas med hennes resor under 2014 i text och bild. Det är mycket trevlig läsning mellan recepten! 2014 inledde hon med en golfresa till Valle del Este söder om Alicante och fortsatte sedan med en resa till New York i mars. I maj/juni var hon Tokyo och i september/oktober åkte hon till Vancouver och Honolulu för att fira sin 50-årsdag. 2014 slutade som det började – med golf, men den gången på Fuerteventura. Lite av det hon upplevde på sina resor finns med i boken och ni kan ju tänka er vilken inspiration det är för mig som älskar både mat och resor.

Det roliga är ju också att jag själv är med i boken och bidrar med två recept som Ann-Christine gillar!

Här kommer ett litet tjuvkik 🙂

IMG_5599 IMG_5600 IMG_5603 IMG_5604 IMG_5606 IMG_5607

 

Om du är intresserad av en bok kan du maila du Ann-Christine på info@visit-stina.com.

Den är riktigt fin och trevlig att läsa!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats