Emma Barremyr

KRAM

Hej vänner ♥

Jag kikar in här för att skicka en stor kram till er alla på alla hjärtans dag!

Tanken är väl att den här dagen ska vara fylld med lite extra värme, kärlek och omtanke till vår omgivning, och visst är det en fin tanke även om baktanken med dagen är kommersiell.

Men vet ni? Kärlek och omtanke kostar ju ingenting, så det blir ju precis vad vi gör den till! För mig är dagen precis som en vanlig dag, eftersom jag varje dag försöker ge kärlek och bry mig om de jag älskar. Men lite extra kärlek skadar ju inte, så det ger jag gärna idag 🙂

Vi har tillbringat våran lördagsförmiddag likt alla andra lördagar – med en lång mysfrukost i soffan följt av ett träningspass. Idag blev det dock inga skidor då nästan all snö är borta nu, utan det blev ett gympass ihop, vilket var kul eftersom det var så otroligt länge sen!

Jag bakade dessa goda havrescones som vi serverade med goda ostar, marmelad, färskpressad juice och kaffe!

Älsk på den frukosten!!!

IMG_5540 IMG_5541 IMG_5542 IMG_5543

 

I övrigt har jag tagit mig tiden att ringa till mina föräldrar, och även mina mor- och farföräldrar. Jag har skickat uppmuntrade sms till mina vänner och gett kärlek till mina systrar!

Och nu skickar jag över lite kärlek till er! Tack för att ni alla finns och för att ni läser bloggen ♥

Tusen kramar / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Karin

  Tack för att du finns fina Emma! Du sprider så mycket värme och ger så mycket kunskap, glädje, inspiration med mera till oss läsare! Hoppas att du känner och vet hur mycket vi uppskattar dig och din blogg! Många kramar Karin

 2. Anna h

  Hej Emma!
  Jag har en fråga. Vad gör du när du blir förkyld och inte kan träna eller jobba(undantag hemifrån)? Jag har varit sjuk en vecka nu och får abstinens efter att träna och vill jobba igen! Blir så rastlös, är van att hålla igång 4 gånger i veckan, blir nästan galen snart haha. Tycker det är jättejobbigt! Äter nyttigt om dagarna så det är det inget fel på 🙂 Tacksam för svar!

  1. Emma

   Blir jag sjuk så blir jag sjuk. Även om det är tråkigt så är jag hemma och vilar. Läser, ser på tv, gör hemmaspa, lyssnar på musik, bakar om jag orkar. Jag gör alltså allt annat jag mår bra av med undantag från träning och jobb 🙂 Sjukdom hör till livet och blir det någon vecka eller två med vila är det inte hela världen, kroppen behöver vilan 🙂 Krya på dig!

 3. Madde

  Kram på alla hjärtans dag 🙂 Vi ställde också till med en mysfrukost 🙂 Åh vad gott det såg ut, måste nog få till en sconesfrukost här i veckan!

 4. Ellinor

  Du är så genuint god och fylld med värme o kärlek Emma. Fint att du varje dag delar med dig både till nära o kära såväl som här på bloggen <3
  Önskar er en riktigt fin fortsättning.
  Kram

stats