Emma Barremyr

Ulrikas tid som PT-onlinekund

Hej vänner ♥

Sedan jag startade upp min PT-onlineverksamhet för 1,5 år sedan har jag hjälp över 100 tjejer och killar till en hälsosam livsstil online. Det känns sjukt overkligt att tänka på det, men det är sant! Det är och har varit så otroligt roligt och jag vet inte vart tiden tagit vägen?

Jag har aldrig jobbat med några extrema metoder och pekpinnar, utan mitt största mål som PT är att få människor att må bättre och att ta hand om sig själva. Jag vill få människor att tänka långsiktigt och den viktigaste insikten många får är att det är dem själva som påverkar hur de mår och hur deras liv ser ut. Alla är vi olika och mår bra av olika saker, därför är mitt jobb att vägleda varje kund till vad just hen mår bra av!

PT-online är en stor del av mitt företag som jag älskar av hela mitt hjärta! Det är så roligt att kunna följa och coacha klienter online, det ger mig en större möjlighet att nå ut till fler personer!

Ulrika har varit PT-onlinekund hos mig sedan augusti 2014 och här nedan delar hon tiden hos mig med er!

DSC_9582

 

Ulrika:

Jag skulle vilja skriva några rader om hur det har varit att träna med Emma som min online-PT.

Jag halkade in på Emmas blogg förra våren av en slump när jag letade mjölkfria recept. Fastnade direkt för hennes sunda inlägg om både mat och hälsa.

I april förra året fick jag mitt tredje barn, några månader därefter bestämde jag mig för att ta tag i min träning som har gått upp och ner hela livet och tänkte direkt att det skulle vara roligt att testa en online-PT – Emma kändes nära till hands iom att jag redan följde hennes blogg.

I perioder har jag tränat ganska mycket men ofta har jag lagt av efter ett tag – fått en förkylning t ex och inte ”orkat” börja om från början. Den här gången kände jag att jag måste ha som målsättning att komma igång och träna för resten av livet och inte bara för en kort period. Då kontaktade jag Emma för att få hjälp med detta.

Emma la upp tre olika styrketräningsprogram. Alla tre är på 20-25 min och kan göras hemma vilket är ett måste för min del med tre små barn – det måste vara snabba och intensiva pass som jag kan köra när tillfället dyker upp under dagen. Passen har känts jättebra och det här upplägget passade verkligen mig.

Började med 10 veckor men bestämde mig därefter att direkt köra 10 veckor till med Emma så jag verkligen skulle komma in i träningsrutinen och inte lägga ner igen. Nu har jag avslutat sista omgången och än så länge har jag lyckats hålla i träningen – för första gången i mitt liv har jag tränat många månader i rad utan att vilja sluta. Känner att jag mår mycket bättre – är starkare och orkar mer i min ganska stressiga vardag.

Min allra viktigaste insikt är att jag inte bara tränar för en begränsad tid utan verkligen ”för resten av livet”. Då spelar det ingen roll om man är sjuk en vecka eller två utan det är bara till att ta nya tag och sätta igång igen. Har sett så många fördelar med träningen den här gången att jag tror och hoppas jag ska kunna fortsätta med detta – och börjar jag svikta så kallar jag in Emma, som verkligen varit peppande, igen.

Tusen tack för den här tiden Emma, jag fortsätter följa din blogg för inspiration både när det gäller träning, god mat och hälsa i allmänhet!

 

Tack fina Ulrika, du är SÅ GRYM!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats