Emma Barremyr

Några rader från Åse

Hej vänner ♥

Vet ni hur fantastiskt roligt det är att driva den här bloggen? 

Ni är världens bästa bloggläsare och jag blir lika glad varje gång ni kommenterar och mailar. Ni berör mig verkligen med det ni skriver. Ni är mina vänner, precis som jag är eran ♥

Förra veckan kom ett mail från Åse som berörde lite extra, och jag fick tillåtelse att publicera det här!

IMG_5244

 

Hej,

Jag heter Åse Björk och jag hör av mig till dig för att jag vill tacka dig! 

Du är verkligen helt grym och en väldigt inspirerande människa. Jag är så himla glad att jag hittade till dig blogg för drygt ett år sedan. Under den tiden har jag funnit så himla mycket glädje, pepp, roliga recept, tröst och du har blivit som en vän för mig.

En dag när jag satt och åkte bil så satt jag med min ipad och läste igenom massor av dina recept (jag är som du, otroligt matlagnings-/bakintresserad) och vips så hade de där 3 timmarna i bilen flugit förbi! Har även lyssnat på podden som du medverkade i för ett längre tag sedan, så bra! Längtar tills du spelar in något mer 🙂

Jag, som många andra tjejer, har länge kämpat med mina hjärnspöken angående mat och träning. Det är inte lätt, men med dig som inspirationskälla kunde du hjälpa mig upp på banan igen, innan jag föll ner i det ”riktiga” träsket. Tack för att du hjälpt mig att få en okomplicerad relation till mat. Det är ovärderligt, jag älskar ju mat.

Just nu studerar jag musik vid Stockholms Universitet, men jag vill byta bana, om jag vågar. Jag skulle också vilja utbilda mig inom hälsoområdet, både inom kost och träning. Jag vill också inspirera! Det är väl ett fantastiskt yrke!? 

Hur som helst, lycka till med allt du tar dig för och fortsätt blogga för guds skull! Sådana som du behövs! 🙂

Med vänliga hälsningar, Åse

 

Och ja, det är VERKLIGEN ett fantastiskt yrke jag har! Är så glad och tacksam för att jag får göra det jag gör.

TACK för att ni är med mig på den här resan. TACK för att ni tror på mig, stöttar och uppmuntrar. TACK för att ni hör av er. TACK för att ni delar tankar och erfarenheter. TACK för att ni är en del av den här bloggen helt enkelt.

Ni gör bloggen levande för mig, och jag uppskattar det så otroligt mycket!

 

Stor kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats