Emma Barremyr

Veckorevyns nya träningsprofil

God morgon vänner ♥

Nu äntligen kan jag berätta för er 😀

För ett par veckor sedan fick jag ett glatt besked! Veckorevyn ville ha mig som deras nya träningsprofil och jag har därmed fått ett nytt jobbuppdrag. Wiiiihooo!!! Jag har gråtit många glädjetårar vill jag lova. Det här är ju en dröm som går i uppfyllelse! Jag har fått nypa mig i armen och dubbelkolla mailen flera gånger om för att försäkra mig om att jag inte drömt det hela. Förra veckan var jag på möte i Stockholm, fick information om mina nya arbetsuppgifter och träffade alla glada tjejer på redaktionen, och då blev det verklighet på riktigt! Det här ska bli sååå roligt!

Jag är så himla glad och tacksam! Glad för att jag får göra det jag älskar och tacksam för att jag får det här förtroendet! Jag vill fortsätta att inspirera och sprida min kunskap om hälsa och träning, få fler människor att må bättre – och det här öppnar ju verkligen upp större möjligheter för mig!

Det pirrar i magen!

DSC_9803

 

Från och med nu är jag alltså Veckorevyns träningsprofil, men det dröjer till april innan ni får se mig i tidningen! Jag börjar redan i januari, men jobbet ligger långt fram i tiden och materialet jag lämnar in då är det som sen trycks i aprilnumret.

MEN redan nu kan ni maila in läsarfrågor som jag kommer ta upp i tidningen framöver. Så om du har frågor om träning och hälsa, maila till: halsa@veckorevyn.com tack!

Hoppas ni är lika peppade som jag på det här! Jag ser med glädje fram emot en ny och spännande utmaning 😀

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linnea

    Gratulerer Emma! Åh, jeg er så glad på dine vegne, dette fortjener du! Husk at du er en fantastisk person!

    Håper vi sees snart! Stor klem fra linnea

  2. Sandra

    Grattis Emma! Superkul 🙂 Du är perfekt för uppdraget eftersom du lär ut hälsa på ett sånt sunt vis. En bra förebild för unga kvinnor!

  3. Gabriella

    Men ååååh vad kul Emma, GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!! 😀 du kommer ta VR med storm! Kram!

  4. Fanny

    Åh va kul! stort grattis, verkligen välförtjänt! Känns fint att veta att du kommer få chans att sprida sunda värderingar och tankar kring mat och träning till unga tjejer som läser VR! 😀

  5. H

    Grattis! Det förtjänar du 🙂 Ett bra beslut av Veckorevyn att anställa en så klok, fin och peppande tjej som dig. Du är verkligen perfekt för jobbet och förmedlar hälsa på ett bra sätt 🙂

  6. Sofia

    Stort GRATTIS till dig Emma! Du jobbar hårt för det du tror på och det är så kul när det ger belöning 🙂 KRAM!

  7. Marie Andersson

    Stort grattis Emma, vad himla kul 🙂 Förstår att det har varit och är mycket glädje för dig och du sprider din glädje på ett underbart sätt, fortsätt så 🙂

    Lycka till med nya jobbet och ha det superbra!
    Kram Marie 🙂

stats