Emma Barremyr

Julerbjudande på STC!

Hej alla Karlstadsbor ♥

På STC har vi just nu ett julerbjudande med fantastiska priser som jag vill passa på att tipsa om! Det nya året är snart här och den nya gymmet står snart klart. Ni är säkert många som tänkt komma igång efter nyår, men varför vänta? Ge dig själv en tidig julklapp och kom igång med träningen redan nu! Vill du ha hjälp och inspiration finns jag där som personlig tränare och tar hand om dig!

Här är de exklusiva priserna som gäller fram till jul:

  • 10-kort 499:-
  • Halvårskort 1990:-
  • Helårskort 2990:-

Så billigt kommer du aldrig kunna träna i ett toppmodernt gym igen!

safe_image.php

 

För mer information eller provträning, kontakta: kika in på stc.se, maila karlstad.kasernhojden@stc.se eller ring 054-21 34 61

 

PS. Inom kort kommer öppettiderna att ändras till 4.00 – 24.00 för att ge större möjligheter & mer flexibilitet att träna för medlemmarna. DS.

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Emma! Jag behöver någon som bankar in vett i skallen på mig och jag är helt desperat, vet inte vart var ska vända mig!
    Så länge jag får träna mår jag bra, äter ordentligt och hälsosamt och njuter av lite mindre ohälsosamt när jag känner för det, inga problem alls! Men om jag inte får träna, om jag bara missar träningen en dag så äter jag inte, för då tänker jag att eftersom inga kalorier bränns, ska inga kalorier in. JAG VET ATT DETTA ÄR SÅ FEL! Jag behöver fortfarande energi, lite mindre kanske, men fortfarande! Nu är det storm på väg in över landet sa de på nyheterna och min första tanke var panik över att jag inte kommer kunna springa, cykla eller gå, vilket jag gör varje dag. Så nu är det enda jag tänker på hur jag kommer överleva helgen utan att äta om jag inte får träna. SÅ HIMLA FEL! Kan du inte vara säga ett par snabba tröstade ord som kanske får mig att inse att jag MÅSTE ÄTA även om jag inte tränar? Skulle betyda mycket!
    DU ÄR BÄST! <3

stats