God morgon vänner ♥
Idag har jag vaknat med ett pirr i magen! Jag har fått ett nytt jobbuppdrag som drar igång i januari 2015 och idag åker jag till Stockholm över dagen för ett planeringsmöte. Det som händer är en dröm som går i uppfyllelse och det är många gånger som jag faktiskt gått och dubbelkollat att jag inte bara har drömt det hela, utan att det faktiskt händer på riktigt. Jag är så himla glad och stolt att jag står där jag står idag! Och nu har jag sagt A, men kan tyvärr inte säga B… inte just nu iallafall, men jag lovar att ni kommer få veta mer ganska snart! Hihi
Och när en hel dag på språng med mycket resande väntar behövs en bra frukost – därför gick jag upp och bakade scones till mig och Pelle som vi avnjutit i lugn och ro framför tv:n. Jag testade på Lindas pepparkaksscones – fast med lite justeringar, och det blev jättegott!
Ingredienser (4 bröd):
- 2 dl havregryn
- 1 dl bovetemjöl
- 2 msk kokossocker
- 2 msk chiafrö
- 1 tsk fiberhusk
- 1 tsk bakpulver
- 1 tsk pepparkakskrydda
- 1 tsk kanel
- 1/2 tsk salt
- 3 dl havregurt
Sätt ugnen på 250 grader. Blanda ihop alla torra ingredienser och tillsätt sedan yoghurt. Blanda ihop till en kladdig deg och klicka sedan ut 4 kakor på en plåt. Grädda i 10 minuter och låt sedan svalna innan du äter dem, annars blir de väldigt degiga. Servera sen med ost och marmelad.
Ädelost på var jättegott tillsammans med min favoritmarmelad med smak av apelsin och ingefära!
Nu ska jag kila iväg till tåget!
Hoppas att ni får en underbar onsdag mina vänner ♥
Stor kram / Emma.
Kul att du testade mina pepparkaksscones Emma
Bra med ditt tips om att låta dem svalna 

Jag gillar de lite smådegiga
Bakade dem igårkväll när vi hade vänner på glöggmys, uppskattat
Stort lycka till i Stockholm idag
Ser fram emot att få veta vad det är för kul du ska göra
Kram Linda
Tack för att du delade med dig
Och tack för att du finns här på bloggen och stöttar mig Linda! Stor kram
Vilket bra recept, helt veganskt vilket jag gillar
den här skulle jag gärna vilja prova att göra i jul som alternativ till mina rawfoodbröd till dem i släkten som är sugna på vanligt bakat 
Vad roligt! Hoppas att de smakar
Älskar detta märket på marmelad

Fikon och ”Fyra frukter” är favoriterna hittills..men måste allt testa denna med apelsin och ingefära nästa gång
Jag gillar också det märket, många goda marmelader. Allt med ingefära är dock favorit hos mig
Så spännande med det nya uppdraget, jag är så glad för din skull! Hoppas du hinner njuta lite av vistelsen i Stockholm, förutom jobbet
Tack Marja, det gör mig så glad! Hann med lite julshopping också så det var mysigt
Spännande! Önskar dig verkligen all lycka och framgång. Både idag såväl som alla andra dagar
Kram
Vad glad jag blir!Tusen tack Ellinor <3 Kram!