Emma Barremyr

Första advent – vinn produkter från Maria Åkerberg

 

Helhetshalsa_bild_tillverkare_1980

God morgon alla underbara läsare ♥

Hoppas att ni mår bra, att ni har en fin helg och att ni fått en härlig start på första advent! Äter ni gröt? Eller blir det något annat smarrigt till frukost för er? 🙂

Nu hoppas jag såklart att ni vill vara med och tävla i min adventskalender! Idag har en av er möjlighet att vinna ett helt underbart paket som innehåller ett helt kit från Maria Åkerberg, som ju är min stora hudvårdsfavorit.

 

Där här ingår i paketet i dagens tävling:

Tävligen presenteras i samarbete med Piggabutiken.se.

 

1-2

 

För att tävla:

Tävlingen avslutas kl 00.00 ikväll och vinnaren presenteras imorgon!

 

Hoppas att ni får en fantastiskt fin första advent mina vänner ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ida

  Oj, jag dreglar över det där paketet! Jag är en trogen kund till Maria Åkerbergs produkter sedan flera år tillbaka då märket hette dermanord. Alla problem jag hade med huden försvann på några månader, och sedan dess är det den enda hudvård som vår röra min hud. Babyoljan har min son haft i badet och på tvättlappar från början och har aldrig haft blöjutslag eller eksem.

  Jag har varit fattig student under hela den här tiden, som tur är har produkterna förmåga att räcka länge, och jag har fokuserat på basprodukterna. Däremot har jag inte provat sminket, scrub och hairtherapy (vilka lyxgrejer) där sätter ekonomin stopp, och jag önskar mig detta paket enormt mycket för att få prova smink och lyxprodukter och fylla på skåpet med mina favoritprodukter!

  För övrigt är jag en trogen bloggläsare sedan ett par år tillbaka, kan stolt säga att det är en av få webbsidor jag är inne på (du är så grym och jordnära Emma), och hittade tack vare bloggen till piggabutiken och blev väldigt lycklig över 15% rabatt-erbjudanden på grymma produkter m.m.

  Glad advent, hoppas du mår bra! Kram

 2. susanna kling

  Vad ska man skriva vore den bästa julklappen någonsin om jag skulle vinna detta paket. Maria åkerbergs produkter är de enda som funkar på min rosacea
  Men eftersom jag blivit sjukskriven för utmattningssyndrom så jar jag inte råd att köpa dem nu. Jag och mitt skrälle till kropp länkar till denna vinst!

 3. Kajsa

  Heeej!
  Men jösses vilket drömpaket!!
  Har för ett tag sedan börjat använda maria åkerbergs produkter och fullkomligt älskar dem.
  Använder just nu ansiktsprodukter men att få testa på allt det där gottiga vore underbart!!!
  Kram

 4. Sofie

  Hej Emma!
  Jag vill vinna for att, arligt talat, unna mig sjalv lite lyx. Hemma anvander jag ekologiska produkter sa mycket som studentekonomin tillater, men for tillfallet ar jag i Ecuador och bor i en vardfamilj uppe i bergen (2800moh). Har ar det ingen lyx minsann- kallvatten, begransad tillgang till el och varme, och inget utbud av ekologiska och/eller hudvanliga produkter. Darfor skulle jag bli jatteglad for ett paket fran Maria Akerberg, sa att jag nar jag kommer hem (lagom till den ultimata mysdagen = julafton), kan ge min torra hud en efterlangtad behandling som julklapp!

  Varma halsningar
  Sofie

 5. Mikaela

  Hej Emma!

  Jag brukar aldrig ställa upp i tävlingar men den här gången var det nog menat. Jag vill vinna för mamma, som har känslig hy (och smak) och BARA använder Maria Åkerbergs produkter. Jag kan inte själv komma på en bättre present. Fick hon det här i julklapp skulle det göra hennes år tror jag! Och detta är en kvinna som kan visa lycka, så man blir själv glad inombords.

  Hälsningar från Mikaela

 6. Ida

  Åh, vilken fantastisk tävling!

  Jag skulle vilja tävla å min systers vägnar, då jag skälv efter många års testande och misshandlande av min aknehy äntligen har hitta min skönhetsrutin. Numer är det endast naturliga och ekologiska produkter jag använder, och självklart vill jag även försöka få mina nära att även de upptäcka den fantastiska förvandlingen som sker med bra produkter, både hur en känner på utsidan och insidan:) därför skulle jag vilja vinna detta paket till min lillasyster som alltid varit väldigt skeptisk till mina mandeloljor, chiafrön och gröna pulver som jag lägger på huden eller stoppar i mig, hon har aldrig riktigt trott på att det verkligen kan göra att en mår så där HIMLA BRA som jag hävdar. sedan jag bjöd henne på din paleokladdkaka har hon dock börjat bli lite mer nyfiken på vad jag pysslar med, och jag tror att detta paket skulle vara en perfekt spark i baken för henne att våga öppna ögonen för naturlig hudvård!

 7. Lovisa Åkeson

  Åh! Det här skulle verkligen vara guld värt att få vinna till min kära mamma, som är en sådan person som alltid sätter andra i första hand. Hon har i hela sitt liv haft problem med kontaktallergier, och speciellt kring de glada ögonen. Sedan jag såg hur dessa hudprodukter verkar ha hjälpt dig Emma med liknande besvär, så skulle jag så gärna vilja ge min mamma i julklapp att också få prova på Maria Åkerbergs produkter!
  Stort tack för en underbar blogg och all den positiva energi du ger oss läsare 🙂

 8. Sara

  Så läskigt! I fredags satt jag och en vän och diskuterade det eviga problemet.. vår dåliga hy.
  Vi trodde båda att de var något som skulle bli bättre när man blev äldre.. men nä, den turen hade ingen av oss.

  Då kom jag på att jag för några år sedan hade en fantastiskt facebalm av Maria Åkerberg, min hud har aldrig varit så återfuktad som när jag hade smörjt in mig med den.

  Hur som helst, så började vi prata om Maria Åkerbergs produkter och kom fram till att vi skulle ge det en chans, då vi provat de mesta andra.

  Jag hoppas att jag kan få möjligheten genom en vinst att kanske.. kanske få en fin hud någongång.

 9. Andrea

  Hej Emma!

  Jag skulle hemskt gärna vilja vinna produkterna då min hy har börjat leva sitt egna liv den senaste tiden :/ jag är 27år gammal och ibland ser min hud ut som en tonårings vilket är väldigt jobbigt.. Jag försöker undvika gluten och laktos då jag läst att det kan påverka men i väntan på resultat från det så hade bra produkter kanske kunnat hjälpa lite på traven!

  Hoppas du haft en härlig helg och en fin första advent!
  Och tack för en superinspirerande blogg 🙂
  Kram Andrea

 10. Johanna Persson

  Jag har alltid varit torr i huden och har behövt använda väldigt fuktgivande produkter. I somras tänkte jag vara lite snäll mot min hud och provade på mineralsmink från Bare Minerals. Efter ett tag började jag känna en klåda i ansiktet och inte långt efter började eksem runt mun, näsa och ögon visa sig.

  Jag slutade med mineralprodukterna och jag fick rådet att testa ett nytt märke. Det hjälpte inte och jag gav mig in i en djungel av märken som skulle återfukta och balansera känslig hud. Till slut fick jag utesluta smink, tvättade mig med honung och havregryn för att ge min hud en chans att läka.

  Idag försöker jag använda så lite smink som möjligt och tvättar mig med ett märke som ska vara bra för känsliga hudtyper. Eksemet vägrar dock att lägga sig och en hudterapeut rekommenderade Maria Åkerberg då hon misstänkte att jag kan vara allergisk. Det hade varit underbart att få en chans att testa om min hud mår bättre av ekologiska produkter utan massa tillsatser för jag är student och har tyvärr inte möjlighet att lägga ner så mycket på hud- och hårprodukter.

  Kram och tack för en daglig glädjeboost!

 11. Klara N

  Åh det är så mysigt med första advent och din adventskalender är en toppen idé verkligen. Jag tycker det är väldigt roligt att testa nya produkter men tyvärr köper jag inte nytt så ofta då det kan kosta så mycket, hehe. Men har just problemhy och dessa produkter tror jag är snälla mot hyn och dom skulle vara roliga och testa då min hy aldrig verkar bli bättre. Det verkar vara bra kvalité och extra bra eftersom dom är ekologiska. Och alla älskar väl att få en tidig julklapp! Skulle peppa mig nu då det är ganska mycket nu in i det sista i skolan och livet.
  Men du är verkligen en väldigt stor förebild, måste du veta, för mig och för så många. Du har ett så bra sett att se på allt detta med träning, kost och hela livet. Du har verkligen hjälp mig. Längtar nu redan till nästa advent. Ha en suuper advent! Kram! (Följer på instagram såklart)

 12. Elsa

  Åh vad roligt med julkalender!

  Jag skulle bli dunderglad om jag vann detta paket. Har haft problem med undervikt under en längre tid men har under hösten börjat komma upp till en mer stabil vikt. Detta har gjort att hormonerna börjat busa och jag som tidigare haft väldigt fin hy har nu massor av finnar och ploppar i hela ansiktet, något som trycker ner mitt självförtroende i botten. Detta smink verkar superbra, rent och fint. Det skulle få mig att känna mig fräschare utan att behöva kladda på med feta foundation som ger mig ännu mera finnar.

  Följer er såklart på instagram!

 13. Olivia Ulmbrant

  detta fina julpaket skulle sitta som pricken över i:et. Jag har nyligen fått upp ögonen för Maria Åkerberg och det verkar fantastiskt. Köpte nyligen ett läppstift från MÅ. Jag älskar allt som är ekologiskt och som är så rent och naturligt som möjligt. Jag har länge letar efter ett märke som kan hjälpa min känsliga men ibland finniga hy och tror att denna skulle passa. Detta skulle bli den bästa julklappen, utan tvekan.
  Kram Olivia 🙂

 14. Johanna

  Hej Emma!
  Åå jag skulle så gärna vilja vinna detta då jag nyligen har börjat att byta mer och mer produkter till ekologiska. Mestadels har jag bytt ut matvaror men jag har senast igår (efter tipset från dig men även en vän) bytt till bambutandborsten som jag förövrigt älskar!! Dock så när det kommer till hudvård blir jag lätt lite snål. Jag studerar och har inte råd att lägga speciellt mycket pengar på smink och liknande och jag är rädd att köpa ”fel produkt” om jag satsar på något bättre och dyrare. Om jag skulle vinna detta kittet har jag möjlighet att testa och förhopppningsvis hitta min nya favorit hudvård som jag kan fortsätta att investera i.
  Älskar verkligen din blogg, jag blir lika glad varje gång jag kikar in och det finns ett nytt mysigt inlägg, tack!
  Många kramar <3

 15. madelene

  Hej! Vilken bra och rolig idé att lotta ut ekoprodukter. Jag vill jättegärna vinna dessa produkter då ja känner att detta dags att börja ta hand om mig själv igen efter ett tufft år. För ca 1,5 år sedan blev jag mamma vilket förändrade hela livet, helt plötsligt var det inte jag som var huvudpersonen i mitt liv längre utan denna fantastiska varelse. Nu kan jag se så här i efterhand hur dåligt jag har mått, många magproblem efteråt,oro och stress vilket gjorde att jag slutade bry mig om mig själv. Din blogg har jag läst under denna tid och du har givit mig lite tröst och inspiration. Har mycket känslig hud efter allt detta och har provan mycket men inget fungerar så jag hoppas verkligen på dessa produkter:) kram madelene

 16. Emelie Katajisalo

  Hej Emma!

  Vilka härliga priser, vem vill inte ha dem? Jag ger tävlingen en chans för att jag känner att det skulle pigga upp mitt liv. Har haft en tuff tid med cancerbehandling och ortorexi, vilket har gått jättebra men nu i återhämtningen så har huden blivit väldigt påverkad och är inte alltid så fin. Jag vill vinna dessa produkter för att jag vill ge min hud det den förtjänar och ge mig själv en känsla av lyx och helt enkelt skämma bort mig själv för en ”nystart”. Det skulle ge mig glädje att ta hand om mig själv på fler plan än att hela tiden tänka inifrån.

  Trevlig advent! Kramar Emelie

 17. Hanna

  Jag har ingen större problemhy och jag använder inte mycket hudvårdsprodukter. Men jag har följt din blogg länge och du har kommit att bli en stor inspirationskälla, en idol rent av. Och när du rekommenderar något, som exempelvis Maria Åkerbergs produkter, då vill jag också testa dem.

  Förra hösten drabbades jag av depression och tjugotvå år gammal var det enda jag ville att spendera mina kvällar ensam. All min lust till att ta hand om mig, yttre såväl som inre, försvann givetvis. I somras börjades allt vändas och jag återfick motivation till att ta tag i mina drömmar och mål – och idag fick jag antagningsbeskedet till en drömpraktik i Israel. Det är högtid att också börja ta hand om min hud.

  Tack för en blogg som alltid värmer och ger inspiration.

 18. Frida

  En liten julklapp i förtid skulle sitta bra
  Min hy under vintern är inte mycket o ha
  Att skrubba och återfukta skulle va perfekt
  När jag sitter framför Kalle och äter konfekt
  Vilken tur att jag kikade in här så jag hann
  I morgon får vi se den lyckligt lottade som vann

 19. Mikaela Kroon

  Hej Emma! Vilken härlig start på kommande julmånaden! 🙂
  Jag har sedan liten haft stora problem med överkänslig hud. Smink är alltså inget som jag direkt har prioriterat i livet, dels för att det är oerhört svårt (eller har varit) att hitta bra produkter som inte leder till att jag vill klia sönder ögonen men också för att de produkter som jag kan använda är väldigt dyra. Man vill gärna testa sig fram och hitta sina favoriter, men det kan som du säkert vet, bli väldigt dyrt när man inte tål vad som helst. Det här skulle vara ett fantastiskt tillfälle för mig att få chans att testa nya produkter, som jag tål och som helt enkelt kan få mig att tycka att smink är kul igen!

  Kram! /Mikaela

 20. Syster yster

  Är en eko-älskare men också fattig student,
  behöver boosta kroppen såhär kring advent.
  Hoppas på en lyxig spa-weekend här hemma,
  om tomten kommer tidigt i år och heter Emma 🙂

 21. Frida

  Hej Emma! Vad kul med en adventskalender! Jag har stora problem med min hy, både med finnar och torra partier som fjällar. Det här var ju ett helt fantastiskt pris och det vore verkligen kul att se vilken skillnad dessa kvalitetsprodukter skulle göra. God jul!

 22. Emma Lindgren

  Jag vill vinna produkterna då det skulle kännas som en oerhörd lyx att få använda dessa. Sen jag läste om Maria Åkerbergs-produkterna har jag verkligen velat prova dem! Jag har under det senaste året försökt röra mig mer och mer mot en ekologisk livsstil i större utsträckning och hittills har det främst handlat om matvaror. Som student kan det ibland kännas dyrt med det ekologiska men jag tycker för det mesta att det verkligen är värt det. Skulle så himla gräma vilja prova dess produkter och hoppas verkligen att jag vinner! 🙂

 23. Sofia Bergström

  Jag går i skolan på distans så här runt advent,
  och igår köpte jag mig ett par fodrade kängor i välbehövlig present..

  Nu sitter jag på tåget hem mot Västerås,
  dock ligger mina kängor ”säkert” kvar i Linköping bakom bom och lås..

  Jag återser dom i januari om jag har tur,
  till dess vore ju lite ekologisk kroppsvård fantastiskt kul..

  Så nu jag på denna tävling hoppas och tror,
  Synd bara att jag inte har mina.. skor..

  Haha, jag har aldrig deltagit i en tävling på internet men just nu sitter jag här i mina jumpadojjor och tänkte att jag måste göra något för att muntra upp mig själv. Och att rimma piggar ju både upp och hör julen till=)
  I övrigt vill jag berömma dig för din blogg och önska en trevlig advent.
  Kram Fia

 24. Elin

  Jag har praktiserat hos Hälsokraft Skövde (också en hälsokost butik) och verkligen börjat se på hälsa ur ett mer helhets perspektiv än bara att träna kroppen! Vi glömmer ofta bort att huden är kroppen största organ, vilket betyder att man inte ska smeta på precis vad som helst 😉 MEN som de flesta studenter vet är det svårt att få plomboken att räcka till och därför vore det riktigt lyxpyx att få detta som julklapp! (Min mamma tycker faktiskt att jag ska vinna, hennes skäl till varför är ganska uppenbar dock…) Hoppas hoppas!

 25. anna pehrsson

  Sedan jag läste om Maria Åkerbergs produkter här hos dig, så kände jag att jag behövde prova det. Försöker att byta ut alla min produkter jag använder till ekologiska produkter och blev helt fast för Marias produkter. Tyvärr är det ganska dyrt och just nu har jag bara testat hennes refining lotion och face wash, men skulle gärna vilja testa mer av hennes produkter men min studentbudget tillåter det inte. Då jag just nu med bor i Tyskland och gör min praktik här, kan man heller inte få tag på hennes produkter någonstans, så kommer bli jätteglad om jag vinner 🙂

  Kram Anna

 26. Maria Adolfsson

  Det här kan nog vara den bästa julklappen man kan önska sig. Använder Maria Åkerbergs produkter på min känsliga hy, och det vore fantastiskt att få vinna dessa produkter! Tack för att Du Emma och piggabutiken har en sån awesome tävling! 🙂

 27. Marie

  Kul idé med en adventskalender! Min motiverin lyder (låter som jag ska hålla ett långt tal här, haha): Jag skulle behöva produkterna för att se om det kan hjälpa min hud att kunna ha smink/bli bättre av skonsammare produkter. Dessutom hade en lotion + cleanser varit bra då jag rider vilket leder till att min hy på händer och i ansikte utsätts för stora påfrestningar denna kalla årstid. Har hittills inte hittat någon produkt som lever upp till mitt behov, så att pröva något nytt hade varit fantastiskt!

 28. Malin

  Jag vill gärna vinna p.g.a. att jag helt enkelt tycker att priset är fantastiskt 🙂 Bra grejer för både mig & min omgivning!

  Jag uppskattar verkligen din blogg Emma! Det märks att du lägger ner tid & energi på den & dess innehåll. Det har blivit en del av min heliga morgonstund att checka in bloggen med en kopp kaffe i soffan(nu kan dock bloggläsandet få skjutas någoting kvart framåt den kommande månaden för att lämna plats åt SVT:s julkalender, hehe!) Vill också uppmärksamma att jag tycker det är fantastiskt bra att du inte bloggar så ofta under helgerna! Det påminner även mig om att ”logga ut” från de sociala medierna & koncentrera mig på ”här & nu”!

  Tack & kram!

 29. Amanda Nilsson

  Då min hy vid kyla behöver hjälp att skyla
  Då håret mitt känns torrt som en pepparkaka av någon sort
  Då hela min kropp skulle bli på topp av en adventsklapp av denna sort

 30. Therese

  Hej!
  Hade varit underbart att vinna dessa produkter. Har en riktigt vintertrött hud och detta skulle göra underverk för både kropp och knopp

 31. Ilse

  Hej!
  Jag kan börja dra en hel historia nu om torr hud, känslig hy, bleka läppar, jobbigt hår, och så vidare. Men trots att jag har allt detta ovanstående, så vill jag inte gå in för mycket på det. Det finns nämligen bara en anledning till att jag gärna vill vinna det här superduper priset och det sammanfattar jag på två ord: fantastiska produkter. Och just det, vill gärna tillägga en liten sak också: din blogg är otroligt inspirerande. Skönt att läsa en hälsoblogg som inte babblar om ”mindre fett”, ”mindre kolhydrater”, Bla Bla Bla. Come on People, mat är gott och mat är viktigt. Tack Emma att du också förmedlar det!

 32. Elin

  Oj vilket fint pris! Jag har precis fått upp ögonen för ekologisk hudvård. Jag är väldigt hälsosam av mig men aldrig tidigare tänkt på hudvården. Har nu fått reda på hur mycket skit som finns i alla produkter som inte bara kan påverka utsidan utan även insidan. Fick en rengöringslotion i födelsedagspresent från Rosenserien och är nu inne på att byta ut allt till ekologiskt. Enda problemet är ju att det är så himla dyrt, 300 kr för en rengörinngskräm? Detta har jag inte råd med så skulle så gärna vilja vinna!
  Kram!

 33. Caroline

  Hej och tack för dessa underbara tävlingar!Jag har länge velat testa Maria Åkerbergs produkter,dels för de är ekologiska och för jag märkt att fler och fler använder märket! Har testat många olika märken och är nyfiken och testar fortfarande! Ännu inte hittat min absoluta favorit och toppen med detta märket är just att det är ekologiskt! Har aldrig testat ekologiska produkter så är väldigt intresserad! Har känslig hud och märker verkligen skillnad på ”bra” hudvård och ”mindre bra hudvård”! Hoppas och tror att detta märket kan komma bli min nya favorit!
  Mvh Caroline

 34. Anna

  Hej Emma! Jag vill först bara tacka för hur du inspirerar mig varje dag till ett friskt och balanserat liv, du är en av mina stora förebilder och jag använder mig ofta av din blogg för att få hjälp inom flera olika områden eftersom jag själv kämpar mot en ätstörning. Jag var på botten i mars då jag var inlagd, och tänker alltid på det liv jag verkligen vill leva när det är tufft. Min dröm är att komma till det friska livet och Du speglar min dröm, som är en fantastisk hälsosam person och som älskar träning men som också tillåter sig all typ av mat, ser hälsa som någonting mer än prestation och som tränar för att du älskar din kropp istället för att använda träningen som ett vapen mot dig själv. Jag går därför ständigt in på din blogg för att läsa inspirerande inlägg om att det är okej att vila när man är sjuk och inte får träna (vilket jag haft väldigt tufft med), för att hitta inspiration till att äta allt och våga äta genom att testa dina recept, för att förstå vad ett friskt liv är, men även för att få ta del av din otroliga positivitet och värme som lyfter upp mig. Jag har på grund av skitsjukdomen fått väldigt låga blodvärden, och har som följd av det väldigt torr hud med utslag. Jag har även väldigt tunt och sprött hår pga den tidigare näringsbristen, då jag tappade det mesta av mitt hår. Jag har länge velat testa produkterna från Åkerberg då jag hört så mycket bra om dem, och för att jag tror att de kan vara till hjälp för mig. Men på grund av att jag går på gymnasiet och inte har så bra ekonomi har jag tyvärr aldrig haft möjlighet att köpa produkterna. Jag skulle bli otroligt tacksam om jag vann, men jag är även glad om någon annan får ta del av dessa fantastiska produkter, därför att det är så fint att vi ens får möjlighet att få något. Stor kram!

 35. Johanna

  Åh vad jag skulle vilja vinna det här. Mina hormoner har ballat ur de senaste åren vilket gjort att jag tappat det mesta av mitt hår och huden har blivit riktigt dålig så letar jag efter hud- och hårvård som är naturlig och då låter ju detta som rena rama drömpresenten!

  Kram och glad första advent!

 36. Victoria

  Hej!

  Jag skulle vilja vinna för att jag är nyfiken på hennes produkter. Jag brinner för eko men har dessvärre inte hittat någon produkt( och då rengöring, smink, krämer, schampo mm) som jag faktiskt är nöjd med som är just naturliga ekologiska produkter. Jag har däremot aldrig provat Maria åkerbergs produkter så är väldigt nyfiken på dessa. Varför jag inte provat dem är för att jag har köpt annat (som jag inte är nöjd med) och det hade därför blivit för dyrt för mig att provaytterligare ett märke (det kostar ju tyvärr hehe)
  Jag lever hälsosamt men tyvärr kan jag inte stråla ut det då min hud ofta är irriterad pga antingen torrhet eller finnar, eller att huden är sliten från dåligt smink, och håret ligger så platt eftersom schampona jag har som är eko tynger ner så. Jag skulle därför verkligen behöva nya produkter till kropp, ansikte och hår, så skulle verkligen vilja vinna!

  Tack annars för en superbra blogg!

  Ha det bra 🙂

  Kram!

 37. Johanna Hellberg

  Ute är det mörkt, kallt och dystert,
  jag längtar efter produkter med lyster,
  så som smink och hudvårdsprodukter,
  Maria Åkerberg med fantastiska resultat och lukter,
  det skulle pigga upp kalla dagar,
  ja produkter som vårdar och lagar.

 38. Caroline

  Jag vill vara med och tävla och följer er nu på instagram! 🙂

  Jag skulle verkligen behöva piggas upp nu med en grym vinst som denna. Så fort kylan börjar komma får jag köld-utslag/eksem (har inte fått någon bra förklaring av vårdcentralen) i ansiktet vilket verkligen tär på självkänslan. Vill helst bara stänga in mig hela vintern och inte visa mig för någon. Efter att jag läst att din hy blivit bättre av ekologiska hudvårdsprodukter blev jag sugen på att testa så detta vore ju ett grymt startkit! Jag skulle verkligen bli överlycklig om jag vann 🙂

 39. Elisabeth Theodoridou

  Åh så kul! Jag hade hemskt gärna velat överraska min mamma med detta, som en tidig julklapp liksom! 😀 Hon unnar sig sällan saker till sig själv utan vill istället att jag och min bror ska få det vi önskar. Det minsta jag kan göra för henne är att lägga ner lite tid åt att skriva just detta, och så hoppas jag det går vägen.
  Kram <3

 40. Louise Svensson

  Att få lov att vinna de fantastiska hudvårdsprodukterna från Maria Åkerberg skulle göra mig väldigt glad. Som student försöker man göra sitt bästa för att tänka på miljön och hälsan och jag handlar mycket ekologiska livsmedel. Har ännu inte testat Maria Åkerbergs hudvårdsprodukter, men skulle känna mig fantastiskt hedrad om jag fick äran att vinna dessa. Tack för en inspirerande blogg! /Louise

 41. Louise

  Hej Emma.
  Jag skulle gärna vilja vinna dessa produkter då min hy är så känslig och jag har brottats med acne i 10 år och har nu genomgått en stark process och min hy är alldeles förstörd av alla kemikalier. Har läst att Maria åkerberg ska vara ett bra märke.. Men vet inte riktigt vad som skulle vara bra för mig.. Har länge funderat på att beställa hem ett startkit men har känt att det ekonomiskt inte räcker till..
  Kram

 42. Klara

  Det här kittet hade verkligen inte suttit fel! Under senaste 1,5 åren så har jag gått upp rejält i vikt (positiv uppgång- underviktig pga ätstörning innan) och jag mår självklart så mycket bättre. MEN det betyder också att mina hormoner har börjat köra igång på full speed och jag som tidigare har skonats med fin hud har nu börjat få en massa finnar.. Så bra rengöringsprodukter hade varit till stor hjälp! Hade velat använda dessa till mig själv och ge bort det jag inte behöver i julklapp 🙂 Kram!

 43. Malin

  Hade vart jätte kul att vinna! Skulle verkligen behöva nått mot min vintertrötta hy. Men har inte riktigt råd nu i jultider då hela studiebidraget kommet att gå till julklappar 🙂

 44. carro

  Tack vare dig så har jag insett hur mycket skit både mat och hudvårdsprodukter innehåller och maten försöker vi så gott det går att köpa ekologiskt. Jag skulle även vilja byta ut hudvårdsprodukterna men pengarna räcker inte till så man får prioritera. Jag jobbar även inom industrin där det tyvärr är mycket gifter och kemikalier som man märker av genom bl.a utslag. Så att vinna dessa produkter skulle betyda oerhört mycket, kanske göra att jag får en normal hy igen + att varje dag skulle kännas som en lyx i vardagen. Det hade vart fantastiskt kul att vinna! 🙂

 45. jennifer berglund

  Åh vilken rolig tävling! Jag vill hemskt gärna vinna detta för att jag behöver en spark i baken gällande ekologiskt. Jag är nu fruktansvärt dålig på att handla ekologiskt men om man väl har ett ”startkit” så kan man fylla på därefter, precis som du skrev förut. Vore även spännande att se skillnaden i hyn! Håller tummar och tår. 🙂

 46. Alexandra

  Åh, jag vill så gärna vinna detta! Har aldrig testat dessa produkter innan men ekologiska ansiktsprodukter är nästa sak att byta till och ta bort de ”gamla vanliga”. Har hört så mycket bra om detta märket!

 47. Malin

  Jag skulle verkligen vilja vinna dessa produkter då det känns som att jag har provat allt möjligt både för hy och hår. Jag har provat med att skära ner på mjölkprodukter, använt alla möjliga olika produkter och testat olika hårvårdsprodukter i samråd med min frisör. Men ingenting har hittills hjälpt. Både hår och hy känns ledset och det känns som att oavsett hur mycket tid (och pengar) och omtanke jag lägger ner så hittar jag inte rätt. Jag har stora förhoppningar på att dessa produkter kanske kan få min hy och hår att bli lite gladare och livfullt igen! Vore en väldigt fin tidig julklapp till mig själv!

 48. Sigrid

  Åh vilken fin idé av dig och pigga butiken! Älskar din blogg och att du förmedlar en så sund syn på kost och träning. Du har verkligen varit en så stor inspiration för mig och sedan jag började läsa din blogg har jag kommit så mycket längre i friskhetsprosessen av min anorexi.
  Men till ämnet. Jag skulle jättegärna vilja vinna detta eftersom jag har så extremt känslig hud. Så fort vinterhalvåret börjar blir jag röd i hela ansiktet och blir full av utslag och exem. Jag har testat många olika sminkmärken men alla torkar ut huden ellr får den att börja klia etc. Det har varit en väldigt jobbig sak att leva med då hela mitt ansikte har kliat och inga märken har hjälpt. Samma sak med mitt hår. Jag får exem i hela hårbotten och kliar mig som en galning!
  den andra andledningen är att jag brinner för vår jord. För medmänniskorna över hela världen, för naturen som vi har ett stort ansvar för (!) och för våra fina och värdefulla djur som används till hårfärg, smink och annat på ett förskräckligt sätt. Jag vill ta ansvar för vår jord och även ta hand om mig själv. Det gör så ont i mitt hjärta att se hur miljön blir värre och värre, hur människor dör och hur djur plågas. Men samtidigt är det inte alltid lätt att som skolungdom köpa ekologiskt/vegan och att tjata på föräldrarna är också svårt ibland. Därför skulle detta vara ett så himla värdefullt för mig!
  Kram på dig och än en gång, tack för en fantastisk blogg!

 49. Matilda

  jag vill vinna för jag är en fattig studerande som mer än gärna skulle använda ekologiska hudvårdsprodukter (har känslig hy så det skulle vara kul att se om det hjälper med eko!). Tyvärr är alla ekologiska hudvårdsprodukter här (bor i Finland) så dyra, så jag har helt enkelt inte råd!
  (Instagram: ylakhove)

  Tummen upp för en fantastisk blogg som har fått mig att leva hälsosammare!

 50. Gila

  Jag försöker använda mer å mer ekologiskt, men har aldrig testat några ekologiska hudvårdsprodukter. Jag är hemskt dålig på att ta hand om min hud. Tvättar bort smink med tvål och vatten (inte ultimata för min hud då jag är känslig med eksem å så). Eftersom jag ganska känslig i huden så tror jag ekologiskt skulle passa men aldrig kommit mig för att testa då det konstar lite mer (vill inte slänga pengarna i sjön så att säga). Vore jättekul om man skulle vinna!

 51. Sofi

  Hej Emma!

  Nu sitter jag uppkurad under filten i soffan, har tänt ljus runt om i lägenheten, det är första dagen på flera veckor som jag inte har jobbat idag, så passar på att ta det riktigt lugnt och vila! Jag njuter av att det är tyst runt omkring mig just nu, det behöver jag för att hitta mig själv. I min vardag har jag alltid mycket människor runt omkring mig, både på jobbet och fritiden! Jag gillar det, att jobba med människor är det bästa som finns, men också bland det svåraste. Jag jobbar på sjukhus, jag sätter oftast mina egna behov i andra hand, jag vill hjälpa, jag vill lyssna och förstå! Jag och min kropp utsätts för mycket i min vardag, det är tunga lyft, stress, vara på alerten, vara trevlig, vara ödmjuk och förstående. Det är ett ständigt tvättande och spritande av händerna, vilket såklart medför att de blir torra.
  Jag önskar att vinna Maria Åkerbergs produkter för att få ta hand om mig själv lite extra och skämma bort mina händer och hy!

  Ha en härlig första adventsvecka!

 52. Katrina

  Jag vill vinna det här paketet för jag misshandlar min hy totalt, stressar sönder mig på jobbet som barnskötare på en småbarnsavdelning och köper en pizza på vägen hem för att alla krafter har försvunnit under eftermiddagen. Kanske detta kan pigga upp mig och få mig i balens!

  Heter kurreprivat på instagram. Kram.

 53. Sarah

  Oh detta hade min hy verkligen gillat! Det jag hittills testat har bara killat! Ont i ögat, ont på kinden, tänk om detta tar bort hindren! Utan sveda kunna ta fram mitt snyggaste jag och Maria Åkerberg skulle göra min dag!!!

 54. Sanna

  Jag bryr mig verkligen om min hälsa, ändå har min hy exploderat senaste tiden och förmodligen är det vädret och stressen, som flytten till en ny stad har medfört, därför skulle det här vara precis det jag behöver! Dessutom är det ju så underbart med lite lyx då och då 🙂
  (instagram: sannaatran)

 55. Lisa & livet från den ljusa sidan

  Jag har varit nyfiken på Maria Åkerblad länge. Jag har aldrig testat ekologisk hudvård… på grund av att jag har en komplex hy och är så otroligt rädd för att byta märke. Samtidigt tänker jag att ekologiskt verkligen vore bra för mig inte minst av den anledningen – och för världen i stort – så jag vill gärna gå över. Har hört många som är nöjda med Maria Åkerblads produkter och skulle älska att testa på dem och göra gott både för mig som slitit med min hy hela livet och för mijlön.

 56. Emilia

  Har försökt byta ut hela mitt badrumsskåp, smink och allt annat till ekologiskt då jag märker hur min extremt känsliga hud mår bra av det. Älskar Maria Åkerbergs produkter, dock kostar det lite mer och när pengarna inte växer på träd har jag inte kunnat göra detta så som jag velat. Vill satsa för min egen skull och för miljöns skull på ekologiskt så därför skulle det vara underbart att få vinna detta paket!

 57. Sofie L

  Efter allt positivt du berättat om dessa produkter så skulle det vara så väldigt roligt att testa. Håret är torrare än någonsin och som alltid så blir huden väldigt torr på vintern och jag har ännu inte hittat någon produkt som fungerat helt bra. Därför håller jag tummarna för att vinna dessa fina produkter:) Kram!

 58. Caroline

  Åh, vilket härligt paket! Jag håller sakta men säkert att byta ut min hudvårdsprodukter till ekologiska och naturliga alternativ så detta hade passat perfekt! Har prövat Maria Åkerberg och tycker verkligen att produkterna är helt fantastiska! Så här i vintertid när huden är torr så passar det ju bra att ge den lite extra kärlek!

 59. linnéa Broberg

  Jag har sen en tid tillbaka, kanske 6-7 månader fått utslag på kroppen som kliarså in i tusan, jag har varit hos många olika doktorer och hudspecialister men de vet inte vad felet är. Alla ger mig kortisonkräm, som visserligen fungerar för stunden men inte hindrar nya utslag från att komma.. Jag har ärr på hela rumpan, vid armbågarna och låren. Det har även nu börjat komma på mina händer 🙁 Jag hae läst din blogg ett tag nu och förstått att du hade något liknande förr? Jag har försökt hitta mildare och ekologiska hudvårdaalternativ men det är så otroligt dyrt, jag är bara 17 och har därför inte så mycket pengar att lägga på hudvård och dyligt, och mima föräldrar tycker att kortisonkrämen är dyr nog att köpa åt mig och vill därför inte hjälpa mig att köpa lite ”bättre” krämer osv..

  Tack för en underbar blogg! ♥

 60. Merle

  Wow vilket roligt paket!!
  Genom din blogg har jag upptäckt Maria Åkerberga produkter och testat några enstaka. Men tyvärr har jag inte alltid råd att köpa ekologiska produkter, även om jag älskar Maria Åkerberga produkterna!
  På vinter brukar jag få mycket problem med min hud pga av kylan. Torr hud som spricker och blöder på händer och fötter, väldigt torr hud i ansiktet och ingen vanlig hudkräm hjälper.. Och även mitt hår lider med den torra luften.. Jag skulle bli såå glad om jag skulle vinna paketet (har aldrig vunnit någonting) Det är precis det jag behöver just nu!
  Tack för en grym och inspirerande blogg! 🙂

 61. Kristina

  Jag skulle jättegärna vilja vinna eftersom jag sakta men säkert håller på att byta ut mina hud- och hårvårdsprodukter till mer ekologiska och naturliga alternativ. Jag köpte nyligen schampo och balsam från Maria Åkerberg och det fungerar toppen för mitt hår, samtidigt som det doftar gudomligt. Dessutom ska min familj inte fira jul i år = inga julklappar (vi ska visserligen åka utomlands i stället så vem är jag att klaga?..) och då vore ju detta den perfekta julklappen! Dessutom verkar ju detta helt enkelt som världens drömkit, så vem skulle inte vilja ha det?! 🙂

 62. Helena Stålberg

  Åh jag har hört så mycket gott om de här produkterna! Och för en rödlätt fnasig torr vinterhy hade det varit som sammet!

 63. Lina

  Vilket superkit att vinna nu när julen närmar sig och CSN inte riktigt räcker så långt som man skulle önska när man vill köpa julklappar som betyder något, och inte bara något billigt som kommer glömmas bort bland familj och vänner.
  Jag har använt mig av Maria Åkerbergs produkter ganska länge nu, då det är de enda produkterna som fungerar för min hud som lätt blir torr. Jag skulle därför bli jätteglad om jag hade möjligheten att ge bort en julklapp med dessa produkter till min mamma, som är värd allt och lite till, nu när hon kämpat med alldeles för mycket motgångar det senaste året! Däribland en arbetslöshet som tar både pengar, men framförallt energi, från henne.

  Tack för att du skriver en så inspirerande blogg!
  Kram

 64. Johanna

  Hej!
  Vilken bra tävling! :)) Jag skulle himla gärna vilja vinna de här produkterna då jag har hört så mycket gott om dem och är väldigt sugen på att pröva dem! Känns som en perfekt sak att vinna nu när vintern kommit och huden börjat bli narig och torr och man vill fräscha upp och ta hand om sig lite extra! Dessutom är det ju inte fel att vinna dessa nu när många kronor läggs på julklappar från en lite tajt studentbudget 😉
  Skulle verkligen sitta fint och vara jätteroligt helt enkelt!
  Tack för en superbra blogg!
  Hälsningar Johanna

 65. Lovisa

  Jag skulle vilja ge detta till min underbara storasyster som har haft problem med svår akne i ansiktet sedan tonåren. Men med hjälp av medicin och produkterna från Maria Åkerberg har det blivit bättre. Hon skulle verkligen behöva ett kit som kan pigga upp hennes tillvaro och påminna henne om att ta hand om sin hud lite extra. För ni som inte haft akne eller känner någon tror jag inte heller ni kan föreställa det.
  Stora gropar, illröda utslag och ständiga finnar i ansiktet, hon har i princip alltid burit smink för att täcka men tyvärr går det inte ens att dölja helt med smink, men nu har det blivit bättre, och hon är minst sagt värd att få detta i första advent.

 66. Mathilda Olsson

  Hej! Vilken rolig tävling och vilket otroligt pris! Som student måste man ju prioritera och som sjuttonåring väljer man kanske att prioritera annat än smink, dock är smink och skönhet något utav de största intressena jag har och efter gymnasiet har jag funderingar på att åka till England för att studera på en sminkskola där! Det skulle vara otroligt roligt om jag fick chansen att testa på dessa produkter, dels för att de är ekologiska och min hud inte gillar produkter med för mycket kemikalier i sig då jag svullnar upp i ansiktet, blir rödflammig och det kliar så jag nästan blir tokig… Jag är även ett stort fan av ekologiska produkter då jag tycker det är extremt viktigt!

  Jag skulle vara otroligt glad och tacksam om jag blev den lyckliga vinnaren! Kram Mathilda.

  PS. jag har lagt ut en före och efterbild på mitt ansikte, på förebilden ser ni hur mitt ansikte ser ut när jag använt mig av ”vanligt” smink.

 67. Amanda

  Hej Emma!

  Oerhört många bra motiveringar och min är egentligen inte så mycket bättre än någon annans. Men jag vill verkligen bara förklara hur glad jag skulle bli om jag fick chansen att vinna hennes produkter. Är 18 år och har nästan hela min tonårstid haft problem med finnar som kommer då och då. Jag har provat en hel del men det som funkat bäst för mig är ren mat utan laktos och gluten. Och det var här jag blev helt fast av din blogg. Har använt många av dina recept och du sprider en oerhört härlig energi. Att få chansen att vinna dom här produkterna skulle göra mig så himla himla glad. Min hud skulle skrika av glädje om jag skulle använda bra och ekologiska produkter. Men med en studentplånbok så finns tyvärr inte riktigt pengarna även om jag verkligen skulle vilja investera i bra produkter.

  Jag håller tummar och tår – skulle bli så glad. Men även om jag inte blir den lyckliga vinnaren så vill jag tacka dig för din blogg, du verkar vara helt fantastisk!
  Kram

 68. Marie Andersson

  Det vore underbart att få ge min hud dessa fina produkter i jul och vinter, färgen i ansiktet har bleknat rejält sedan i somras och detta vore den finaste presenten mitt ansikte skulle kunna få i julklapp (adventsklapp) =)

  Kram från mig <3

 69. hanna

  Jag skulle vilja vinna dessa produkter för att få prova på ekologiska hudvårdsprodukter! Jag har hört så mycket bra om dem och skulle vilja se själv om de kan vara så bra som alla säger. Speciellt Maria Åkerberg, som du talat så gott om på bloggen! 🙂 Har själv inte råd att lägga allt för mycket pengar på detta då jag är student och måste prioritera bort detta lite grann.. Det skulle därför vara jättekul om jag vann detta!

 70. Yllan87

  Kul med massa tävlingar!
  Jag vill vinna för att testa ett större utbud och hitta produkter jag fastar för. Än så länge har jag prövat schampot och det gillar jag 🙂
  Även om jag egentligen inte använder mer produkter än nödvändigt utan funnit ro i att vara ”naturlig”..

  Kram!

 71. Kajsa

  Åh vilka fina priser! Jag upptäckte hur bra MÅ produkterna är efter jag läst ditt tips om hårvårdsprodukter. Jag hade efter ett mycket psykiskt frestande halvår fått svår klåda och mjäll i hårbotten. Jag bytte då ut allt: schampo balsam och stylingprodukter och efter några veckor blev hårbotten allt lugnare och klådan försvann till sist helt. Är nu mer medveten om att hitta bättre alternativ till hela kroppen, produkter byts undan för undan.
  Vore jättekul att vinna!

 72. Linda

  Jag har just flyttat till Schweiz efter ett halvår i Italien. Det låter härligt, jag vet. Och det är det! Men jag har inte lyckats hitta något jobb ännu och därför delar jag och min pojkvän på hans lön. Detta gör att jag inte kan köpa sådant som jag vill eftersom jag inte vill använda hans lön till det. Det känns lite som att jag ”snor hans pengar” på det viset. Jag har i några veckor nu kollar runt efter ekologiskt smink eftersom har jag fått eksem i ansiktet men har tillslut stängt ner webbsidan och tänkt att jag ska komma tillbaka när jag får en egen inkomst. När det händer är fortfarande oklart. Därför skulle jag så hemsk gärna vilja vinna detta paket! Ekologiskt smink och hudprodukter till mitt känsliga ansikte utan att behöva be min pojkvän om pengar.

 73. Antonia

  Jag hoppas vinna produkterna för att ge dom till min älskade mamma som alltid ställer upp och finns där! Hon sätter alltid alla andra i första rummet och det var längesen jag såg att hon varken unnade sig tid eller pengar för att göra något för henne själv. Därför hoppas jag att med ett riktigt fint hemma-kit så kan det bli lättare för henne att få till det på hemmaplan!
  Adventskram till dig! ♡

 74. Anna-Karin nilsson

  Skulle vilja ge detta underbara paket till min älskade mamma som har jätte känslig hud i ansiktet!
  God jul!

 75. Petra

  Detta kit med rena produkter hade varit perfekt att ha med i gymväskan, så jag kan göra mig redo för jobbet efter ett svettigt morgonpass!

 76. Jessica

  Du har varit en förebild och lett in mig på en bra och hälsosam livsstil. Jag är otroligt tacksam för din inspiration! Du har visat att det inte bara är genom mat som man kan vara hälsosam och må bra av utan också produkter så som t ex hudvård. Detta har gjort att jag mår bättre och känner mig som en gladare person, så denna vinst skulle vara en helt underbar lycka för mig och min hud 🙂 Vad bättre skulle man kunna börja denna juletid med 🙂

 77. Maria B

  Åh precis vad jag önskar mig, har länge så länge trånat efter dessa produkter men andra utgifter har tyvärr kommit före. Jag har psoriasis och hoppas och tror att dessa ekologiska produkter skulle göra gott för min känsliga hud.
  Nu hoppas jag allt vad jag kan!
  /Maria

 78. Anna

  Hej!

  Jag vill vinna dessa fantastiska produkter därför att min hud och mitt hår verkligen skulle behöva det! Jag är så trött, trött på torr och irriterad hud som blir än värre efter en dag med smink på. Trött på min feta hårbotten och mina torra längder. Min hud, mitt hår och min plånbok skulle verkligen blir glad om jag vann dessa produkter.

  Gillat på instagram (där jag heter annajuliamaria)

  Trevlig första advent!

  Anna

 79. Frida

  Hej! Vad kul med tävling! 🙂

  Jag skulle vilja vinna för att dessa produkter för att de verkar vara perfekta för min känsliga och torra hud. Har testat massor av produkter både billiga och lite dyrare men inget funkar.Hade varit roligt att testa och se om dessa produkter kan göra så att min extremt torra hårbotten blir bra igen, vilket den inte varit på över 1 år.
  Det hade varit otroligt kul att vinna Marias produkter. Den bästa julklappen en student kan tänka sig då man inte kan lägga så mkt pengar på sånt i vanliga fall! 🙂
  Det hade varit roligt att testa hennes produkter och sett om de funkar. Jag har hört att de ska vara jättebra, så håller tummarna!
  Tack för en bra blogg!! 🙂
  (följer både dig och piggabutiken på instagram)

 80. Angelica

  Hej!
  Tycker din blogg är jättebra och sjukt inspirerande. Såhär i juletid skulle jag vilja vinna för att kunna ge. Jag vet att min lillasyster både önskar sig och är i behov av liknande produkter. Det har varit ett tufft år för mig, och hon har funnits där varje steg på vägen i min återhämtning! Därför skulle jag så gärna vilja ge något extra fint till henne i år.

  Kram och tack för en bra och inspirerande blogg! Du gör skillnad.

 81. Annika

  Åh vilka fina produkter! Jag skulle vilja vinna för att få boosta upp min ”student”
  Necessär och såhär lagom till julen lägger en ju hellre pengar på julklappar än andra saker. Maria åkerberg har jag inte testat ännu men träffade henne på hälsomässan för ett par veckor sen och hon övertalade mig att testa nästa gång jag ska köpa hudvård:) så när weledan är slut är det dags, om inte tidigare 🙂 kram till dig och trevlig 1 advent

 82. Lisa

  Hej! Först vill jag bara säga tack för en fin blogg, tycker du har sunda och bra värderingar och det är alltid lika roligt att kika in här 🙂

  Jag skulle vilja vinna det här kitet eftersom jag har haft en tuff och stressig höst vilket återspeglas i min hy. Har gått till en hudterapeut som rekomenderade Maria Åkerberg men eftersom jag är student har jag inte råd med allt just nu. Du skulle göra mig så glad om jag vann! Stor kram till dig / Lisa

 83. Emelie

  Jag vill faktiskt vinna produkterna för att ge till min underbara mamma. Hon är helt fantastisk och en underbar förebild. Hon har alltid haft en mycket känslig hud och det gör inte saken bättre att hon i princip är ute dygnet runt i alla slags väder. Hon använder tvål och vatten (!) som rengöring. Tyvärr tillåter inte hennes ekonomi att handla lite dyrare produkter. Åååå jag skulle kunna skriva ett A4-ark om varför jag vill att hon ska vinna paketet. Men sammanfattningsvis så är det för att hon är helt enkelt fantastisk…hon är värd det bästa.

 84. Emelie

  2 minuter innan jag såg detta tävlingserbjudandet frågade jag min mor (som jag hälsar på denna advent): ”Vart säljer de Maria Åkerberg-produkter här i Åmål?”
  Det visste inte mamma. Sen såg jag detta! Jag vill ha!

 85. Matilda

  Åh, klart jag vill vara med och tävla om så grymma luckvinster!
  Jag har nu insett att jag har ”misshandlat” min hy, då jag under alla år har använt starka medel och uttorkande krämer, allt som fanns att tillgå på apoteket och från diverse hudläkare. Säg det jag inte har testat! Fick överallt höra att ”när du är 30 så är du ju inte tonåring längre, då kommer det att försvinna”. Men jag skämdes ju så för min hud och kunde ju inte bara låta den vara så jag fortsatte ju använda starka medel, produkter med krångliga oläsbara innehållsförteckningar… Inte konstigt att huden fortsatte att protestera! Fick förra året upp ögonen för det här med ekologisk hudvård, men det dröjde faktiskt ända till i förra veckan innan jag tog ett krafttag om badrumsskåpet och beställde mitt första paket, från just piggabutiken (vilken grym service de har!). En dusch senare och jag är redan frälst! Det vore en grym julklapp till mig själv att få byta ut resten av badrumsskåpet.

 86. Julia Lindberg

  Åh vilket perfekt kit och bra tävling! Jag har länge behövt en ny uppsättning hudvårdprodukter men som student har jag hittills inte prioriterat att köpa riktigt bra produkter. Det hade varit kanon att få testa skillnaden det gör att unna sig bra hudvård. Förhoppningsvis blir det en ny vardagslyx i studentlivet. 🙂 Massa kramar och tack för en bra blogg!

 87. Lina

  Trevlig advent önskar jag dig också! Vilken rolig adventskalender och vilket pris 😀 Jag skulle väldigt gärna vilja vinna, se om min hy blir bättre av bättre produkter och nu har jag en liten chans till det 🙂 Har hört mycket gott om Maria Åkerbergs produkter, jag håller tummarna!!
  Kram Lina

 88. Henriettae Ståhlbrandt

  Åh, vilken underbar förstalucka!
  Jag vill hemskt gärna vinna produkterna, då jag sedan jag var liten har haft en problemhy, och har svåra eksem, som jag har behandlat med kortison. Det känns inte alls bra, då jag vet att det gör min hy känsligare och tunnare, och dessutom hjälper det inte så bra… Jag vaknar på nätterna och kliar så det blöder.. :/ Men så läste jag om att Maria Åkerbergs produkter hjälpt dig mot dina eksem, och så är de ju dessutom ekologiska, så jag vill hemskt gärna prova!

 89. Elin

  Jag behöver vinna detta då min hud gör uppror. Utan rätt produkter så har min hud blivit trött. Speciellt nu under vinterhalvåret. Att stressa varje dag har satt sina spår kan man väl säga.

  Att vinna detta skulle ge min hud ett nytt liv, en ny chans och mängder med kärlek. En chans för den att blomma ut på nytt, en ny chans för mig att ta hand om mig själv. Att ta mig tid från mitt stressiga/kaosartade liv att älska mig själv.

 90. Emma Klintemyr

  Efter en höst med en hud som varit i total uppror har jag hittat min räddning – Maria Åkerbergs produkter. Huden får näring på djupet och huden känns som den är min egen igen. Tänk att man kan bli så smärtsamt medveten om något som man tidigare inte tänkt på så mycket när balansen inte finns där.

  Att få vinna fler produkter från Maria Åkerberg skulle innebära att min hud skulle få ännu en dos av kärlek, som den så sällan får då träningen oftast kommer i första hand <3

  (Instagram: emmaklintemyr/emmawesterdahl)

 91. Alexandra

  God morgon Emma!

  Här har det ätits risgryns-kokosgröt till frukost idag, mumma!

  Maria Åkerbergs produkter skulle göra sig fint i mitt badrumsskåp då jag har otroligt känslig hud som reagerar med blämmor och utslag om jag använder produkter som inte är snälla och hudvänliga såsom Åkerbergs är! <3

 92. Linn rydberg

  Jag skulle gärna vilja vinna produkterna då jag vill vara rädd om min hy, just nu använder jag inte så mycket smink för att undvika problem men i jul hade det varit roligt att kunna göra sig extra fin =)

 93. Hanna

  Hej Emma! Åh vilken bra tävling! 😀
  Jag skulle så gärna vinna produkterna ovan då jag under hela mitt liv kämpat med en känslig hy som inte tål ”vanliga”, billigare skönhetsprodukter. Jag har ständigt fått utstå perioder av diverse eksem, rodnader och utslag och det har varit otroligt jobbigt och påfrestande. Under de perioderna har jag försökt dämpa utslagen med olika salvor och krämer, men de har sällan hjälpt mig vilket inneburit att jag har fått stå ut med smärta, sveda och klåda. Under senare tid har jag dock upptäckt att min hud med tacksamhet och helt utan protester tar emot ekologiska och dyrare produkter, och det känns ju så himla bra att äntligen ha hittat något som fungerar! Problemet är bara att min studentplånbok har otroligt begränsade tillgångar och att det därmed blir svårt för mig att prioritera att lägga pengarna på vettiga skönhetsprodukter, trots att jag verkligen är i stort behov av det. Därför skulle jag (och min hud) bli helt överlyckliga om detta paket landade i min brevlåda och fick fylla mitt väldigt tomma badrumsskåp med välgörande produkter. En drömjulklapp helt enkelt!

  (följer båda kontona på instagram redan, @hannaforssell)

 94. Linda Assarsson

  Badrumsskåpet börjar be om påfyllning..
  Vore kul att prova ett för mig nytt märke 🙂
  Jag har torr hud och vill ha produkter som tillgodoser det. Mitt smink behöver tåla träning och hänga med mig i mitt höga tempo 🙂

 95. Lina Strannegård

  Hej!

  Jag går just nu den ettåriga linjen Recycle design – Återbruk på Eskilstuna folkhögskola. Vi tar tillvara det som andra kallar ”skräp” (som vi kallar Guld;) och ger det nytt liv! Vi har också mycket teori kring miljökunskap, konsumtionsfrågor, avfallshantering, Fairtrade, eko osv. Jag har verkligen förändrats i mitt tankesätt kring konsumtion och produkter, vad som är viktigt att välja och vad som är viktigt att välja Bort!

  Jag tycker det är svårt att veta vad jag ska välja när det kommer till hudprodukter. Jag vill ha något som är bra både för mig, men också för miljön och de människorna som tillverkar dem! Till det hela hör också att jag har Psoriasis, vilket gör att jag måste smörja mig flera gånger dagligen och vara extra noga med att välja snälla produkter. Smink använder jag mest när jag vill vara lite extra fin, men nu i vinters kalla luft träder psoriasisen fram mer, och då vore det fint med något att kunna använda mer ofta, utan att få dåligt samvete av att man bidrar till produktionen av de mindre bra grejerna…

  Det jag läser på Dermanords hemsida om Maria Åkerbergs produkter, gällande CSR, avfallshantering, tillverkning, miljötänket, innehåll osv känns mycket bättre än de flesta andra produkterna på marknaden, och något jag verkligen hade kunnat använda mig av! 🙂
  Men det hade ju vart superfint att få testa och känna på produkterna innan man köper hem en
  massa! 🙂

  Tack för din fina blogg, och glad första advent!

  Lina Strannegård
  http://www.nattstad.se/linaeugenia
  (om du vill kika på vad vi gör på folkhögskolan:)

 96. Sandra

  Hej!
  Jag skulle gärna vilja vinna dessa produkter till mig och min mamma! Både hon och jag har problem med hud och hårbotten under den kallare årstiden. Mamma lider dessutom av exem så det skulle vara perfekt att dela på detta fantastiska pris. Tyvärr lägger jag inte pengar på ekologiska hud och hårprodukter. Jag prioriterar ätbara saker! Dock har jag märkt att ju äldre jag bir desto mer skulle jag behöva behandla utsidan med mer skonsamma och ekologiska produkter, till hår, ansikte, händer och fötter.
  Mamma och jag har läst din blogg länge och på så sätt fått upp ögonen för ekologiska hud- och hårvårdprodukter. Det skulle bli den bästa julklappen till både mig och mamma om vi vann!
  KRAM!

  (instagram sandraemelie)

 97. frida

  Älskar dessa produkter då det är de ändå som fungerar på min krångliga hy. Som nybliven småbarnsmorsa så har de inte varit aktuellt att uppdatera badrumsskåpet då man inte prioriterar de;)
  men nu har man börjat få lite mer tid för ”sig själv” o då vore detta paket kanon;)

  Mvh
  Frida

 98. Gabriella

  Åh vilket pris! Att vinna dessa produkter skulle verkligen förgylla min första advent, som annars läggs på mycket tentaplugg (och äta ett par lussekatter såklart).
  Jag prioriterar att köpa mycket ekologisk mat trots min lilla studentekonomi. Jag har dock inte kommit till att köpa ”bra” hudvårdsprodukter än, vilket jag länge har tänkt men inte vet vilket märke jag borde satsa på. Jag skulle bli så glad av att vinna det här adventspaketet, och om jag känner mig själv rätt skulle jag lätt fastna och fortsätta vara noggrann med hudvårdprodukter.

  Kram!

 99. Moa

  Hej Emma!
  Jag vill faktiskt vinna för någon annans skull.
  Skulle vilja överraska min älskade syster som läser till dietist och kämpar
  med prov, kost och träning om vartannat. Hon har alltid varit ett stort stöd
  för mig, inte minst då det handlar om mitt förhållande till mat, som lett till
  att jag alltid pendlat 15 kilo upp och ner. Hon försöker hjälpa mig hitta den
  berömda balansen, som jag vet att du också tigit ät viktig.:) Har tipsat henne om din blogg, som hon nu följer lika slaviskt som jag! 🙂
  Man måste måna om sina nära och kära, och därför vill jag vinna.
  Tack för den bästa bloggen på internet!
  (Följer er på instagram)
  Kram kram!

 100. Moa Johansson

  Hej Emma!

  För ett par årsedan kom jag in på din blogg av en slump, jag tror jag satt och läste i en timme.
  Det var det som väckte mitt intresse för träning, mat, och hälsa!

  Som liten har jag alltid avskytt träning, och åt helst av allt pizza och liknande… I höst gjorde jag klart min tjejklassiker 2014, jag upptäckte min ibs-mage, och äter allt det jag mår bra av, vilket för mig är hälsosamt, jag älskar att få stå i köket och experimentera bland olika fröer, mjöler, nötsmörer osv. Min förhoppning om framtiden är att få jobba som kostrådgivare. Du har blivit förebild för mig, helt klart!

  Meeen… Till ämnet, medan jag äter hälsosamt varje dag, så tvättar jag bort mitt smink med tvål varje dag, smörjer in mitt ansikte då och då med någon budgetsalva, skrubbar aldrig ansiktet. Vilket jag känner att jag gör heeelt fel i att göra, men saken är att jag kan ingenting om hudvård osv. Genom att vinna detta paket från Maria åkeberg så skulle det betyda att min älskade hy äntligen får lite rättvisa!
  Skulle betyda guld om jag fick vinna det här, att få lära mig hur jag kan ta hand om mig själv mer än bara genom matintaget.

 101. Jonna

  Kul med tävling! Och jösses vilket pris, helt otroligt bra saker i paketet!
  Varför jag ska vinna alltså, jo jag är en ”fattig” student som tyvärr inte har råd med bra och ekologiska hud- och hårvårdprodukter som dessa, samtidigt som jag absolut skulle behöva det till mitt kaotiska hår som är konstant fettigt och stripigt och håller sig rent ungefär två sekunder efter tvätt med vanligt schampo. Min hud är framför allt torr, och jag har inte riktigt tålamod att smörja in den jämt och ständigt, utan hoppas på att hitta en produkt som kan så att säga lösa problemet och inte enbart förhindra symptomen. Dessutom är jag intresserad av foot cream, eftersom mina fötter är konstant torra, har massa förhårdnader och blir lätt röda och irriterade, så jag hoppas att denna produkt kanske kan hjälpa till lite!
  Ha det bra, och hoppas du får en härlig första advent du med! Här ska bakas lussekatter 😀

 102. Ida

  Jag är i ett stort behov av att förnya mina skönhetsrutiner och jag har nyss fått upp ögonen för mer ekologiska produkter. Jag tror att detta fantastiska paket skulle hjälpa mig att bli bättre på att ta hand om mig själv och även lyxa till min vardag i vintermörkret.

  (Gillar dig och Piggabutiken på instagram! @idaawe)

stats