emmabarremyr

Emma Barremyr

Hej fredagsmys!

God morgon kära läsare ♥

Hur mår ni? 

Idag tog Pelle med mig på en frukostdejt på Clarion hotell Bilan här i stan, med stort ekologiskt utbud. I vanliga fall äter vi aldrig frukost tillsammans på veckorna längre eftersom han åker hemifrån redan vid sex sen han började jobba i september. Idag plockade han dock ut lite övertidstimmar för att umgås med mig, och på så vis fick vi en hel morgon tillsammans en vanlig fredag! Underbart!

Och det där med hotellfrukost då och då! GUD VAD JAG ÄLSKAR DET!!!

Jag älskar att sitta i lugn och ro, äta lite, prata, smutta på en kaffekopp, äta lite mer, njuta och bara ta det lugnt!

Nu är jag mätt så jag klarar mig resten av dagen gissar jag! Eller nej, om jag känner mig rätt så är jag hungrig igen om två timmar… Hehe 🙂

IMG_4640 IMG_4637 IMG_4634

Havregurt med bär, bananchips, hasselnötter, riven kokos, pumpakärnor, solroskärnor, russin och tranbär. Riskaka, ägg, makrill i tomatsås, prästost, rök kalkon, omvallade aprikoser,tomat, gurka, paprika, honungsmelon, kiwi, apelsin, grapefrukt, clementin och kaffe.

 

Nu blir det lite jobb framför datorn i ett par timmar för min del innan jag packar väskan och åker upp till Torsby där jag kommer spendera helgen med familjen.

Hoppas att ni får en fin fredag mina vänner!

 

Kram / Emma.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elin

  Hej, och tack för en jättebra blogg! Jag har en fundering. Jag har märkt att såfort jag tränar mer än 4 ggr per vecka så förlorar jag min mens. Jag har tidigare varit något underviktig men numera äter jag massor, och har ett bmi på 19.5. Trots detta så vill mensen inte komma tillbaka och det har gått fem månader. Kan min höga utsättning av stress, eller en längre period av kort sömn påverka detta? Jag har pratat med dietist och det ska inte sitta i kosten enligt henne, som jag äter.. Kram

 2. Linda Assarsson

  Vilken underbar morgon med hotellfrukost och tid tillsammans!
  Jag sitter och myser med frukost nu..halv 11..helt underbart!! Sprang en sväng imorse, hemmafix efter och nu bara mysa..
  Livskvalitet!

  Hotellfrukost…det är grejer det!!

  Trevlig helg fina Emma <3

stats