Emma Barremyr

Smink från Maria Åkerberg

Hej vänner 

Under sommarmånaderna använder jag för det mesta bara lite solpuder och mascara när det kommer till smink. Mer behövs oftast inte till solbränd och fräsch hy. Men nu när vi har gått in i den mörka årstiden och sommarens brunbrända hy är så långt borta den bara kan vara är det skönt att piffa till sig med lite smink!

För tillfället lägger jag en bas med foundation som blandas ut med ansiktskrämen och som sedan smörjs på ansiktet. Därefter pudrar jag på puder och avslutar med lite rouge och mascara. Allt som allt så tar det nog kanske fem, max tio minuter och jag är redo för dagen!

Naturligt, fräscht och bra för huden!

IMG_3857 IMG_3858

 

Maria Åkerbergs smink är ekologiskt och finns i hälsokostbutiker och online 🙂

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Karin

  Hej fina Emma! Hoppas du har en go helg! Om jag minns rätt så började du med att använda Maria Åkerbergs produkter och använder nu Q For Skin. Jag har gjort en analys på piggabutiken och de rekommenderar mig någon av dessa märken, men jag vet inte vilket jag ska börja med. Jag har fått prover så jag ska testa dem båda, men jag undrar om du som redan testat båda under längre tid har nån idé om vilket märke som är bäst? Du har fantastiskt fin hy!!! Kram Karin

  1. Emma

   Hej fina du! Jag använde Q” for skin förra året, men nu har jag helt gått över till MÅ. Hennes produkter är gymma så jag kan varmt rekommendera dem till dig! Hoppas du gillar dem lika mycket som jag! Kram

  2. karin

   Tack för ditt svar =) Jag provar hudprodukter för fullt här hemma nu… Blivit inspirerad av dig till att byta ut till ekologiska produkter så det blir ett av 2015 års projekt =) Får jag lov att fråga dig vilket läppglans du har, märke o färg? Det är så fint!

stats