Emma Barremyr

WOW, NO COW!

Hej vänner ♥

Jag satt under morgonen och kikade igenom Oatlys nya filmserie ”Wow, no cow” där VD:n för hela företaget, Toni Pettersson står i centrum. Det är han som är den mänskliga versionen av Oatly och visst är det lite roligt att de gör en sån annorlunda, men ändå rolig grej av sin reklamkanpanj?

Den här videon fick mig verkligen att le!

Oatly specialitet är ju självklart havre, som de vet allt om! De är specialister på att odla, skörda och hur de sen ska göra för att förvandla havren till flytande godhet. Tanken bakom det är att förbättra människor hälsa och värna om djur och natur. Det är fint!

Jag gillar Oatlys produkter och använder t.ex. havregrädde i min goda laxpasta, tycker havregurt är jättegott i mina gröna yoghurt och jag älskar att göra pannkakor, gröt eller frukostbägarehavremjölk!

Testa ni också!

 

Kram / Emma.

Sponsrat inlägg.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sussie

    Jag äääälsar oatly. Jag har bytt ut alla mina mjölkprodukter till oalty eftersom att jag lätt får inflammationer i lederna och då är ju mejeriprodukter inte så bra. Sen tycker jag att det smakar bättre än vanlig mjöl/grädde mm… Hittade din blogg idag så nu ska jag läsa vidare 😉

stats