emmabarremyr

Emma Barremyr

Laxfilé med pumpa- och kanterellrisotto

Hej vänner ♥

Måndagen drog igång med en rasande fart och efter en lång förmiddag i gymmet med PT-kunder har jag landat hemma och precis avnjutit “lunchlådan” innan jag ska fortsätta med eftermiddagsjobb framför datorn. Igår kväll åt vi laxfilé med pumpa- och kantarellrisotto som också hamnade i dagens matlåda (fast eftersom jag åt hemma hamnade lådan på tallrik). Nästan alltid lagar jag och Pelle middag för fyra personer för att vi båda ska få låda till dagen efter. Det är himla smidigt och bra!

För tillfället lider jag av lite inspirationsbrist vad gäller maten. Väldigt lite av tankarna går till maten och jag varken bakar eller lagar nya påhitt från mig själv. Det blir så i perioder. Istället bakar och lagar jag gamla receptfavoriter, surfar runt för att hitta nya recept och komponerar utifrån det matlistor och måltider. Och recepten följs till punkt och pricka för ovanlighetens skull, vilket faktiskt är ganska skönt för tillfället! Förhoppningsvis kommer inspirationen tillbaka snart!

Receptet på gårdagens pumpa- och kanterellrisotto kommer från Ica och rekommenderas starkt!

Otroligt god och lyxig!

IMG_4140 IMG_4138 IMG_4143

 

Klicka är för att komma till receptet!

 

Vad ligger i era lunchlådor idag? Är ni med i #matlådekampen?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Jag hade pannkakor över sedan en middag från förra veckan. Så jag bjöd över bästa vännen (som också var ledig idag) på en pannkakslunch med pannkakor (såklart), hjortron-/jordgubb-/hallon-/svart hallon-/blåbärssylt, lemon curd, jordnötssmör, keso, kokos, hallon, banan, päron, vindruvor, kanel och russin att välja på som topping. Så himla mysigt och verkligen måndagslyx 🙂

  2. Gabbi

    Åh vilken fin risotto!
    Jag hade en getostpaj i min matlåda, riktigt gott mmh! Jag gör också alltid storkok och lägger i frysen, så att jag har flera olika lådor där att välja mellan 🙂

stats