Emma Barremyr

Tre torsdagstips!

Hej mina solstrålar ♥

Här kommer tre härliga hälsotips som får liva upp denna gråa, trista torsdag!

cropped-RebeckaEllisHeader-från-GetBig2

 

hälsosaminspiration.se hittar ni mycket inspiration till en hälsosam livsstil. Syftet med hemsidan är att inspirera andra till en hälsosam livsstil utan dieter och med sockerfria, glutenfria och mjölkfria alternativ nå ut till en så bred publik som möjligt. Rebecka, som driver sidan, vill visa att hälsosam mat är enkelt och framförallt gott och att det finns mängder med varianter, varma som kalla rätter och att vi även kan baka nyttigt. Hon vill att folk ska få upp ögonen för att vi inte behöver utesluta någonting utan snarare ersätta med hälsosammare alternativ. Det gäller bara att få lite inspiration på vägen. Lite liknande mina tankar 🙂 Kika in vetja!

 

IMG_2780

(klicka på bilden för att komma till receptet)

Madeleine går sista året på gymnasiet och har just nu en kurs i marknadsföring där de ska göra en marknadsundersökning av en ”egen produkt” de vill lansera i Sverige. Hon har valt en chiapudding som vi kan köpa i affären som ett mellanmål, ungefär som en nyttig risifrutti, och nu behöver hon undersöka om behovet finns på marknaden. Jag svarade på enkäten och uppmuntrar er till att göra desamma. Skulle ni vilja att det gick att köpa chiapudding i affären som ett enkelt och nyttigt mellanmål? Det skulle jag 😀

Klicka här för att komma till undersökningen!

 

kokosolja

 

Bodystore har just nu kampanj på två brukar Cocoa kokosolja! Köp två burkar och få 10% rabatt.

Kokosoljan är god i bakning, kaffe/ te eller smoothies och funkar utmärkt att steka i (speciellt den smakfria) eftersom den tål värme upp till 175 grader, vilket inte andra oljor gör.

 

Har ni några trevlig torsdagstips att dela med er av?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Madeleine

    Tack så jättemycket!! Du är verkligen en ängel, som inte minst sprider glädje och inspiration!

    Många kramar från Madeleine!

  2. Skapa träningsblogg

    Hej!

    Vi söker premiumbloggare till vårt nya bloggnätverk Disciplin.se – På Disciplin är det lätt att komma igång och tar mindre än en minut att registrera en blogg, lätt att tjäna pengar och kan även följa andra bloggare. Är du en aktiv bloggare och vill bli en premiumbloggare på Disciplin.se så kontakta oss på info@disciplin.se så återkommer vi så fort som möjligt!

    Hälsningar
    Simon – Disciplin.se

stats