Emma Barremyr

Gröttalltik!

God morgon tisdag ♥

Hejochhå vilken dag det var igår – lång och lärorik! Föreläsningen/ utbildningen i Grums var riktigt intressant och givande. Jag var där tillsammans med min chef från Torsby kommun (där jag jobbar som personlig assistent inom LSS) och föreläsningen handlade mycket om kommunikation med personer med funktionsnedsättning och funktionshinder. Maria som höll i föreläsningen har själv två barn med funktionsnedsättning och inspirerade med många nya tankar och tips på hjälpmedel!

På vägen hem från Grums blev jag omkörd av polisbilar och ambulanser som kom med hög hastighet och sirener som tjöt. Obehagligt! Och inte långt därefter hamnade jag i en bilkö orsakad av en bilolycka och blev stående där. Jag var långt fram i kön och kunde inte sluta stirra på det obehagliga jag hade framför mig. Lastbilen i diket och personbilen totalt krossad. En tredje olycka på samma sträcka på bara några dagar? Det knöt sig i magen på mig när jag fick veta att ytterligare en person var död. Tre dog förra helgen och två är allvarligt skadade då en personbil med en barnfamilj krockade med en betonglastbil förra helgen. Igår morse krockade en lastbil med en personbil (bara lindriga skador som tur var), och igår eftermiddag skedde samma sak en tredje gång, med en man död som följd. Det finns inga ord för hur tragiskt det är och jag tänker på alla som är drabbade ♥

Efter ett tag dirigerades trafiken om och i ett långsamt tempo fick vi köra en omväg till Karlstad. Jag var sen tacksam att jag kom hem hel och välbehållen, även om tiden runnit iväg och att jag inte fick eftermiddagsjobbet gjort. Men det kändes helt plötsligt inte så viktigt längre.

Idag tar jag nya tag igen och ser även fram emot att börja komma igång med min egen träning så smått. Jag har känt mig frisk sen i fredags nu, men fortsatt vila de sista dagarna för att helt vara på den säkra sidan. Nu gäller det att komma igång med träningen lugnt och säkert igen!

Till frukost laddar jag upp med en stor gröttalltik som toppats med blåbärochbananglass, jordnötssås och kokos!

IMG_3918 IMG_3926 IMG_3922

 

Gröt: koka havregryn, vatten och salt.

Glass: mixa frusen banan, frysta blåbär och kolasås till krämig och glassig konsistens.

Jordnötssås: blanda ihop jordnötssmör och (mandel)mjölk till lagom konsitent.

Slurp! Det slank ner i ett naffs 🙂

Nu kan dagen dra igång!

 

Trevlig tisdag!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Olivia

    åh va gott de dära lät! Tänkte bara säga att du fortfarande inspirerar mig med dina smarriga recept och roliga övningar, såg även dig i shape up! 🙂 ha en jättefin tisdag och fortsätt med de du gör för de gör du bra. Kram

stats