Emma Barremyr

Smörgåsfrukost

God morgon ♥

Igår var en hektisk dag med PT-kunder i gymmet. Sex kunder betades av under eftermiddagen/ kvällen och gud är så roligt det är att vara där! Timmarna bara flyger iväg och fyller mig med metal energi samtidigt som kroppen blir trött och skön inför kvällen. Jag kommer hem mosig och sömnig, men glad i själen för att jag har ett jobb som jag älskar! Tacksamheten är stor!

Idag ska jag köra två PT-kunder utomhus i form av löppass och därför laddar jag upp med en smörgåsfrukost med kaffe för att få lite extra energi från kolhydrater, men även mättnad från protein (ägg, keso och renkorv) och fett (avokado och kokosost). Planen är sen en tallrik gröt som påfyllning när jag kommer tillbaka hem efter två timmar 🙂

IMG_3901 IMG_3908 IMG_3907 IMG_3909

 

Känns lyx att få börja arbetsdagen utomhus en härlig höstdag som denna, för sen är resten av dagen bokad med jobb framför datorn och PT-online!

 

Hoppas ni får en riktigt härlig onsdag!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Vickan

    Jag bara måste in här och skriva hur mycket jag verkligen gillar din inspirerande, fräscha och ärliga blogg. Dina recept är något som jag inte klara mig utan längre, speciellt inte frukost/mellanmålen 🙂 Jag som alltid varit en riktig ”mackmänniska” och gärna ätit en mängd mackor på kvällarna sitter numer oftast med en av dina skapelser och mumsar i mig. Går och lägger mig mätt och utan uppblåst mage och vaknar heller inte av kurrande mage.

stats