Emma Barremyr

Spring med Emma och Åsa

Hej solstrålar ♥

Förra veckan när jag var i Stockholm körde Åsa igång höstens löpgrupp med ett första pass med fokus på fysträning för löpare. Deltagarna fick kämpa hårt, och det fick de även göra idag! Den här veckan var det Åsa som var bortrest och min tur att hålla i passet! Kvällen bjöd på solsken och kyla, och de grymma tjejerna jobbade på med en rad övningar för att jobba upp löptekniken och spänsten. Nu har vi byggt grunderna för uppbyggande och skadeförebyggande träning. Nästa vecka kommer vi köra på med löpningen så att alla bitar kommer på plats!

Det är verkligen energigivande att leda grupper och se hur träningen ger glädje och lycka! Trots att jag var lite halvhängig idag var det en rolig och givande kväll även för mig som bara stod bredvid och hejade på! Jag älskar mitt jobb ♥

Här ser ni dagens kämpar!

spring

 

Vad har ni tränat idag?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johan

    Efter att haft ett litet uppehåll på ca 3 veckor pga. inflammation i vänster lungsäck kändes det otroligt skönt att börja starta med ett lätt pass styrketräning(ben/armar), Men längtar självklart till utomhusträningen.

  2. Linda Orre

    Sjukstuga här och brutalvilar så förkylningen stannar av. Gjort en storhandling på Willys är det mest ansträngande jag gjort på ett par dagar. Att ha frysen och skåp fulla ger en skön trygghet!!
    Är sugen att testa nåt jag såg på tv, bröd med hamburgare, skinkstek, pulled pork, bacon, fläskfile, stekt lök o lite till. Den såg helt underbar ut 😛

stats