Emma Barremyr

Läsarfrukostar

God morgon från sjukstugan ♥

Ja det är sant. Igår åkte jag på feber igen och idag mår jag väl sådär för att orka lägga energi på att fota och anstränga mig för bloggens skull. Till helgen har det gått fem veckor sedan jag blev sjuk och anledningen till att det är så långdraget är säkerligen p.g.a. träningshelgen, då jag pressande mig för hårt. I helgen var jag frisk och mådde bra, men jag borde ha skippat yogan i måndags. Det är lätt att vara efterklok. Just nu är jag så extremt trött på att må dåligt och inte orka göra något…. Idag samlar jag all energi för att orka köra löpgruppen ikväll, som jag ju varken kan eller vill ställa in!

Men då är det tur att ni läsare finns, och att ni varit så gulliga och skickat era frukostbilder med mig, så vi kan dela dem med alla andra läsare! Tänk så mycket gott det finns att äta till frukost, jag slutar aldrig att förvånas över allt det goda ni ställer till med om morgnarna!

Här kommer inspiration från tre härliga och grymma läsarfrukostar!

IMG_6897

 

Sofie åt en jättegod raw bovetegröt med hallonchiasås, cashewnötter och kakaonibs. Recept finns här <– (klick)

 

läsarfrukost36

 

Alexandra åt havregrynsgröt kokt på hälften cashewmjölk, frön, olika superbär och en stor klick hemgjord jordgubbschiasylt.

 

läsarfrukost38

 

Viccy åt hemgjord risifrutti toppad med fikonsylt och pumpakärnor + rågkuse med tahini, kalkon och torkade tranbär samt en rawfoodboll!

 

Vad äter ni andra för goda frukostar?

Maila bild med bloggadress/ instagram till emma@ptbyemma.se för att dela din frukostbild med oss andra här på bloggen!

Hoppas att ni får en underbar torsdag mina vänner!

 

Stor kram/ Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats