emmabarremyr

Emma Barremyr

Grön morgonsmoothie – recept från träningshelgen!

God morgon ♥

Efter en intensiv jobbhelg börjar jag måndagen och den nya veckan med ett personalmöte här i Torsby innan jag åker hem till Karlstad igen. Det var sista jobbhelgen på ett tag, och efter att ha jobbat fyra helger i rad ser jag fram emot att ha lite lediga helger framöver!

Den här veckan är det mycket roligt på gång. Idag kommer jag lägga fokus på bloggen och imorgon ser jag fram emot en heldag i gymmet med PT-kunder. Har även en konsultation med en ny kund imorgon, vilket jag ser fram emot. Det är alltid lika spännande med nya möten! På onsdag tar jag sen med mig syrran och drar till Stockholm. Det är ju Blog awards på torsdag och vi ska på gala. Hejhej, här kommer vi lantisar på röda mattan (jag är sjukt nervös), men det ska bli så kul 🙂

Och ni! Ni kan fortfarande rösta på mig i Blog Awards om ni vill! Så många gånger ni önskar fram tills på torsdag. Tack ♥

RÖSTA HÄR!

 

Och för att starta denna måndag på bästa sätt bjuder jag på färgglad grön smoothie som piggar upp! Vi drack den varje morgon på träningshelgen förra veckan. Perfekt start på dagen för den som vill morgonträna innan frukost – ger energi och mättnad till kroppen!

IMG_3474

 

Ingredienser (1 person):

Mixa allt till en krämig smoothie! Njut sen av världens bästa start på dagen!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marie Andersson

  Tack för detta recept emma, jag blev så sugen på att prova det redan när du skrev så mycket positivt om den från Idre-resan och att de andra tjejerna gillade den så mycket. Jag har inte provat den än, men kommer snart att göra det! 🙂

  Ha en fin måndagskväll!
  Kram Marie

 2. Erika

  Nämen, jag trodde bara man kunde rösta en gång. I så fall kommer jag rösta så många gånger jag orkar tills lördag 😉 Jag hade förresten också känt mig som en lantis om jag kommit iväg på sånt, haha. Lantis for life ändå <3

  1. Emma

   Vad du är söt! TACK <3 Skönt att jag inte är ensam lantis, hihi! Men det har väl en charm det också kan jag tänka mig 😀

stats