emmabarremyr

Emma Barremyr

Träningshelg FREDAG!

God morgon ♥

Vi har vaknat upp till en frisk och klar höstmorgon här på Idre fjäll. Det är vackert och jag älskar den kyliga luften! Det är ett härligt gäng tjejer som jag fått upp hit på fjället och helgen har börjat riktigt bra!

Morgonen idag började med en grön smoothie följt av en timmes yoga/ stretch. Därefter blev det en mysig frukostbuffé på Världshuset och nu laddar vi för ett pass cirkelträning innan lunch!

Jag är fortfarande sjuk och får tyvärr proppa alvedon och panodil för att orka med. Halsont och lätt feber sitter i så medans tjejerna jobbar på gör jag minsta möjliga. Det funkar, men jag önskar så innerligt att jag piggnar till snart! JAG VILL VARA FRISK!

Här kommer bilder från vår härliga morgon!

IMG_3465 IMG_3474 IMG_3479 IMG_3485 IMG_3488 IMG_3493

 

Hoppas ni får en härlig fredag!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Melinda

    Nu är det officiellt, detta är min favorit blogg! Är inne heeela tiden och kan inte få nog av alla goda recept! Gillar själv att baka och så så detta är toppen för mig att hitta nya recept. LOVE IT <3

stats