Emma Barremyr

VECKA 34

God morgon måndag ♥

Hoppas att ni haft en fin helg vad ni än har gjort!

Själv måste jag säga att jag inte gjort speciellt mycket. Helgen har gett mig tid för mental återhämtning och även om det blev en del jobb under lördagen har jag hunnit med att njuta av sovmorgnar, långfrukostar framför Nyhetsmorgon, filmkvällar, god mat, fika, sällskapsspel och träning! Jag älskar att det inte finns någon press över min träning längre. Jag kan vila om jag känner för det (vilket jag gjorde i början av veckan, då mycket jobb tog energi) och jag tränar för att det är kul (i helgen fanns massa tid och det riktigt pirrade i mig när jag fick komma iväg till gymmet).

Utvilad har jag nu vaknat till måndag och en ny arbetsvecka där det står mycket skoj på schemat! Jag kommer vara i Karlstad fram till torsdag och jobba i gymmet med mina PT-kunder, starta igång nya PT-onlinekunder, fortsätta planera träningshelgen samt finslipa på löppassen jag ska köra med diabetesgruppen på Selma spa i Sunne till helgen! Helgen som kommer blir full av jobb då jag kommer köra tre löppass på Selma och även beta av lite jobb som personlig assistent uppe i Torsby. Hejåhå! En lugn helg var med andra ord välbehövligt!

Måndagen börjar såklart med en härlig frukost! En glassig blåbärshavresmoothie med chokladgranola, vildriskaka med jordnötssmör och mangosylt, två ägg och en kopp pukkate i smaken lakrits/ pepparmint!

Mums!

IMG_2954

IMG_2961

 

Ingredienser:

  • 1 dl havregurt
  • 1 frusen banan
  • 1 dl frusna blåbär
  • 1 nypa vaniljpulver

Mixa till glassig konsistens! Servera med chokladgranola eller annan god topping som du gillar!

 

IMG_2957

IMG_2955

Den vackra rosblomman fick jag av min älskling till mitt nya skrivbord/ arbetsplats här hemma som jag stormtrivs med!

 

Vad roligt att ni är så många som deltagit i tävlingen jag haft under helgen förresten! Det är en timme kvar, så ni som inte har deltagit har fortfarande chansen innan jag utser en vinnare!

 

Hoppas att ni får en toppenfin måndag!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Emma

      Jag jobbar som personlig assistent i Torsby, men sen har jag ju mitt eget företag där jag gör lite allt möjligt – PT, PT-online, bloggar, löpcoach och hälsocoach 🙂

  1. Ann-Christine Reimer

    Just den sortens te med den smaken drack jag i morse också. Brukar grunda med en kopp te under tiden jag klär på mig och sedan är det boveteflingegröt som gäller. Dagens bästa måltid! Fast idag har jag sötpotatissoppa a la Asien till lunch – regn och rusk igår och jag kunde laga mat för frysen. Egna glutenfria frallor gjorde jag också liksom morotsbiffar.

stats