Emma Barremyr

CHIAGRÖT!

God morgon solstrålar ♥

Hoppas att ni sovit gott och vaknat upp utvilade och redo för en ny och härlig dag! Kom ihåg att peppra er själva med fina komplimanger framför spegeln, ge kärlek till era medmänniskor och fin näring till era kroppar! Tro på er själva och det ni gör! Ha inställningen ”det här kommer bli en fantastisk dag” och le mot de du möter! Ni själva gör eran dag till den bästa, kom ihåg det!

Själv vaknade jag upp på jobbet. Det är så lyxigt att vara här och jobba för jag får alltid sovmorgon (enligt mig). Jag jobbade till åtta, och kunde sova ända till halv åtta! Så himla skönt 🙂

Nu är jag hemma och äter frukost och jobbar med lite mail och bokföring innan det blir en tur till gymmet, och i eftermiddag vankas det PT-onlinejobb för fulla muggar. Jag har äntligen, efter ett långt uppehåll börjat jobba med nya upplägg igen och tro det eller ej, men startplatserna är fulla ända till slutet av september nu! Så himla roligt 🙂 Det innebär massa skoj jobb för min del. Hihi!

Idag fyller jag på med en söt och god chiagröt till frukost! Jag älskar mina underbara chiafrö som är fullproppade med nyttigheter – massa bra fetter och mycket proteiner!

IMG_2772

IMG_2775

 

Ingredienser:

 • 3 dl mandelmjölk
 • 1/2 dl chiafrö
 • 1 dl blåbär
 • 1 nypa vaniljpulver
 • 1 skivad banan
 • 1 näve hallon
 • 1 nypa riven kokos

Rör ihop mandelmjölk och chiafrö och ställ in i kylen över natten (rör runt ett par extra gånger så att det inte bildas klumpar). På morgonen blandas chiagröten ihop med blåbär och toppas sen med banan, hallon och riven kokos!

Så gott!

 

IMG_2780

IMG_2773

 

Ha nu en underbar onsdag mina vänner!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emelie

  Får inte mina frön att bli så där fluffiga. Låter det stå över natten, men det svullnar ändå inte till fiskägg-storlek.

 2. sofia

  vad är en”normal” portion chiagröt? blir förvirrad står olika överallt ..
  jag äter 2 msk chiafrön med 1-1,5 dl mandelmjöl och vaniljpulver i , toppar ofta med bär och riven kokos är det för lite till frukost för en aktiv tjej som tränar 3-4 gånger i veckan plus promeander?:)

  1. Emma

   Det beror lite på vilken vätska du har. När jag gör på kokosmjölk (som är myyycket mer energirikt än mandelmjölk) brukar jag göra på 2 msk chiafrö, men gör du på mandelmjölk låter det som en lite för liten frukost!

stats