Emma Barremyr

Choklad-ägglatte

Hej finisar ♥

Är det något jag snöat in på senaste tiden så är det ägglatte!

Jag har aldrig varit någon stordrickare av kaffe, men den där ägglatten är svår att hålla sig ifrån. Den är så himla krämig, mättande och GOD!

För det mesta brukar jag smaksätta med kanel och kardemumma, men nu varierar jag även med vanilj och kakao som blir SÅ GOTT! Varmt, krämigt chokladkaffe funkar fint till både frukost eller mellanmål 🙂

IMG_1275

IMG_1268

 

Ingredienser:

Knäck i ett ägg och häll i kokosolja, vaniljpulver, kakao och sist kaffe i en bunke. Ta fram stavmixern och mixa runt 30 sekunder till en krämig kaffedrink!

 

IMG_1266

IMG_1271

 

Har ni testat?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Hej Emma, tänkte teste din ägglatte även om det låter lite konstigt att ha i ett ägg. 🙂
    Men menar du att man vispar hela ägget eller bara äggvitan?

    Älskar många av dina recept, ha en skön sommar! Mvh, Anna

    1. Emma

      Jag förstår att det låter konstigt, men du måste testa för det är så himla gott! Och hela ägget ska med 🙂

  2. Frida

    Hej Emma!
    Först och främst vill jag tacka för en fantastisk blogg, är så lycklig att jag fann dig i vimlet bland många osunda träningsbloggar. Nu äntligen börjar jag inse att det spelar liksom ingen roll hur jag ser ut på utsidan bara jag mår bra på insidan. Det gör ingenting att jag har några kilo extra för jag är fett stark, kan springa snabbt och äter bra (för det mesta). Tänk att det tog så lång tid för min sjuttonåriga hjärna att förstå att mitt värde som människa inte ligger i vad jag äter eller hur många gånger jag är ute i löpspåret på en vecka. Att det inte spelar någon roll om jag missar träningen för att jag är sjuk några dagar. Det viktigaste är att jag mår bra, kan träna för att jag mår bra av det och äta gott och nyttigt! Din blogg har hjälpt till i processen att inse det här, tack så jättemycket för att du är du och för att du inspirerar mig och många andra!

    Kramar Frida

  3. Mira

    Om jag hade läst namnet och inte receptet så hade jag nog inte vågat prova – men det låter faktiskt smaskens ju (trots ägget 😉 )

stats