Emma Barremyr

Fotografering med Carro

Hej vänner ♥

Idag har det varit full rulle! Jag började onsdagen med ett spinningpass på Sats i morse. Jag är ju som sagt lite ”skadad” och vill helst inte löpträna förrän jag får inläggen som ska hjälpa mig med problemen med benhinnorna. Med inlägg lovade ortoped-peter att jag skulle bli fri benhinneproblemen (som orsakas av mina höga fotvalv) och tills nästa vecka håller jag därför igång konditionen med spinning.

Det är iallafall underbart att starta dagen med rörelse och efter en snabb frukost och dusch hemma var det sedan dags för en förmiddag med PT-kunder. Under eftermiddagen sen har jag blivit fotograferad av grymma Caroline Dahlén. Vi har fotat massa övningar till bloggen, löptips, porträtt och annat skoj! Ni ska få se 🙂 Och Carro är så duktig!

Jag kan knappt vänta tills jag får visa er bilderna på bloggen! Hoppas ni är sugna på lite nya utmaningar och tips på övningar 🙂 Det kommer snart!

 

DSC_9823

DSC_9585

 

Foto: Caroline Dahlén

 

Nu blir det en lugnt resten av kvällen och jag ska nog inte göra mycket mer än att laga middag och sen ligga i soffan och kolla på serie (One three hill) innan läggdags! Jag behöver en soffkväll hemma känner jag 🙂

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellinor

    Så roligt! Kul med lite proffsiga bilder så sig själv. Hoppas att du delar med dig av lite här på bloggen framgent också.
    Kram

stats