emmabarremyr

Emma Barremyr

En helg med wellness och medveten närvaro

God morgon måndag ♥

Hoppas att ni haft en härlig helg och att ni fått vara ute och njuta av det fina vädret vi haft! 

Jag tillbringade fredagen hemma hos mamma och pappa med resten av familjen. Vi grillade och satt ute på altan hela kvällen ända till elva vilket var helt underbart. Kvällen var ljummen och det kändes som försommar – så himla härligt!

På lördagen åkte vi sen till Sunne för att umgås med vänner och träffa en liten nyfödd knodd. Ytterligare en av mina bästa vänner har blivit mamma, den här vännen till en liten Wiggo som var så snäll och söt! Det är magiskt att träffa så små barn. Sist vi sågs låg han i magen och sparkade och nu var han på utsidan fullt frisk och växer för varje dag som går. Livet är så coolt!

Tanken var egentligen att jag och Pelle skulle varit på spa på lördagen och sen vandrat med svärföräldrarna på söndagen, men nu blev Pelle sjuk p.g.a. en visdomstand, så vi fick slänga om planerna lite. Det blev tjejkväll med god mat och mys på lördagen och igår tog jag med mig bara svärmor ut i skogen på tre timmars vandring uppe på Munkforshöjden – en otroligt fin vandringsled som kallas Dolpen. Vi har som tradition att gå den varje vår och det är helt otroligt vad fint det är mitt i naturen där vi bor.

Finns egentligen inga ord som kan beskriva känslan av att vara där, mitt ute i den vackra naturen! Här är några bilder 🙂

IMG_0747
Vandra för själen!
IMG_0748
Magisk tystnad!
IMG_0750
Vacker äng i skogen!
IMG_0751
Vandringsbyxor och kängor på!
IMG_0754
Fikapaus vid sjön!
IMG_0758
Fika vid sjön med kaffe och Roo’bar 🙂

IMG_0767

IMG_0768

 

Sammanfattningsvis – en himla bra helg med mycket wellness och lite stress! Jag jobbar hela tiden på medveten närvaro och att verkligen vara i det jag gör och i helgen har det gått otroligt bra och jag känner mig utvilad, lugn och redo för en ny vecka!

Det här veckan drar igång med mycket PT-onlinejobb och ikväll är det äntligen dags för första passet på MONDAY-CHALLENGE som jag och Åsa kommer köra nu i fyra måndagar framöver! Wiiiiieeee 😀 Har sett fram emot det så länge nu och det ska bli roligt att träffa alla tjejer som anmält sig! Första passet idag blir det ett härligt pass för mage, rumpa lår!

Hoppas ni får en fin måndag!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats