God morgon vänner ♥
Nu var det länge sen, men eftersom jag är i Torsby och jobbar långpass finns det inte mycket tid för bloggen! Då tackar jag er underbara läsare för att ni är så fina och delar er frukostinspiration med mig och alla mina andra läsare. Tack ♥
Här kommer dagens frukostinspiration!
Gabriella tipsar om sin avokadosmoothie som ni hittar recept på här <– (klick)
Angelika åt proteinfluff tillsammans med kokosflingor, gojibär, mullbär och incabär!
Emelie åt äppelpaj med vaniljkesokvarg och chokladglass med massa god topping 🙂
Har du också en frukost som du vill dela med dig av?
Maila bild med bloggadress/ instagram till emma@ptbyemma.se!
Hoppas att ni får en fantastisk torsdag!
Kram / Emma.
Hej! Jag äter alltid flingor till frukost då jag tycker att det är väldigt smidigt att göra i ordning på morgonen och så, men jag ser aldrig någon träningsbloggare som äter flingor? Finns det några bra, nyttiga, raw flingor som du kan rekommendera? Tack för svar, kram! 🙂
De flingorna jag har på glassen ^ är jäääättegoda och innehåller endast majsmjöl och salt, det är dessa http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/gluten-free-c-flakes-eko-375-g . Där jag bor finns de på Coop Forum 😀
Emelies frukost ser fantastisk ut!!! Finns recept? 🙂
Hihi vad roligt att du tycker det 😀 det var jättegott!
Äppelpajen hittade jag faktiskt på medan jag gjorde den, blev mums!
2 msk havregryn
1 msk riven kokos
1 msk quinoapuffar
1/2 msk krossade linfrön
Lite mjöl (typ kokos,bovete,soja), kanske 1/2-1 msk
1 msk kokosolja fast form eller 1 äggvita (provat båda varianterna och båda funkar)
Ca 1 msk kvarg
Krydda såsom kanel, vanilj, kardemumma (valfritt)
Blanda ihop allt i en skål och smula sedan över skivade äpplen/hallon/blåbär vad du nu har, in på 225 grader tills den fått fin färg 🙂 jag tyckte inte någon sötning behövdes, men det kan man ju tillsätta på frukten/bären eller i smuldegen om man vill 🙂
Chokladglassen är frusen banan mixad med kakao!