Emma Barremyr

Påskmaten!

 

Hej ♥

Hoppas att ni fått njuta av riktigt mycket god påskmat och även lite påskgodis under helgen!

Själv har jag hunnit med både god mat och godis på olika håll. Mamma och pappa bjöd som jag nämnde i inlägget innan på påsklunch i lördags medan svärföräldrarna bjöd på påskmiddag.

Här kommer några bilder från påsklunchen!

 

IMG_0310

IMG_0311

IMG_0318

IMG_0319

IMG_0337

IMG_0338

IMG_0342

IMG_0358

IMG_0359

IMG_0369

 

På mammas och pappas påskbord stod det en stor sallad, snittar, skaldjurscheesecake, lax, omelettsill, ägg, skinka, färskpressad juice (apelsin, morot och äppleost och kex. Till efterrätt en otroligt god päronpaj med hemgjord mandelmassa och grädde på toppen!

Mums på den lunchen som kändes fräsch och mättande!

 

IMG_0330
En påskkram till er från mig och mina systrar ♥

 

Samma tema, men olika innehåll 🙂 Påskmiddagen hos svärföräldrarna innehöll sedan köttbullar, prinskorv, sillröra, ägghalvor, Jansons frestelse, potatis, sallad med fetaost, fruktfat och en efterrätt bestående av hasselnötbakelse med smörkräm, grädde och hallon – något av det godaste svärmor gör! Inga bilder från middagen dock 🙂

 

Vad hade ni för gott på era påskbord?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellinor

    Så fina ni är <3 Fin påskhelg verkar ni också ha haft.

    Som så många andra högtider har det traditionsenliga firandet gått mig om intet. Dock har jag njutit ordentligt ändå. Vackert väder, fint sällskap, ny stad samt en massa god mat och dryck. Allt man behöver för en lyckad helg. Nu har jag nytankad med en massa ny energi och ser fram emot allt som komma skall under veckan.

    Stor kram

  2. Linda

    oj vilken härligt lockande mat =)
    här har vi haft noll påsktema, mammas kanelbullar och äppelkaka efter jobbet och en grilltallrik på nya pizzerian på kvällen… ibland är det oerhört gott att svulla på pommes och bea 😉

stats