emmabarremyr

Emma Barremyr

@emmabarremyr

God morgon måndag ♥

Härliga måndag som känns välkomnad efter en helt otroligt skön och fin helg! I fredags stängde jag ner datorn från jobb och sociala medier (förutom lite uppladdning på instagram, vill ju inte försvinna helt 🙂 ) för helgen och har istället njutit av ledighet, kärlek, god mat, sömn, långa morgnar, träning, vänner och familj! Det har varit en sån där superduper helg som laddat mig med energi och jag känner mig taggad på den här måndagen och veckan som väntar!

Det är påskvecka och jag ska för första (och sista) gången den här månaden upp till Torsby och jobba som personlig assistent. Tre 24-timmarspass ska betas av, men mellan jobbvarven kommer jag även hinna med påskfirande med både familj och vänner. Det kommer bli en grym vecka – helt klart! Men veckan börjar här i Karlstad och idag är det full fart med både PT-onlinejobb och jobb i gymmet med mina PT-kunder!

Här nedan får ni en liten sneakpeak i bilder från helgen!

helg10

1. Fredagen började med en finmiddag!

2. Helstekt älgfilé med sötpotatispuré, smörstekt sparris, smörsteka champinjoner och färgglada grönsaker! Bästa middagen på länge 🙂

helg8

1. Lördagslunch på Frost i form av en tapastallrik där allt slank ner i ett naffs – såååå himla gott!

2. Bebismys med lilla kusinbarnet som föddes sex veckor för tidigt – en liten prinsessa som nu (efter nästa tre veckor) väger 2080 g. Som en docka, och det är helt otroligt hur liten en människa kan vara. Jag är fascinerad!

helg11

1. Stoooooor glassfika (italiensk glass i smakerna choklad, mango, hallon och vanilj) på Carli med goa vänner!

2. Söndagmiddag med Pelle och lillasyster Julia i form av paleopaj med räkor och ägg. Supergott recept från undervarttak 🙂

 

Följ mig på @emmabarremyr 

 

Hur har er helg varit?

Kram på er godingar ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helen

    Hej Emma! Du har helt underbara recept! Jag undrar över anledningen till att du inte dricker mjölk men äter turkisk yoghurt och ost. Är det skillnad på dessa i “nyttighetssynpunkt”?

    Kram!

    1. Emma

      Tack Helen 🙂 Jag dricker vanlig mjölk, men inte alltid. Min mage mår inte bra av för mycket mjölkprodukter även om det är laktosfria sådana och därför väljer jag mina tillfällen. Äter mycket hellre turkisk yoghurt, fetaost, ost oav och dricker annan mjölk. Hänger du med? Men jag har även en vanlig mjölkliter hemma som jag har i t.ex. har i min morgonlatte 🙂

stats