Emma Barremyr

Frukostrutiner

God morgon ♥

Idag fick jag mig en liten sovmorgon ända till sju! Pelle har under veckorna klockan på ringning vid halv fem och då har jag svårt att somna om, speciellt nu när det börjar bli ljust. Inatt har han dock varit i Sunne hos sina föräldrar och då passade jag på att sova lite längre utan klocka! En bra start på fredagen 🙂

Det första jag gör när jag vaknar på morgonen är alltid att dricka ett glas ljummet citronvatten med ingefära, och en chlorellashot!

Detta gör jag för att basa upp kroppen och ”rensa” tarmen. Citronvattnet med ingefäran lugnar magen medan chlorellan rensar ut och renar tarmen och levern från gifter. Det hjälper mig också att ha rutin på magen, som annars lätt kan strula pga. IBS. Chlorella är också otroligt näringsrikt med massa antioxidanter, vitaminer och mineraler vilket jag håller mig frisk och stark på!

Det är en bra start på dagen helt enkelt 🙂

IMG_0239

IMG_0237

IMG_0238

Du hittar chlorella här!

 

Nu ska jag iväg och köra första gympasset på evigheter. Jag vet inte när jag använde mitt Satskort senast, men det kan ha varit för någon månad sen, eller ännu längre? Bakterierna i magen tog så mycket energi från mig att jag inte orkade, men nu ska det bli fantastiskt skönt att få komma igång igen!

Vad tränar ni idag?

 

I eftermiddag får ni tips på fredagsfika! MISSA INTE 😀

Kram / Emma.

 

Inlägg i samarbete med Piggabutiken.se.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Emma

      Körde också på det ett tag, men nu är det chlorella istället 🙂 Härligt! Hoppas du får en skön helg!

  1. Elin

    Hejsan! Jag har samma chlorellapulver som du men läste nyss om att det är skadligt att inta samtidigt som c-vitamin. Vet du något om detta? Tacksam för svar,

    Mvh Elin

stats