Emma Barremyr

Våffeldagen!

Hej vänner ♥

Idag är det våffeldagen och självklart ska vi passa på att fira denna godsak! Igår hyllade jag pannkakor/ plättar, men våfflor går ju även de att variera i all oändlighet med smaksättning och olika toppingar. Antingen kan du göra en matig variant med t.ex. räkor och rom eller en kantarellstuvning, alternativt så kan du göra en sötare variant som antingen äts som en efterrätt eller piffigare mellanmål.

För min och Pelles del blev det våffellunch på kesovåfflor som serverades med turkisk yoghurt, hallon och blåbär! Mumma!

Äter ni våfflor idag?

Här kommer mina recept på några olika varianter!

IMG_2784

 

Chokladvåfflor

 

IMG_2379

 

Bananvåfflor

 

IMG_2660

 

Morots- och kokosvåfflor

 

IMG_4132

 

Kesovåfflor

 

IMG_5353

 

Proteinvåfflor

 

Hoppas ni njuter av en god våffla idag!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. emelie

    Hej!

    Jag gissar att mitt problem är ganska ovanligt. Jag är en tonåring som vill gå upp i vikt men på samma gång bli lite smalare. Jag tränar konståkning 4 dagar i veckan och ibland lite styrka här hemma. Jag har inte tillgång till gym och kan inte på så sätt få muskler som väger.
    Jag gillar att baka hälsosamt men äter nog också ”vanliga” sötsaker och hemma/i skolan äter jag det som det bjuds på. Jag har inte växt på nästan 1 ½ år och jag vet inte vad jag gör för fel. Har du något tips vad jag kan göra?

  2. camilla

    hej Emma!

    Din våfflor ser ju supergoda ut.

    Skulle vilja önska att du tar upp en sak på bloggen. Som i mina ögon nu totalt spårat ur!
    Denna galna träningshets som brytit ut, överallt. Instagram svämmar ju till 98% över med magar, rumpor, biceps, chins, dipps, celsius, fina matbilder med på tok för lite mat, dieter och fastor och proteinsheakar. Jag förstår inte!
    Vist, klart man ska äta bra och röra på sig. Men detta med träning har ju nästan blivit ett måste bland ungdomar. Det är nästan lite så att man måste gymma för att bli accepterad.

    Jag tränar väldigt mkt själv men jag kan skilja på hälsosamt och ”grupptryck”

    Jag vet inte om detta är inbilning men jag ser fler och fler jätteunga tjejer och killar på gymmet som tränar enbart för att de liksom är ”inne nu”

    Jag satt och stretchade idag och då kom de in två unga, smala tjejer och stod och spände sig framför spegeln och utbrast både de ena och de andra. Jag bara ville skrika ”SLUTA” herreguud!
    Gick in i omklädningsrummet och där stod de två till mkt unga tjejer och diskuterade muskler och vilodagar. Som att de inte hade gjort nåt annat i livet.

    Hoppas du förstår vad jag menar och håller med?
    Ingen kan ju ha missat denna träningshets som brytit ut!

    Du får gärna svara på detta. Om vad du tycker.

    Ta hand om dig!
    Kram Camilla

stats