Emma Barremyr

Systerdag på spa ♥

God morgon onsdag ♥

Ja, tänk att det redan är onsdag. Det är ju inte klokt! Dagarna bara springer förbi mig och snart är vi redan en vecka in i mars. Det märks så väl att våren börjar närma sig nu. Jag vaknar halv sju och möts av ljus utanför fönstret, och det är också ljusare på kvällarna. Dagarna är längre och det är så himla underbart. Det ger energi!

Något annat som ger energi är att omge sig med människor som en älskar! Jag har många fantastiska vänner, men även en underbar familj och två bedårande systrar, Lina och Julia. Och det är jag som är äldst om någon undrar 🙂 Efter en lång och tuff arbetsperiod ska jag idag samla energi tillsammans med mina fina systrar. Vi har bokat in en eftermiddag på Loka Brunn. Det är en julklapp vi gav till varandra – vi struntade alltså i att köpa något, utan bestämde att vi skulle göra något mysigt ihop, och vad passar bättre än en dag på spa såhär mitt i veckan för att samla kraft och energi?

Vi kommer börja dagen med lunch hemma hos mig innan vi beger oss norröver. På Loka blir det träning följt av avkoppling i deras fantastiska ”vattensalong”. Vi avslutar sedan med en tre-rätters middag innan vi åker hem igen ikväll! Jag har varit där två gånger förut och firat både två- och treårsdag tillsammans med Per. Jag vet vad som väntar och ser verkligen fram emot lugnet och det goda maten som det alltid bjuds på!

Här nedan har ni mig och mina systrar!

DSC_6668

DSC_6731

Fotograf: Caroline Dahlén

 

Hopp och skutt!

KRAM från oss ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Zeruda

    Åh, så härligt! TVÅ systrar! Jag har en och hon är helt fantastisk, jag kan bara föreställa mig att två skulle vara dubbelt så bra 🙂

  2. Karin Gustafsson

    Åhh va fina ni är, vackra tjejer!!! Vilken bra julklapp, tror jag ska sno den iden till jul 🙂 Önskar er en jätte härlig och kul efm ihop!

  3. Ellinor

    Vilken underbar och mysig dag som går er till mötes. Det där med att göra saker tillsammans istället för att ”byta pengar” tycker jag är väldigt fint och uppskattas desto mera. Så har jag och mina syskon också gjort under flera års tid nu.
    Önskar dig och dina systrar en riktigt fin onsdag!
    Kram

    1. Emma

      Ja det är bättre än materiella saker tycker jag med! Så fint att ha det som minne och få göra något mysigt ihop 🙂

  4. Linda Assarsson

    Underbart att ta hand om sig själv och umgås på spa! Toppenbra julklappstips också(lika bra att starta med julklappstänket redan nu ;))

    Ha en underbar dag med dina fina systrar!

    Kram!

stats