emmabarremyr

Emma Barremyr

@emmabarremyr

God förmiddag mina sköna bönor ♥

Hoppas att helgen har varit toppen och att ni vaknat med positiva tankar om den nya veckan som precis rullat igång! Jag startade min dag på jobbet (vaknade upp och gjorde mig i ordning), slutade vid åtta och åkte då direkt till tåget mot Karlstad, där jag inmundigade min frukost och betade av lite datorjobb som fyllts på under helgen! Jag kände för att sova lite längre på jobbet idag och fixade därför till frukosten igår kväll så att den bara var att plocka med till tåget i morse – overnight oats med blåbär och jordnötssmör – perfekt på resande fot!

Trots mycket jobb har helgen varit bra. Den blir ju liksom vad en gör den till. Jag var ju faktiskt ledig hela lördagen och passade då på att omge mig med människor som ger mig energi och kärlek – det är det bästa jag vet att göra en ledig dag. Ännu bättre är det att umgås över mat – vilket vi också gjorde. Familj, mat, kärlek och fina vänner. Träning kommer såklart högt upp på listan det med och därför var jag glad att mamsen hängde med på ett grymt gympass under förmiddagen så att vi kunde peppa varandra! Det blir alltid lite roligare om en är två 🙂

Med det sagt så får ni några Instagrambilder från helgen som gick!

biceps

1. Bicepscurl på BOSU-boll aktiverar och stabiliserar din core. Ett enkelt sätt att göra övningen mer funktionell.

2. Testade lite nyheter – Barabär från Finneröjda och Marabou’s nya Filled coconut – fantastiska båda två, och de kommer köpas igen!

middag2

Mamma bjöd på lördagsmiddag:

1. Aptitretare i form av räkor på salladsbädd.

2. Pulled pork med potatiskaka med bacon.

tjejkväll

1. Tjejkväll med överflöd av godsaker – ost och kex, massa frukt, godis, nötter, choklad och dricka!

2. Och så fick vi känna på bebissparkar ♥ Min vän Michaela har bara tre veckor kvar till beräknad förlossning och nästa gång vi ses kanske vi äntligen får träffa den lilla bebisen?

 Följ mig på @emmabarremyr 🙂

 

Nu är jag tillbaka hemma i stan och idag planerar jag att ta det ganska lugnt. Och med lugnt så menar jag mentalt lugnt. Det behövs efter en lång jobbvecka likt den jag har bakom mig (och speciellt när jag har en likadan framför mig). Jag har betat av dagens PT-online jobb och tänker snart stänga ner för dagen och lägga fullt fokus på mig själv. Kroppen har dock inte rört sig mycket i helgen och jag är sugen på att svettas. Men innan det ska jag pyssla här hemma, lyssna på Enya och mysa i min One Piece!

Ha en fin måndag!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karin

    Låter som en trevlig helg med jobb men också socialt med familj, vänner och god mat! För min del startade helgen med middag och monopol-spel med min kille. Det har varit regnigt och blåsigt så vad passar väl bättre än att fixa matlådor, har lagat pizzabullar, baconinlindad kycklingfilé och bakat nötlimpan som du har recept på, woooow va god. Min kille är ganska kräsen 😛 och han tyckte brödet var det godaste han ätit så det är ett bra betyg, tack för receptet =) Ha en bra vecka!

  2. Maya

    Lät som en trevlig helg! Själv har jag bakat heeeela helgen vilket jag njöt av då jag inte brukar hinna med sånt i vanliga fall.. Ha en bra vecka!

stats