Emma Barremyr

Vårens träningstrender

Hej vänner ♥

Tidigare i veckan gjorde jag en intervju med MSN Sverige där vi pratade vårens träningstrender och hur du ska göra för att hålla motivationen uppe.

Tillsammans med PT-Fia delar jag med mig av trendspaningar och hur du ska göra för att komma i bästa formen i vår!

 

Du hittar intervjun HÄR!

 

Precis som PT-Fia tror jag starkt på både löpning, crossfit och yoga i en fin kombination. Att träna hemma/ ute kommer också fortsätta att öka i popularitet gissar jag!

 

IMG_0408 (4)

 

Vilken ära det känns som att bli kallad ”expert” tillsammans med PT-Fia – som ju länge varit en stor förebild för mig! Att få se den publicerade intervjun denna gråa onsdagsmorgon livade upp min dag mer än något annat kunde göra!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Hej Emma!!
    Vill bara säga att jag ÄLSKAr din blogg för att den sticker ut ur mängden. Din blogg speglar det hälsosamma välmåendet som vi alla vill uppnå. Din blogg sänder ut ett friskt ideal. Din blogg sänder ut ett sunt budskap. Dina tankar och funderingar som du delar med dig av i bloggen är så kloka och hela du lyser-du är en RIKTIG kämpe! Jag beundrar dig verkligen och hoppas att jag kan bli mer som dig en dag i framtiden…!

    Det har varit jättekul att följa din reseberättelse och det inspirerar mig att vilja göra ngt liknande-tack!

    Ps. Jag undrar bara…jag läste i din blogg att du skrev att det inte var bra att äta för mycket äggvita. Varför är det så och vad kan hända/vad är problemet?
    Många stora och varma kramar till världens bästa Emma!!

    1. Emma

      Hej Ida! Din kommentar går rakt in i mitt hjärta och gör mig så otroligt GLAD! TACK, TACK, TACK snälla för dina fina och peppande ord! Och vad roligt att du gillar min reseberättelse!

      Varför inte rå äggita är bra tog jag upp i ett annat inlägg som du kan läsa här –> http://www.ptbyemma.se/blog/2014/01/basta-starten-pa-dagen-och-lite-om-ra-aggvita/ eller så kan du gå direkt till en av källorna –> http://traningslara.se/raa-agg-macho-coolt-och-smidigt-men-bra/!

      Hoppas att du får en grym dag! Stor kram till dig!

  2. Vickan

    Inte så konstigt att du blir tillfrågad som expert då du har en tydlig inställning och härligt inspirerande pepp till kost och träning 🙂 Älskar din blogg just därför.

stats