Emma Barremyr

Fill&Go frukost- och mellanmålsmugg

Hej ♥

Bra och regelbunden mat är en av nycklarna till hälsa och välmående. Frukost är alltid en bra start på dagen och jag har tidigare skrivit om vilka fördelar det finns med att äta mellanmål.

För att få till det med maten krävs det ofta lite planering, men ibland behöver det inte vara så svårt!

Jag har fått testa på en frukost- och mellanmålsmugg från Fill&Go. Den har en smart design som gör att det får plats något slags flytande – t.ex. yoghurt, overnight oats, davosgröt, smoothie, keso, kvarg, fil eller mjölk. I övre delen kan du ha din topping!

Att fixa ett mellanmål/ en frukost i farten går därmed ganska så snabbt (kan ju till och med förberedas dagen innan)! I mitt fall blev det den här gången blåbär, keso och nötter till topping som mellanmål på tåget till Torsby!

Hinner du inte äta din frukost hemma eller har svårt att få med dig mellanmål? Då kan en Fill&Go-mugg vara något för dig!

IMG_9190

IMG_9197

IMG_9199

 

Vill du köpa muggen hittar du den här!

Fill&Go är ett UF-företag som startades av några elever på S:ta Ragnhildgymnasiet i Östertälje. Eleverna har som mål att deras kunder ska få en mer hållbar livsstil, där frukost och hälsosamma mellanmål är en självklarhet. Ett bra initiativtagande av unga tjejer och killar tycker jag!

 

Kram / Emma

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. louise

    Gud så smart! Jag har alltid tänkt att jag skulle vilja ha en sådan som man ser på pressbyråer hemma, så ens granola inte blir sådär blöt och seg över natten när jag har förberett min frukost.
    Ett önskemål till emma: jag skulle vilja ha tips på bra styrkeövningar som jag kan variera emellan eftersom det är dåligt att köra samma gymset gång på gång. Jag läste om dina andra övningar men har du några fler på lager som du kan bjuda på i ett inlägg? 🙂 Mitt mål är att bli stark i armar, få bra hållning och öka min stabilitet och styrka i knät (skadat), men även bygga lite rumpa också hehe.

    1. Emma

      Ja den var himla smart och bra 🙂 Tack för ditt tips, jag tar åt mig! Men eftersom mina kunder betalar för att få övningar och program kan jag inte lägga ut för mycket här, men någon övning då och då kan jag lägga ut, men inga hela program att variera mellan!

  2. Emelie

    Hej! Jag har en liten önskning till ett framtida inlägg! Jag känner mig helt lost vad gäller nötter och vilka man borde äta. Skulle uppskatta väldigt mycket om du kanske gjorde ett inlägg om lite olika nötter och vad dom är bra för/vad dom innehåller osv! 🙂 älskar din blogg! Kram Emelie

  3. Emelie

    Hur gör du för att hålla keso/kvarg osv fräscht under dagen? Jag känner liksom inte att det är ett alternativ till mellanmål för mig då det måste förvaras kylt 🙁 har en kyl i skolan men när jag ska till gymmet efter hinner det bli varmt i väskan tills efteråt 🙁

    1. Emma

      Ja jag har ju för det mesta tillgång till kyl om det ska stå länge under dagen. Men ska jag till gymmet eller äta det ett par timmar senare kan jag låta det ligga i väskan – iallafall nu när det är kallt ute. Ett alternativ är ju att fråga om man får ställa in den i kylen på gymmet? 🙂

    2. Alexandra

      Jag har aldrig tillgång till kyl i min skola, men jag brukar lägga ner en kylklamp i påsen tillsammans med maten och då håller det sig kallt rätt länge. Ett alternativ är ju att köpa en liten frysväska (finns väldigt små) och ha där i tillsammans med en kylklamp.

stats