Emma Barremyr

Måndagsstart!

God morgon ♥

Jag startar den nya veckan med en grym frukost – precis som alla andra dagar!

Idag blev det egentligen en ganska enkelt frukost i form av naturell yoghurt med topping och en smörgås med stekt ostägg, en halv grapefrukt och en kopp te!

IMG_9171

IMG_9176

 

Stekt ostägg är just nu en påläggsfavorit som äts minst en gång om dagen – gärna på nötlimpan som jag bakade förra veckan, det är en himmelsk kombo + lite avokado, och heeeelst ska limpskivan vara rostad och lite knaprig också. DÅ ÄR DET SOM GODAST!

Ingredienser:

 • Ägg
 • Ost (gärna en smakrik)
 • Kokosolja
 • Örtsalt

Värm en stekpanna (jag använder en ekologisk panna – Green Pan Kyoto) och klicka i kokosolja. Kläck i ägget och sänk värmen. När du sedan vänder på ägget saltar du lite och lägger på ett par ostskivor som får smälta. Klart! (passar även bra som mellanmål) 🙂

Yoghurten toppades med müsli från Alara, russin, incabär, hallon, blåbär och physalis

 

IMG_9180

IMG_9178

 

Nu ska jag sätta igång med PT-onlinejobb och i eftermiddag väntar en fullspäckad dag i gymmet! Jag ska köra några kunder, men jag har även bakat mina nyttiga proteinbars som jag ska stå och bjuda på i receptionen ikväll där jag även kommer stå och prata med kunder, svara på frågor mm! Har ni vägarna förbi tycker jag att ni ska kika in mellan 16 – 18.30.

Hoppas att ni får en fin måndag!

(senare idag kommer fortsättningen på Kilimanjarovandringen)

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Yvonne

  Ser väldigt gott ut med stekt ostägg 🙂
  Jag har också green pan och även kastrull av samma märke. Är så grymt nöjd med dem.
  Ha en skön kväll.

stats