God morgon ♥
Jag startar den nya veckan med en grym frukost – precis som alla andra dagar!
Idag blev det egentligen en ganska enkelt frukost i form av naturell yoghurt med topping och en smörgås med stekt ostägg, en halv grapefrukt och en kopp te!
Stekt ostägg är just nu en påläggsfavorit som äts minst en gång om dagen – gärna på nötlimpan som jag bakade förra veckan, det är en himmelsk kombo + lite avokado, och heeeelst ska limpskivan vara rostad och lite knaprig också. DÅ ÄR DET SOM GODAST!
Ingredienser:
- Ägg
- Ost (gärna en smakrik)
- Kokosolja
- Örtsalt
Värm en stekpanna (jag använder en ekologisk panna – Green Pan Kyoto) och klicka i kokosolja. Kläck i ägget och sänk värmen. När du sedan vänder på ägget saltar du lite och lägger på ett par ostskivor som får smälta. Klart! (passar även bra som mellanmål) 🙂
Yoghurten toppades med müsli från Alara, russin, incabär, hallon, blåbär och physalis
Nu ska jag sätta igång med PT-onlinejobb och i eftermiddag väntar en fullspäckad dag i gymmet! Jag ska köra några kunder, men jag har även bakat mina nyttiga proteinbars som jag ska stå och bjuda på i receptionen ikväll där jag även kommer stå och prata med kunder, svara på frågor mm! Har ni vägarna förbi tycker jag att ni ska kika in mellan 16 – 18.30.
Hoppas att ni får en fin måndag!
(senare idag kommer fortsättningen på Kilimanjarovandringen)
Kram / Emma.
Ser väldigt gott ut med stekt ostägg 🙂
Jag har också green pan och även kastrull av samma märke. Är så grymt nöjd med dem.
Ha en skön kväll.
Det är supergott, du får testa! 😀 Ja green pan är ett fantastiskt märke, jag är också grymt nöjd 😀
Ostägg låter ju grymt gott, kombo av två av mina favvosar kan inte gå fel 🙂
Nej det är inte dumt alls! Testatesta!!! 😀