Emma Barremyr

Julmys

God morgon ♥

Jag har vaknat upp hos syster Lina idag och är nu på språng till jobbet här i Torsby för ett 13 timmarspass! Bara tre pass kvar innan resan nu 🙂 Tänk att vi åker om bara en vecka – det är helt otroligt!

Igår hade jag och tjejerna julmys och massa godsaker stod på bordet. Bland annat så bakade vi mina saffransscones som serverades med ost och lemoncurd, Lina hade bakat julgodis i form av skumtomtefudge, chokladkola och vit chokladbräck med polkagriskross och så var det frukt, kex och te till det!

Mums!

 

IMG_7131

IMG_7132

IMG_7136

IMG_7138

IMG_7144

IMG_7145

 

Nu längtar jag till måndagens julbak så himla mycket! Att baka julgodis dagen innan julafton är tradition och i år kan jag lova er att jag ska göra jultomtefudge, för sjutton så gott det var!

Ha en fin fredag mina vänner ♥

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Hej Emma!
    Jag måste börja med att jag efter att ha hittat hit till din blogg blivit så otroligt inspirerad av dig! Du verkar vara en person fylld av så mycket positiv energi och välmående 🙂
    Jag har däremot ett ganska stort problem och skulle verkligen uppskatta att kanske få lite hjälp utav dig i denna frågan.
    Jag är 14 år gammal och har under hela mitt liv varit otroligt glad i mat. Önskar verkligen av hela mitt hjärta att jag ska lyckas kunna kombinera ett hälosamt ätande med lagom mycket träning i hopp om att MÅ bra (inte viktnedgång etc)
    I somras hade jag dock en liten svacka i mitt liv vilket också ledde till att jag kanske också rubbade min balans i hur jag åt. Skolan har också varit ett problem för mig då jag verkligen inte kan tänka mig att äta skolmaten i så stor utsträckning.
    Jag ligger nu på runt 3 kg i undervikt till den vikt jag hade innan (50-51 kg till mina 1.70 då jag alltid varit smal naturligt) och nu äter jag verkligen som en dåre för att bli frisk då jag förlorade min mens för ungefär 4-5 månader sen. Tränar heller ingenting då jag verkligen vill kunna reparera min kropp fullständigt.
    Problemet är att detta inte funkar, jag äter SÅ mycket mer än vad jag normalt gjorde tidigare när jag var frisk men vågen står ändå stilla. Hur ska jag göra för att gå upp mina kilon på ett hälsosamt sätt utan att behöva sitta och trycka i mig skräpmat? Förövrigt så äter jag verkligen ALLT (Från pizza och chips till hälsosamma måltider med både proteiner, kolhydrater och fett) och mår inte dåligt alls över mat alls längre.
    Men jag behöver hjälp, vad ska jag äta mer av och hur lång tid ska detta behöva ta?
    Jag saknar verkligen att kunna träna och må bra som alla kompisar runt omkring mig och mår riktigt dåligt över att hela tiden bli förknippad med ätstörningar pga min vikt. samtidigt som det enda jag gör är att äta och vara en soffpotatis hemma, det är verkligen inte det livet jag vill leva.
    Ahh vad långt detta blev nu haha men hoppas ändå att du orkar ta dig tiden att läsa igenom det.
    Kram 🙂

    1. Emma

      Ja jag har testat pb2 och tyvärr så var det en riktig besvikelse, jag har därför inte använt det så mycket! Men skull jag komma på något gott slänger jag upp recept på bloggen 🙂

  2. Sofia

    Härligt att se någon mer med en tesamling som liknar den jag själv har! Och ännu trevligare att se Arvika teet representerat 🙂

    1. Emma

      Ellerhur! Jag har också en tesamling där hemma som är himla mysig att plocka fram när det kommer folk på besök 🙂 arvikateet har jag dock inte smakat, får göra det nästa gång Lina bjuder på te 🙂

stats